Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjauszka

Dlaczego kobiety lecą na facetów w wypasionych samochodach?

Polecane posty

Gość kamil-=0
Ja moją kobietę wyrwałem na forda mustanga, ona po prostu kocha rżnięcie w tym aucie!

Kupic auto, to polowa sukcesu. Utrzymanie tez jest kosztowne. Posiadam w sumie 2 samochody, zarobilem na nie calkowicie legalnie, a ten drugi sam na siebie zarabia. Drugi jest na wesela i bardziej do lansu w fajne letnie sloneczne dni, bo jazda nim na codzien przy spalaniu 18-20l/100 to nei na moja kieszen. Nie stac mnie na paliwo w nim, ale do zarobku jest w sam raz:) A dupeczeka na auta nei wyrywam. Uwazam, ze mam dosyc ciekawa osobowosc i moglbym miec malucha i tak bym nie byl sam, a ze jezdze czym jezdze, jest to efekt zamilowania do motoryzacji i "glowy na karku".

Gość talarek.
fakt KSW ;) kark to ty pewnie masz hihi :D

Gość tomasz,-
talarek. zapomniałeś jeszcze zapytać o dresik ;)

Gość tralalallalalalalala
kazdy lubi/podziwia ludzi sukcesu nieraz widzialem jak laski lecialy na fure zal.pl nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac:D

Gość warmduscher
ale niektórzy mają wielki żal i chcą się wypromować jak KSW podaje obok nicka emaila bo ma nadzieję że jakaś pizdka na niego poleci bo jest sam i wypisuje bzdury żeby lale zachęcić :D

Karku nie posiadam, za szczuply jestem ;) a dresik jaknajbardziej. Wygodnie sie w nim czuje, nie krepuje ruchow, ale praca upowania mnie do chodzenia w bardziej wyjsciowych ubraniach, takze dresik po pracy, albo w weekendy i tez nei zawsze ;)

warmdusher> nie jestem sam

sam nie jesteś ale widać samotny bo tu wchodzisz

Gość warmduscher
Dresik z dwoma czy trzema ozdobnymi paskami na te wyjścia masz ? ;)

Gość warmduscher
No i żel na włosy, dużo żelu :) No tak KSW jest samotny to fakt...dlatego powinien wejść na stronę www.smutek-żal-dresik.com.pl :D

petrol> to jest forum dla samotnych, czy forum "erotyka', bo chyba Ci sie działy pomylily z tego co widze ;) A dresik bez paskow, ale z czerwoną kosą - Nike, i tylko czarny hehe

Gość warmduscher
Ruska podróbka :D

Gość tralalallalalalalala
no niestety KSW to forum nie ma nic wspólnego z erotyką co widać na chiciażby twoim przykładzie, leczysz swoje kompleksy jak większość bywających tu ludzi :D

Gość oooooooooooooooooooooooonie
co wy z tą laguna... ja mam skonczone 18 lat i tez WŁASNA lagune. kupilam ja za swoje pieniadze( pracowalam w wakacje )

Gość KSW.
Zostawicie mojego brata w spokoju ? !

Lagunka fajna byla, tylko lubiala wizyty u mechanika, do tego slaba blacha. Ogolnie jakbym mial teraz 10 tys to bym drugi raz ja tez kupil. Sentyment. Byc moze wiekszosc moje posty tu tak odbiera, ze lecze swoje kompleksy na forumowiczach, ale temat dotyczy motoryzacji, a to jest moj konik, takze przepraszam wszystkich jesli sie poczuli urazeni ;)

Gość Wargas22
Błagam pomóżcie !! :(

lepiej jezdzic trabantem niz miec bmw z chandlu narkotykami bolid mlodziezy wiejskiej samochod dla blachar

Gość Wargas22
mr dzik ale z ciebie jebany nieuk !! Pisze się handel a nie chandel co za pierd,olony prymityw :( żal !

zdesperowana jestes ambitniejsza niz te blachary co leca na samochod przejedz sie Mercedesem AMG jest mniej tluczonych na rynku niz BMW wiekszosc to ma przeszlosc powypadkowa tylko wmawiaja ze mialo lekie otarcie a szpachtel pod spodem

ja marze o peugeot 607 lub citroen c5 ale to nie do popisu tylko sam dla siebie taki chce to ja musze czuc sie dobrze a nie inni

Gość drago22
dzik to porownanie nie ma sensu bo te 2 auta to przeciwienstwa.... mercedes to auto z gornej polki nastawione na klase , luksus i wygode, a bema to bardziej sportowe auto o agresywnym wygladzie a przede wszystkim o wiekszej mocy :) sam mam bmw i jestem mega zadowlony, tym autem nie da sie spokojnie jezdzic i robi oszalamiajace wrazenie nie tylko wygladem ale praca silnika :)

No nie wiem, zależy jakie.....może , żeby w tych samochodach robić to i owo np. i przy tym bylo wygodnie????????????????????????????:classic_cool:

no wlasnie ta praca silnika w bmw jest fajna ale nie wiejski tuning taki jak wiekszosc duzy chalas a moc moze nawet mniejsza bo wydech wcale niemusi poprawic osiagow mozna uzyskac odwrotny efekt jak juz to porzadnie przerobic kuty silnik,walki rozrzadu inne i przeprogramowac komputer