Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 letnia zawiedziona

7 miesiac razem a on juz mnie nie pragnie, tak jak kazdy facet zreszta

Polecane posty

Gość rtyrty
spod idiotko! sfera a nie swera, o kurwa! nie zaslaniaj dyleksja swojego nieuctwa i glupoty! i jak takas inteligentna to sprawdz IP, zeby sie przekonac ze nie pisze z roznych nickow

problemem, Autorko, jest brak problemu. Twój facet wrócił do domu i nie rzucił się na Ciebie - chciał opowiedzieć Ci o wyjeździe, zrelaksować się, zjeść coś, czyli po prostu spędzić z Tobą czas. mężczyzna traktuje Ciebie jak PARTNERKĘ, a nie jak "worek na spermę". Ty oczekiwałaś czegoś zupełnie innego, z czego on nie zdawał sobie sprawy. dorobiłaś do tego całą ideologię, dopowiadając sobie niektóre fakty, niektóre podpatrzyłaś w poprzednim związku. teraz jesteś zła, chłopak nie wie o co i tak naprawdę to on ma rację. więcej luzu i pewności siebie.

Gość tuturutuuu
"jak takas inteligentna to sprawdz IP, " ale tu się nie wyświetla ip :)

Szkoda, że nie znamy sie na codziń pewnie byś nie miała odwagi do mnie podejśc i zapewne jak teraz pałałabys swoją nienawiścią z zazdrosci. Pisałam wcześniej, że jestem mężatką.

Gość tuturutuuu
"pałałabys swoją nienawiścią z zazdrosci." nikt cie nie nienawidzi i nikt ci nie zazdrości, tylko głupoty piszesz a to woła o pomstę do nieba. no i dysleksją się zasłaniasz :)

A z autorką chętnie się zaprzyaźnie bo lubie osoby szczere. Każdemu jest ciężko patrząc na przyszłośc po przejściach, łącze sie z Tobą w Twoich umartwieniach.

Pisałam wcześniej, że każdy może okraślac Swoj punkt widzenia klikając bez imiennie ale czy to o to chodzi? Również nadmieniłam, że nie zależy mi czy mi wierzysz czy nie. Jestem os. po wyższych studiach i nie przepadam jak ktoś mi ubliża w ten sposób. Sytuacja diametralnie się zmienia gdybyś mnie poznała... OD czego ja nie stronie bo nie mam sie czego wstydzic. A lubie widziec os. tak pewne Siebie co widzą w kimś tak małe błedy nie oceniwszy wcześniej siebie. Nie ma ludzi doskonałych i Ty również nią nie jesteś.

Gość tuturutuuu
oko mroku jesteś teoretykiem i to książkowym :)

Wyzbyłam się nie nawiści i oceniania dawno temu polecam i Wam. Ja wyznaje po prostu postawe atak na atak.

Akurat mgr ekonomii ale pasją moją jest poszezanie horyzontów, nauki w wielu dziedzinach. Więc troche masz racji. Jednak nie polecam"gówna" tylko sprawdzone informacje.

Gość rtyrty
wiem ze sie nie wyswietla, ale co za problem dla takiej ynteligentnej jak oko mroku? sprawdzenie IP nie jest niewykonalne ah, czego ja ci glupia kobieto mam zazdroscic? i mylisz sie, nie palam do ciebie nienawiscia, absolutnie nic nie znaczysz dla mnie zeby miec do ciebie az takie uczucia, jestes dla mnie czyms takim jak gowno na pieknym trawniku- czuje sie niesmak i obrzydzenie

Gość rtyrty
" nauki w wielu dziedzinach. " ortografii jednak to nie obejmuje :D :D :D

Gość tuturutuuu
Wyzbyłam się nie nawiści i oceniania dawno temu polecam i Wam. Ja wyznaje po prostu postawe atak na atak. teraz to nikt nie wie o co ci chodzi. tu nie ma żadnej nienawiści. nie wiem o co chodzi ci z tym atakiem. obraziłaś się na to że racjonalnie oceniliśmy twoje rady ? i lat polecasz gówno a nie sprawdzoną w praktyce wiedzę

Więc tak: Musiałaś miec stycznośc kiedyś z kobietą mojego pokroju a może nawet mną. Wcześniej pisałaś, że można się z kimś związac bez pożądania więc utwierdzasz mnie w tym przekonaniu. Zranione serduszko długo boli ale nie musisz dawac Swoich "mądrych" rad autorce nie pocieszając jej i nie szukając rozwiązania. Moje wypowiedzi określają serię zdarzeń którymi może podążac autorka a Twoje tylko zamykają jej wszystkie drogi. Gównem Cię nie nazwę bo nie rządle tylko aure dobroci chcem roztaczacv :-) i mimo Twego cierpkiego języka nie czuje niechęci bo nie ma skutku bez przyczyny która leży w Twoim życiu.

Absolutnie, nie mam za co się obrażac no może jedynie za to że słowa Twoje we flustracji na mnie spłyneły na autorkę. Możecie oceniac moje rady ale jednocześnie dając Swoje a Wasz są tylko domniemaną oceną sytuacji a nie pomocą.

