Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoje pocałunki

Zerwał ze mną, BO

Polecane posty

Gość twoje pocałunki

używałam kiedyś skype i fotka.pl. Nie chcę mnie przez to znać i wyzywa od kurwiszonów! To żadna prowokacja. Od łez aż się zanosze. Używałam, ale wtedy go nie znałam nawet. Chyba sobie coś zrobie, nie wiem jak sobie poradzic

Gość akakkakakakaka
hej hej hej spokojnie kochana. Jakis głupi ten Twoj Boy. Ile on ma lat? nie ma wiekszych powodów do zrywania? Po ile macie lat? nie no daj spokoj, nie warto płakac. no juz. jakis pajac. :) nie ma powodu by płakac, jelsi zrywa z Toba z takie powodu to niech spada.

Gość twoje pocałunki
Ma 31 lat! Nie ma powodu płakać, ale jednak placze. Bo boli mnie co wyprawia.

Gość masełko miodowe
to jakis idiota a najprawdopodobniej szukał pretekstu do zerwania. Inna rzecz, jakie fotki tam miałaś? polgołe? Zreszta nawet jezeli, to zaden powod. Nie placz za złamasem:)

Gość twoje pocałunki
Britnej nie pisałam, pewnie mnie z kims mylisz.Mialam tam normalne fotki,ale on nawet ich nie widział.Skype mam caly czas,ale nie korzystam z niego od czasu bycia z x! Od jakiegos czasu zaczal mnie kontrolowac jeszcze bardziej niz zwykle. Zobaczyl, z emam jakiegos kolesia w znajomych na skype, ktorego nawet nie znam. Widocznie kiedys mnie zaprosil,ale to wszystko. I teraz mnie szmaci, za to ze kiedys mialam jakies portale itd.Dlaczego nie moze byc normalny i dac sobie spokoju z tymi wyzwiskami i robieniem problemu z niczego?

debil; nie daj się jego osądom i głowa do góry; oczywiste jest, że jeśli facet tak postępuje, to jest u ciebie skreślony i to ty niechceszs mieć z nim do czynienia

Zobaczyl, z emam jakiegos kolesia w znajomych na skype, ktorego nawet nie znam. " to po co ci ten "nieznajomy" w twoich znajomych ? :P

Gość twoje pocałunki
Nie daje sie jego osadom.Zastanawia mnie jak tak mozna.Ja nigdy bym nie pomyslala,zeby rzucac sie na niego dlatego ze ma skype czy gg nie wiem. Ma to ma! Nie rozumiem go i przez to wszystko cierpie.

Gość twoje pocałunki
Regres nie wiem pewnie zaprosil mnie do znajomych, nie wiem, nawet go nie kojarze, nie pamietam. Chodzi o to, ze nic mnie z tym człowiekiem nie łączyło!

Zastanawia mnie jak tak mozna." a mnie zastanawia jak można sie tak nie szanować? i pozwolić sobie na przyjmowanie wyzwisk pod swoim adresem ... ( patrz" i wyzywa od k**wiszonów! ")

Gość twoje pocałunki
Regres a czy Ty zwyzywał byś swoją kobietę za to, że miała kiedys znajomych? Czy bys z tego powodu zakonczyl zwiazek?

po pierwsze to nigdy bym nie nazwał ja tak jak nazywa ciebie twój facet... po drugie na twoje pierwsze pytanie odpowiedz jest oczywista i jasna NIE !!! znam ich znajomych i nie mam nic do nich ... po za tym moj akobieta ma i skaypa, gg, konto na facebooku i gdzies tam jeszcze ... wali mnie co ona robi na kompie :) Tutaj jest inny problem Ni e szanujesz sie kobieto a na dodatek dajesz sobie zdrowo dmuchać w kasze :D

Gość Kurcze skąd ja to znam
mój ex facet wtedy miał 28 lat, włączał moje gg i pytał mnie o każdego kogo miałam na liście, w telefonie miałam różne zdjęcia znajomych z imprez itd, twierdził, że nie powinnam mieć zdjęć obcych facetów (dla niego obcych bo byli to moi znajomi ze studiów, których on nie znał), robił prowokacje - prosił kumpli by pisali do mnie na gg, a gdy odpisałam (np. bo jeden z Nich mi pisał, ze jest ode mnie ze studiów i mam zgadnąć kim jest, więc myślałam, że serio to jakiś kolega sobie żarty robi) zrobił ogromną awanturę, ze nasz związek nie ma sensu skoro odpisuję obcym to znaczy, ze szukam szczęścia a on mi nie wystarcza:D. Ale dzięki swojemu zachowaniu już prawie 3 lata nie jestem z Nim i za żadną kasę by nie wróciła, jestem w nowym związku i jestem bardzo szczęśliwa:)

Gość no prosze eee
dziwne troche :o tez mam skypa, gg, facebook, imvu moze skasowac w razie czego, bo jak poznam jakiegos faceta, a jemu sie to nie spodoba to co ja biedna zrobie :classic_cool:

Gość twoje pocałunki
Regres to normalny facet z Ciebie. Super podchodzisz do związku! A u mnie wiecznie wojna! Wie dokładnie, że nie korzystałam z tego skypa odkąd go znam,ale nie! I tak jestem kurwiszonem, bo mam kogos tam w znajomych.Szkoda,ze ja sie nie rzucam z pretensjami,ze do niego piszą dziewczyny z calej Polski milutkie komentarzyki.

Gość TH is IT OM
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość TH is IT OM
Znajdź sobie kogoś kto ma dobre serce i jasną duszę

Gość no prosze eee
no ale jak mozesz pozwolic, aby jakis doopek nazywal cie kurwiszonem :o kogo ty zalujesz ???

Gość twoje pocałunki
no prosze eeee Dokladnie tak!Przeciez ja nie miałam tych kont do tego, zeby sie gźić z jakimis facetami. Zawsze sie szanowałam,nigdy bym nawet o czyms takim nie pomyslala. Zostalismy parą to po prostu juz z niczego nie korzystalam.Ale on teraz nie chce mnie znac, bo ja nie wiadomo co wyrabiam/wyrabialam:/ Plakać sie chce. Teraz jest on i tylko on! Tzn był.

Gość TH is IT OM
Oprzytomniej bo chyba masz mózg

Gość no prosze eee
nie smutkuj nie warto wiesz, ze nie masz 20 lat i pewnie chcesz miec juz kogos na stale, ja tez mam podobnie, ale nic na sile i nie z takimi typami

Gość twoje pocałunki
Chciałam się tylko dowiedziec, czy kazdy facet jest taki.Czy naprawde mial powod,zeby zakonczyc ten zwiazek przez cos takiego. Nie potrafie tego pojąć.

Gość TH is IT OM
Tylko tacy jak Cream, Prawiczek bez wiary

Gość twoje pocałunki
Bardzo chciałabym być w stałym związku, planować przyszłość. Bo już najwyższy czas.A tu coś takiego.

Gość TH is IT OM
A kupę robisz regularnie

Gość TH is IT OM
Takich nie szukaj tylko normalnych

Gość no prosze eee
moim zdaniem on sam na skypa sie niezle zabawia i pewnie mysli ze Ty tez