Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrówkówna

Wczoraj miałam pierwszy raz, dzisiaj jeszcze trochę krwawię. To norma, nie?

Polecane posty

Gość Mrówkówna

Wiem, że głupie pytanie, retoryczne i w ogóle. Ale ja jestem panikara i zawsze wszyscy mnie muszą w czymś upewniać;)

Gość takasamajestemja
znaczy pierwszy seks, czy piewrwszy stosunek?? bo to nie zawsze to samo :D

Gość przegrałam życie z kretesem
nie wiem, bo mnie jak dotąd nikt nie chciał rozdziewiczyć 😭

Tak Skarbie, to normalne. Jutro już będzie lepiej. W ciągu kilku dni wszystko się zagoi i będziesz mogła dalej uprawiać seks.

Gość Mrówkówna
pierwszy stosunek :P No wiem, że to nie to samo, bo pierwszy raz to może być sex oralny np.:) a ten mój nie ma takich długich paluchów, żeby mnie rozdziewiczyć:P

Gość Mrówkówna
No to dobrze ... Ale dziwne uczucie:P Już nie jestem dziewicą i nie mogą mnie spalić na stosie, heehhe..

Gość teraz to dopiero
cię spalą czarownico rozpustna ;) normalne, tylko się nie zdziw jeśli jeszcze kilka razy tak będzie, bo czasem 2 i 3 raz też są z przeciekami

Staraj się uprawiać seks regularnie, co 2-3 dni, tak żeby błona dziewicza nie mogła się zrosnąć. Po 2-3 tygodniach pochwa się już przyzwyczai.

Gość Mrówkówna
Może się zrosnąć? ale jaja :P tzn że mogę jeszcze raz zostać dziewicą? Nice..

Gość e-fam
i zadbaj o antykoncepcje ,zebys za chwil kilka nie wypisywala ,ze boisz sie ze w ciazy jestes :P

Gość grahah
i jak bylo? :P..ciekawska jestem?

Gość Mrówkówna
No tak... Antykoncepcja. Jak na razie to tylko gumki. Ale myślę żeby isć po tabletki. Chociaż mam 16 lat i nie wiem czy mi przepisze.. Jaką najlepszą antykoncepcje radzicie w tak młodym wieku? Acha i nie piszcie "najlepszą antykoncepcją w tym wieku jest brak seksu";)

Gość Mrówkówna
A jak było? no bolało mnie trochę. Ale to nie był aż taki cały stosunek, bo gumki nie mieliśmy. Wszedł we mnie z kilka razy zaledwie. A mieliśmy globułkę tylko, więc mimo wszystko dobrowadziłam go inaczej. Ale nawet się cieszę, że nie dokończył całego stosunku we mnie, nawet jakbyśmy mieli gumkę bo mnie strasznie bolało. Aż tak, że wyschłam chyba z tego bólu. Ale sam fakt, że błona się przebiła, to kolejny nie będzie mnie tak bolał pewnie. Zafundujemy jakiś żel intymny i będzie dobrze...

Gość Mrówkówna
no.. jakieś rady z tą antykoncepcją?

Dla mnie gumki są ble, faktycznie jak całowanie się przez szybę, jeszcze mi się nasuwały skojarzenia z ręką ginekologa w gumowej rękawiczce... Są takie cieniutkie gumki, Unimil SKYN, nie lateksowe i te są najlepsze. Ale i tak nie polecam :) Tabletki lekarz Ci przepisze i to dość dobre wyjście o ile zdrowie Ci pozwala, bo cukierki to nie są. Ale jeśli pilnujesz to dobra antykoncepcja no i nie ma problemu z nieregularnym czy bolesnym okresem. Stosunek przerywany wcale nie jest taki zły, ale młody chłopak może się stresować, zresztą tu na nim wszytko spoczywa więc może za wcześnie. Co do nawilżaczy- pamiętaj że olejki i oliwki mogą sprawić że prezerwatywy pękną albo się przetrą, bo osłabiają lateks. Spokojnie, jeszcze parę razy i będzie dobrze, jakby dłuższy czas coś się działo to idź do lekarza (zresztą idź i tak).

Gość ega2777
wy nieuki pier...e. chyba mozg ci zarosl

Gość Mrówkówna
Że co? ... Od tego może się coś z gumką stać? Pierwsze słyszę... A jeżeli kupię dobry żel intymny z durexa i prezerwatywy z durexa?

Gość taka anka niedobra
mrówkówna rozdziewiczyc to nie to samo co przerwac błonę :P tylko pierwszy raz sie kochac :D ja tak miałam przy drugim razie (tzn 2 stosunku, bo to był juz n-ty seks :) ), a potem było ok

Gość a szukałaś wczesniej
takich informacji? jakby co- globulki też mogą powodować uszkodzenia gumek, więc nie wsystko można łączyć.

Gość e-fam
rece opadaja jak sie czyta...pierwszy raz zaliczylas i od razu bez zabezpieczen-bo on tak tylko wszedl pare razy :o no litosci! naiwne myslenie ,od pierwszego razu powinnas myslec o ochronie,guma przede wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! zadnego moczenia kiaj na chwile bo zaraz bedziesz z brzuchem lazic :P...mysl dziewczyno sama za siebie ,bo chlopak jak widac tez nie mysli.....zele intymne wcale nie szkoda gumkom ,sa ok a gumki durexu sa chyba najlepsze

Gość ichacha
wszedl i wyszedl...i ciaza z tego bedzie jak nic :o