Gość tuturutuuu
Więc tak: Musiałaś miec stycznośc kiedyś z kobietą mojego pokroju a może nawet mną. Wcześniej pisałaś, że można się z kimś związac bez pożądania więc utwierdzasz mnie w tym przekonaniu. Zranione serduszko długo boli ale nie musisz dawac Swoich "mądrych" rad autorce nie pocieszając jej i nie szukając rozwiązania. Moje wypowiedzi określają serię zdarzeń którymi może podążac autorka a Twoje tylko zamykają jej wszystkie drogi. Gównem Cię nie nazwę bo nie rządle tylko aure dobroci chcem roztaczacv i mimo Twego cierpkiego języka nie czuje niechęci bo nie ma skutku bez przyczyny która leży w Twoim życiu. Do kogo ty to piszesz ? do autorki, mnie czy jeszcze kogoś ?

Gość tuturutuuu
oko zmroku moje rady były pomocą, bo przedstawiłem swoje męskie spojrzenie na kobiety, a to jest wiedza praktyczna. dzięki mnie autorka wie co myśli i jak myśli facet o kobietach. a ty jej dałaś jakieś porady z książek czy tanich pisemek

Gość rtyrty
coz za blyskotliwa psychoanaliza! a najbardzej zniewalajacy fragment, ze MUSIALAM cie spotkac :D :D oj tak, na pewno :D kobieto, ty jestes po prostu i zwyczajnie glupia ale to nie twoja wina bo to sie dziedziczy, pewnych rzeczy nie przeskoczysz choc ortografii to bys sie mogla nauczyc, chociaz podstaw ponadto nie masz sie co tak chwalic tym mgr ekonomii, dzis kazdy moze miec magistra, nawet ktos kto nie umie sie poslugiwac jezykiem ojczystym co zreszta tutaj widac

No to super. Radą Twoją jest "praktyczna wiedza" i co ona daje jek przez to może uzdrowic Swój związek?

Gość tuturutuuu
oko zmroku niestety ale może nie wszystko można uzdrowić :(

Bez komentarza... Począwszy ode mnie kończoc na mojej rodzinie... To nie jest nienawiśc to jest jawna potrzeba wyrzycia się na kimś innym. Dlaczego tak bardzo irytują Cię moje słowa? Wręcz bulwersują? Piszesz o (Twym zdaniem) mojej głupocie ale nic mądrego z nim nie wynika. Ot po prostu się nudzisz. THE END

Puki jest szansa warto spróbowac. Każda miłośc jest tego warta puki nie została zraniona packą zdrady czy brakiem szacunku. Dobranoc

Gość rtyrty
no niestety, twoje geny dotycza rowniez twojej rodziny, ale mozliwe ze zaszla jakas mutacja i jestes glupia mimo ze masz madra rodzinke, takze nie zalamuj sie :D

Gość tuturutuuu
"To nie jest nienawiśc to jest jawna potrzeba wyrzycia się na kimś innym. Dlaczego tak bardzo irytują Cię moje słowa? Wręcz bulwersują?" niby taka jesteś inteligentna a dopiero teraz zrozumiałaś że nie czuję do ciebie nienawiści. nic do ciebie nie czuje. nie wyżywam się na tobie, tylko irytują mnie twoje słowa, twoje głupie teorie które są oderwane od rzeczywistości, wyssane z dupy, nie działające. irytuje mnie to że nazywasz jes sprawdzonymi informacjami a nie piszesz gdzie i jak je sprawdziłaś. pisze że twoje informacje to nie gówno, gdy w rzeczywistości to gówno. irytuje mnie twoja głupota i bezmyślność :(

Gość oko mroku te twoje rady są
rządle chcem roztaczac

Gość tuturutuuu
do autorki dbaj o siebie, swój wygląd , ubieraj się w obcisłe seksowne ciuch i zachowuj się seksownie

Gość ale ta pani mgr ekonomii jest
głupiutka :P Moze i dobrze chce, daje rozne rady (denne niestety) ale taki kurzy mozdzek z niej

Gość 00007 agentos
do oko mroku - a co to jest pilink, bo nie kumam ;)))

Są ludzie jawnie nie wykształceni co po sposobie wypowiedzi widac, że bliżej im do rolnkia (nie obrażając rolników) niż do kogoś intelektualnego. Zdecydowanie rarzą ich zalety innych i dorobek naukowy. Prostak pisze prosto używając wulgaryzmów czy obrazy gdyż argumętów brak wtedy też i głupek pięści może urzyc bo co innego potrafi (lecz ja ani jednych się nie boje ani drugich bo i wiedze posiadam i sztuki walki też znam). Inteligętna osoba ironią pośród frazami się porusza. Tak jek teraz. Zazdrośc ludzka, nie zna granic. Zupełnie nie rozumiem osob opuszczonych przez wszytkich, otyłych użalających się co dnia nad sobą i wkońcu wylewających swoje pomyję na innych. Zal straszny mnie ściska, ale cóz poradzic... w XXI wieku można miec wszystko czego zapragniesz a że brakuje Ci ambicji iczy szarych komórek to już nie mój problem... Ile pomarańczy by niebyło każdy co śledzi ten topik wie że to tylko Ty piszesz po sposobie wyrażania można dowiedziec się o człowieku więcej niż po wyglądzie.