Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakassstakaas

idzie lato kobietki! wyrzućmy podkłady i pudry i poczujmy się wreszcie piękne!

Polecane posty

avene ;]---------------------popieram. Dodam od siebie jeszcze jedno - trzeba umiejętnie stosować tego typu kosmetyki, an ie robić z twarzy upaćkaną maskę:o

Gość sdfagdsfhgf
avene- a moze ty masz problemy ze sobą???? Nie krytykuj. Wierz dalej wslepo w to co móeią dermatolodzy estetyczni kupuj wszystko i tak jestes tylko kolejną ofiarą głupiej mody i takie naiwne osoby nabijają kasę koncernom. Mam dermatologa w rodzinie i wiem,co jest dobre,a co nie. Fluidy zapychają skorę i nie ma opcji zeby sie nie błyszczała po nich, no chyba ze masz megasuchą skore. Wszystkie fluidy opierają sie na tym samym, ale na opakowaniu pisze cs innego. Krem bambino jest jednym z najdelikatniejszych w dodatku zawiera tlenek cynku, polecany jest dla alergików. sama wiem po sobie. Skoro tak narzekasz i wysmiewasz sie z prostszych kosmetyków to co powiesz na to- moja siostra miała straszna plamę na skorze i dermatolog poleciła jej zrobic peelin- ze zwykłej wody i soli kuchennej. I pomogło. Jak widac nie musiała używac peelingu dobrej marki za co najmiej 50zł zeby pomogło.