Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super star soccer

jestem zajebisty i moge miec kazda kobiete

Polecane posty

Gość copythat
oo i ja tez ogladam w sumie jestem odwrocona ale slysze heh:) ile soccer masz lat?

Gość super star soccer
22 :) co robie kiedy jestem zainteresowany kobietą? to ciekawe pytanie bo jest ono zalezne od sytuacji, ale mówiac ogolnikowo, próbuję ją soba zainteresować... rozweseliś, rozsmieszyć oczywiscie nie robiac do tego z siebie błazna, obserwowas jak sie zachowuje i co moglo by ja zaciekawic.. no oczywiscie odpowiedni ton glosu do danej sytuacji, pozy, miny.. na to wszystko sklada sie pare czynnikow;) pozdro

Gość copythat
a jaki masz ideal kobiety ?

i uważasz, że kobieta pomyśli, że jesteś taki cudowny jak napisałeś? skoro możesz mieć każdą kobietę to udowodnij to, podaj jakieś konkretne argumenty, bo jak na początek to zachowanie zwykłego typowego faceta, któremu podoba się kobieta.

Gość rocznik 1971 ..
22 lata i doświadczenie? :D to się wyklucza :) może za 5 lat jeśli będziesz w dłuższym związku, bo doświadczenie w randkach i sexie na kilka nocy, to żadne doświadczenie 🖐️

Gość copythat
rocznik 1971; teraz nawet 22 latki maja wieksze doswiadczenie niz niektorzy 30 latkowie wiek nie ma znaczenia:) smieszny chlopak:) ale nie popieram nazywania kobiet bladymi sukami

Gość madry jestes jak 100glupich
Powiedz co to za doswiadczenie w jebaniu kobiet??Czy to wielka sztuka dla Ciebie pobajerowac laske a potem ja wyzbzykac?? Doswiadczenie to Ty moze kiedys bedziesz mial, jesli sie zmienisz i bedziesz soba, bo z tego co piszesz to przed kazda udajesz kogos kim nie jestes po to zeby ja przeleciec prosta mowiac. Gdybys sie tutaj pochwalil tym, ze jestes wartosciowym facetem, ze szanujesz kobiety masz godnosc i honor to bym zrozumiala i bila barwa, ale tym czym sie tu chwalisz...az zal Ciebie, wielkie mi osiagniecie, bajerowac laski a potem je wydupczyc!Hehehe:D

Gość super star soccer
tak tak, znam to powiedzenie na temat dużo krzyczacej krowy... ale o to chodzilo w tym temacie, wlasnie o szum, o hałas o pewna kontrowersje w takim celu to zalozylem gosc pytajacy jak probuje zdobywac kobiety, o co Ci chodzi? dokladnie napisalem jak mniej wiecej sie zachowuje, czego chcesz wiecej? mam pojsc na dyskoteke z ukryta kamera i potem wrzucic nagranie z podrywu? i do panny 73 rocznik.. jeszcze bys sie zdziwila jakie moga miec doswiadczenia 'chlopcy' w wieku 20-25 :)

Gość rocznik 1971 ..
może mają doświadczenie, ale tylko pod względem ilości zaliczonych dziewczyn. Jeśli chodzi o wyszukany sex i doświadczenie w tym jak zadowolić kobietę to już raczej nie. Tym bardziej, że taki młodzieniec zbyt szybko się zaspokoi ;)

Gość super star soccer
"Gdybys sie tutaj pochwalil tym, ze jestes wartosciowym facetem, ze szanujesz kobiety masz godnosc i honor to bym zrozumiala i bila barwa" buahahah szkoda, tylko, że tak mówiący faceci w realu zazwyczaj są uznawani za 'nudnych' chłopczyków i zaliczają sie jedynie do kategorii 'przyjeciela..' a kazda kobieta wybierze chama(odpowiednio działającego chama rzecz jasna:)) haha, czy nie jest tak? no powiedz sama.. :) "ale tym czym sie tu chwalisz...az zal Ciebie, wielkie mi osiagniecie, bajerowac laski a potem je wydupczyc!Hehehe" a no moja droga to jest wielkie osiagniecie.. bo pragnie tego 99% facetow.. by moc zdobyc kobiete ktora im sie spodoba i ją przeleciec , ale sęk w tym, ze nie wielu to potrafi i to jest osiagniecie-wierz mi ps. tak, teraz pewnie uslysze, ze nie kazdy facet taki jest-wiec z gory odpowiadam NIE KAZDY POWIE TO WPROST ale KAZDY TAKIE JEST:)) tylko po prostu są za słabi i jeszcze a propo doswiadczenia.. w/g mnie facet, ktory przez 5 lat mial tylko jedna kobiete ma raczej słabe doswiadczenie.. bo co 'nauczył sie' jednej kobiety i dziekuje.. a kazda jest inna i kazda lubi nie co inaczej byc zabawiana takze wiesz mi, wiecej kobiet-wieksze doswiadczenie :)

Gość copythat
rocznik 1971.. racja racja:) ogolnie to wole starszych mezczyzn maja doswiadczenie, i potrafia sie zachoawac:) tylko oni sie mnie boja niestety..a szkoda..;)

Gość super star soccer
młode ciacha są fantazją wiekszosci dojrzalszych, doswiadczonych i zadbanych kobiet, pod warunkiem, ze są wolne i chwilowo nie mają ochoty na związek - a takich jest mnóstwo i sam mialem pare przygód z kobietami po 30stce.. są naprawde cudowne ps. gosc wklejajacy jakas fotke, ktory napisal ;ze to ja; to oczywiscie podszyw

Gość copythat
buahahah szkoda, tylko, że tak mówiący faceci w realu zazwyczaj są uznawani za 'nudnych' chłopczyków i zaliczają sie jedynie do kategorii 'przyjeciela..' a kazda kobieta wybierze chama(odpowiednio działającego chama rzecz jasna haha, czy nie jest tak? no powiedz sama.. niestety ale pisze sie pod tym musze przyznac racje, jak tam piwko?

Gość do tego przemadrzaly i babiarz
"ale tym czym sie tu chwalisz...az zal Ciebie, wielkie mi osiagniecie, bajerowac laski a potem je wydupczyc!Hehehe" a no moja droga to jest wielkie osiagniecie.. bo pragnie tego 99% facetow.. by moc zdobyc kobiete ktora im sie spodoba i ją przeleciec , ale sęk w tym, ze nie wielu to potrafi i to jest osiagniecie-wierz mi jestes totalne niedojrzalym babiarzem :o wiielkie osiagniecieHAHAHA prosta sprawa pchodz na dziwki ty wielki talencieHAHAHA

Gość super star soccer
przepraszam ale zawstydzilem sie to moje zdjecie. czy nie uwazacie ze jestem podobny do jakiegos znanego aktora hmm? wiele osob mi to mowi...:):) ehh wlasnie dostalem kosza od dziewczyny:( takie bostwo mmm 190-190 -300:)

Ty nawet nie potrafi zrozumiec mojej wypowiedzi, masz jeszcze mleko pod nosem chlopczyku, wsadzic pesisa i "zlac sie" to zadne osiagniecie, zadne palancie!Jestes zwyklym jebakiem, ktory lubi non sto cos swiezego, ze tak to ujme.Mowiac prosto, zwiezle i na temat jestes zwyklym, nic nie wartym kobieciarzem.Te kobiety ktore udaje Ci sie zdobyc do lozka, to tak samo jak i Ty nic nie warte lafiryndy, bzykasz je wiedzac o tym, ze mialy juz setki innych palantow takich jak Ty...bleeeeeeee!:D

Gość super star soccer
od razu babiarzem.. ja po prostu bardzo lubie przebywac w towarzystwie kobiet, podobaja mi sie, kreca mnie, nie ktore inspirują nawet jesli moge to czemu mam nie korzystac? pff.. bije zazdroscia :D a piwko juz sie skonczyło.. łyknal bym kolejne ale za godzine jade autem to musze zbastowac :)

