Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdzhfgdj

COS SIE STAŁO MOJEMU PSU!!!!

Polecane posty

Gość fdzhfgdj

Po południu biegał jak szalony po mieszakniu wskakiwał na łóżka i zeskakiwał z nich- tak sie bawi. To roczny york. Potem napił sie wody i kilka minut pozniej zwymiotował. Od tamtej pory zwymiotował jeszcze 3 razy. Czy to od tego biegania??Co to moze byc???Dodam,że wymiotuje wodą i śliną.

Gość fdzhfgdj
nie zaszkodziło mu nic on jadł kilka godzin wczesniej ale to co zawsze regularnie daje mu jesc i jest ok, mysle ze chyba żołądek wytrząsł i to dlatego:(

Gość yorki są okropne
bnie lubię takich małych popierdółek. To nie jest pies, t5ylko zabawka jakas.

Gość a jaki ma teraz humor?
Jest osowiały czy w dalszym ciągu rozbrykany? Może to nic poważnego,ale najlepiej po prostu iść do weterynarza,jeśli zauważysz,że piesek jest chory i cierpi.

Gość może otruł go Elegancki Pan

Gość a byll ll
byl szczepiony na parwowiroze ? tu ci nikt nie pomoze idz do lekarza

od wtrząśnięcia nie powinien wymiotować 3 razy. Przyjrzyj się, czym wymiotuje. Jest tam krew? Żółć? Śluz? jesteś pewna, że nie zjadł folii, kawałka reklamówki? Jeśli mu nie przejdzie, możesz dać mu 1/3 torebki smecty, na pewno nie zaszkodzi. Mógł też po prostu po zabawie wypić za dużo i brzuń się zdenerwował;)

Gość fdzhfgdj
teraz zjadł i jest ok, jest spiący ale on zawsze o tej godzinie juz jest siacy a tak to nie wygląda na osowiałego. Strasznie sie boje tak go kocham:( nie jadł trawy na 100%

aż tak się nie bój:) Małe wymiotki to nie koniec świata:) szczególnie, że ma apetyt! Wyszalał się, wytrząsł - jak napisałaś, za dużo wypił.... i się nie zmieściło tyle wody w wytrząśniętym piesku:)

Gość fdzhfgdj
wydaje mi się ze po tej zabawie tak łapczywie sie wody napił bo az się zachłysnąL:( on w ogóle ma w sobie tyle energii!! szczepionki ma wszystkie regularnie jestem z nim u weta naprawde o niego dbam.

czyli możesz być spokojna:) Twój maluch ma szczęście, że ma taką troskliwą pańcię;)

Gość fdzhfgdj
folii ani reklamówki tez nie zjadł:( ja odkurzam co 3 dni bo zawsze sie boje ze jakies paprochy zje z podłogi przypadkiem:( chyba nadopiekuńcza jestem:(

Gość fdzhfgdj
gattia ja go baardzo kocham bardzo chciałam miec psa bo strasznie kocham zwietrzeta a juz mojego psiaka to niewyobrazalnie:) jest bardzo niepokorny ale taki kochaaany:) ja sie ucze do matury a on grzecznie drzemie kocham takie chwile:)

Gość fdzhfgdj
i kto mnie dziś w nocy wybolcuje? :O