Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 letnia zawiedziona

7 miesiac razem a on juz mnie nie pragnie, tak jak kazdy facet zreszta

Polecane posty

Gość forum schodzi na psy
przez glupie cipy takie jak wy. Jedynie oko mroku dobrze pisze a was zazdrosc zrzera. Masakra. Weź się laska jebnij w glowe to moze rozum do ciebie wroci. Co ty ludzi swoia miara mierzysz?

Gość 00007 agentos
do oko mroku = "argumętów, inteligętna" na jakiej uczelni zmienili ortografię ;))))?

Gość stara mężatka
Przestańcie się wreszcie kłócić!!! Każdy ma tu prawo radzić po swojemu. A do autorki: Nie gniewaj się, może się mylę bo w końcu nie jestem żadnym psychologiem, ale odnoszę wrażenie, że zachowujesz się w stosunku do niego za bardzo jak kumpel , taki babo-chłop. Te walenie prosto z mostu wszystkiego itp. A poza tym kłótliwość i dąsy - kto by to wytrzymał. Jeszcze jedno mnie zastanawia:Początkowo sugerujesz jakby że partner przestał Cię ostatnio pożądać a potem gdzieś tam mimochodem dodajesz, że tak w zasadzie to on zawsze tak średnio... Jak to rozumieć? Czy to na pewno jest związek czy tylko para kumpli?

Gość oko mroku dlaczego ty jestes
taka prymitywna? :O

Gość do oka mroku
KOBIETOOOOO!!!! walisz fure bledow, razących wrecz, ale zapamietaj, miedzy innymi, ze: mowi i pisze sie: FRUSTRACJA, a nie fLustracja...!!! :-D :-D :-D hahahahaha...!!!! co za tluk. i taka sie jeszcze chwali,ze po studiach jest :-0 :-0 :-D :-D klamstwo jak nic, albo dzis glupkom dyplomy daja 🖐️

Gość kobieto od flustracji
jestem ciekawa po jakich to jestes szkołach, bo takich błedów to juz dawno tu mnie widziałam :O:O rarzą ich argumętów Puki kończoc wyrzycia się A jak tu zajrzysz mogłabys wytłumaczyc co oznaczają te zwroty? -Inteligętna osoba ironią pośród frazami się porusza. -ludzie jawnie nie wykształceni -bliżej im do rolnkia (nie obrażając rolników) niż do kogoś intelektualnego -Musiałaś miec stycznośc kiedyś z kobietą mojego pokroju a może nawet mną.

Gość autorko, po prostu
twoje ciało jest nieseksowne - odrzuca albo jesteś zablokowana seksualnie, co też można wyczuć