Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez blasku

Dlaczego prawdziwa twarz faceta poznajemy dopiero po rozstaniu?

Polecane posty

Gość bez blasku

Np. moj byly z ktorym nie jestem juz 5 tyg.Jeszcze kilka dni temu mielismy kontakt.Wspominal cos o powrocie.A tu nagle idac na ulicy nawet " czesc" nie powie.Udaje ze mnie nie widzi.POzyczyl kase, ktorej nie chce oddac.Jak mozna byc takim chamem.

Gość Inga_28
Bo tak już jest urządzony ten świat : Nie wiesz za kogo wychodzisz,natomiast wiesz z kim się rozwodzisz.

Gość Anastazja21
zgadzam się zupełnie z Ingą

Gość bez blasku
Nir ma co naprawde ufac facetom bo to klamcy i oszusci.

Zgadza się, zresztą przekaz o tym, że o mężczyźnie świadczy to, jak kończy znany jest już chyba od co najmniej kilku pokoleń. A dlaczego? dlatego, że jest facetem ;-)

nie będę beronił facetów ale to tęz ludzie tak samo jak kobiety one też maja sporo za uszami, dla odmianu , ja z moja ex nie ejstem już od listopada, troche ja skrzywdziłem, ona mnie duzo bardziej dzis nie ma miedzy nami złych emocji, jest prawie normalny kontakt, a czkolwiek duzo uprzejmosci i poszanowania nawzajem,jak i z 1 tak i z 2 strony, być moze temat jest odzwierciedleniemólczesnych układów damsko -męskich być możez w wiekszosci jest zasadą za to prawdziwa twarz kobiet poznajemy tóz przed rozstaniem:P, zas po, jej karykature:P:P:P

Gość faceta poznasz po tym jak
konczy zwiazek jezeli ucieka jak tchorz bez slowa to byl chamem i nie warto po takim ryczec

Gość takie moje skromne zdanie
Zwykly dupek i tyle.

Gość rokkoko
moja jak zostawiłem(kobiete) musiałem prosic o zwrot pieniędzy z 2 miesiące i jeszcze dostałem z wielkim fochem, musiałem sie codziennie upominać, także nie tylko facet dupek !