Gość super star soccer
do tej idiotki - madry jestes jak 100glupich po pierwsze to widze, ze mocno cie to boli, pewnie na bardziej atrakcyjnych facaetow mozesz sobie co najwyzej popatrzec i boli Cie , ze to wlasnie do Ciebie nie podbijaja.. oh teraz sie wyżyjesz na forum,co?:) oj znam ten typ bab.. najgorsze co moze byc to ta zadrosc i zawisc a jednoczesnie hipokryzja zamilcz ty glupia kobito, bo po pierwsze, nie wiesz z jakimi ja kobietami sie spotykam a juz z gory stiwerdzasz, ze to glupie lafiryndy-a wierz mi nie jedna by Cie BIŁA na lata swietlne zarówno inteligencja jak i urodą a po drugie masz chyba jakies osobiste problemy:)

Gość copythat
a ja wam powiem ze lubie bajerantow:) slodkie smsy z podtekstami ukradkowe spojrzenia..magia:) ale mysle ze chlopak/mezczyzna powiniem miec tez w sobie troszke samozaparcia.. ja lubie prowokowac :) jakis czas temu chlopak byl juz tak ''podekscytowany'' ze kazal mi juz isc:):)nie chcial mnie wykorzystac oczywiscie lubie prowokowac a pozniej powiedziec slodkie NIE to jest poprostu bezcenne:) zawsze daj tyle aby pragnal wiecej.....:)KC niepowiem kogo:)

Gość do tego przemadrzaly i babiarz
jestem kobieta :P jasne mozesz miec platne dziwki i bezplatne kurewkiHAHAHAHAHA

Gość super star soccer
a ty mozesz sobie zamknac oczka, wsadzic paluszka(wiesz gdzie..) i sie zabawic :) :classic_cool:

A po trzecie musza byc bardzo madre jesli wskakuja do Twojego lozka, wielka mi inteligencja:D Po czwarte to nie jestem singielka kochasiu za dyche!Nie znosze kurestwa, nigdy nie znosilam i znosic nie bede!Kapujesz kretynie? Zadne osiagniecie, ale to zadne wsadzic chooja i wyjac!:D Trzymac go w rozporku, kochac sie z kobieta na ktorej facetowi zalezy to jest cos, ale jebac co sie rusza??:D hahaha

Gość super star soccer
kiedy bylem w zwiazku, to trzymalem małego w rozporku i kochalem sie tylko z ta jedna -jasne bałwanku płci zenskiej?:) skoro obecnie jestem tzw. singlem, mam mozliwosci, szanse i chec przede wszystkim uprawiac sex z kobieta, ktora mi sie spodoba i mnie soba zaintersuje to ja sie pytam z jakiej racji mam odmawiac? hah przyjdzie czas na stabilnosc.. zona, dzieci, dom.. poki jestem młody to sie bawie, zapamietaj, mlodosc przemija, nim sie odwrocisz i juz jej nie bedzie :) i nie jestem kurwiarzem, bo to ja wybieram kobiety z ktorymi bym chcial cos robic, a nie odwrotnie, ze jetem na zawołanie danej panny, ktora jest akurat w desperacji i szuka fiuta :) jasne ?

jestes kochasiu kurwiarzem i nie gadaj glupot, tlumaczysz sie, a wiesz, ze nim jestes.Moze Ci wytlumacze prosciej, jak nazwiesz kobiete ktora bedac singlem daje dupska jak jej sie zachce??:D Pytanie retoryczne, to dupodajka lafirynda!:D Tak samo faceci, nie ma roznicy, to nic ze bzyklasz te ktore Ci sie podobaja i rza jak kobyly, to takie samo kurestwo1:D Jasne? :classic_cool:

Gość kafewoman24
Dziekuje za odpowiedz. Wydaje mi sie ze jemu tez zalezy. Ale musze przyznac ze troche sie zminilo. Przez kilka dni pisal codziennie do mnie. Na dzien dobry tylko z zyczeniami milego dnia. Teraz troche zmienil podejscie. Ale wydaje mi sie ze to jest taki plan. I zastanawiam sie czy powinnam sama do niego napisac pierwsza? Powinnam go przetrzymac? Ostatnio tak zrobilam i chyba dobrze wyszlo bo w koncu sam sie pierwszy odezwal. Nie wiem czy to ma znacznie, ja mam 24 lata o on 30. Dziekie za rade jeszcze raz.