Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millenkka

Dlaczego mężczyźni są tacy obleśni

Polecane posty

Gość millenkka

Mój facet zwierzył mi się ze swojej fantazji erotycznej: chciałby, żebym była pielęgniarką i zmieniała mu zabrudzone pampersy... I co ja mam o tym myśleć?

Gość katarzyna1@-
zmien faceta i to szybko!

Gość katarzyna1@-
ja bym takiemu facetowi sama narobila do buzi a potem skopala po jajkach!!

Gość ONA40
bujną ma wyobraźnię Twój facet. Nie jest wart tego!!!! A poza tym to jest tak jak napisałaś ''obleśne''. ZMIEŃ FACETA NA TAKIEGO KTÓRY MA LEPSZĄ WYOBRAŹNIĘ I FANTAZJĘ. Ja mam o 20 lat młodszego kochanka i jest mi z nim naprawdę wspaniale. Jest bardzo romantyczny oraz jest ma naprawdę wiele fantazji które razem realizujemy.

spróbować zawsze możesz jak ci się nie spodoba rola pielęgniarki to wiesz co masz zrobić moze zasmakujesz w tym nie zbadane są losy ludzkie

Jak ci sie spodobo - przyjedź na wieś. Mom sporo gnoju do wybranio.* (bez pampersów) *dobrze płace :classic_cool:

sa oblesni jak cholera moj spi w spodniach z dziura na dupie i plamami po kupie spowodowanymi grebaniem w dupie:o

Musis mieszkjać w łokropnyj pipidówie. Jak możn a grzebać przez dziurę w spodniach?? I spać w nich?? Łu nos w Kocibonkach kazdyn zanim zacnie grzebać wew dupie, zdyjmo spodnie. I grzebie przez dziure w gaciach... :classic_cool: