Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocjonalny wampir

Czy ja jestem nimfomanka?????

Polecane posty

Gość może u Ciebie autorko
jest tak, że kręci Cię nowy facet bo z czasem w stałym związku nie ma już tych pierwszych randek itd.?

u niego t owygladalo podobnie. Szuka jzu pol zycia swojej polowki" a tak naprawde to ciagle nowych wrazen i motylkow kjak to okreslil. Zastanawialam sie czemu nam sie nie udalo i niestety swaidczy o tym jego osobowosc... z tego co wiem to byl w roznych ukladach dla sesku, w zwiazkach z mężatkami i ze swoimi podwladnymi w pracy ...jak skonczylismy sie spotykac to 3 dni pozniej juz pisal do innej ze ja kocha i teskni ...i jak takiego nazwac? seksocholik?

Po prostu jesteś zwyklym ścierwem a raczej typową kobietą. Czyli krzywdzenie innych ludzi to dla ciebie nie problem, jak każda nie liczysz sie z uczuciami innych osób. Byle tylko twoja cipa byla zaspokojona.

Gość fhyjyt
co za glupoty... czemu mowisz ze nie chcesz isc d lekarza bo na pewno ci nie pomoze? a niby skad to wiesz? bylas juz u kilku co najmniej? moze sama jestes psychiatra i psychologiem i sie znasz? jakbys miala chore serce czy raka to tez powiesz "nie pojde bo na pewno mi nie pomoze!" co za infantylna postawa, jedyne co ci moze pomoc to specjalista, on/ona nie po to studiowali tyle lat, pewne jest jedynie to ze wiedza o tym o wiele wiecej od ciebie wiec jesli chcesz cos z tym zrobic to bierz dupe w troki i idz do lekarza, czasem zanim sie znajdzie odpowiedniego to trzeba odiwedzic kilku lub i wiecej psychiatrow wiec sie nie zniechecaj jak za 1 razem trafisz na kiepskiego bo wiadomo ze i tacy sa

a tak naprawde interesuje mnie bardzo ten temat... co t oza choroba? czy czest osie zdarza? a moze to rzeczywiscie pogon za szczesciem?

Tak, kurestwo tłumaczyć chorobą. Głupota i zdegenerowanie kobiet wlaśnie osiąga maksimum. Co następnie wymyślą kobiety, by móc sie puszczać?

moze taka osoba szuka tej polowki narawde, chce ciagle czuc sie tak jak na poczatku zwiazku, czuc sie jak na randce ciagle .. ale w takim razie po co klamia ze chca stalego zwiazku, po co zawracaja d.. jak tacy sa ?

dominik ja pisze ,ze tak robil moj byly facet, a wiec to dotyczy rowniez mezczyzn. Pierwszy raz mnie takie cos spotkalo i sie zastanawiam nad przyczynami itd ... mozliwe ze masz racje i ze to po prostu kurestwo... męska dziwka czy jak...

Gość 505
przeczytaj dziennik nimfomanki Valerie Tasso

Gość chcąca wiedzieć
myślę że masz niskie poczucie własnej wartości dlatego to robisz, ja robiłam podobnie i do dziś nie wiem dlaczego i po co? już tego nie robię ale nie jestem najszczęsliwsza osobą na świecie która znalazła sens życia i miłość nie ważne o mnie, myślę że to wszystko wynika z niskiej samooceny i przeogromnej chcęci akceptacji i miłości takiej bezwarunkowej za którą to Ty nie musisz płacić... myślę że to włąsnie to ale może się mylę, u mnie tak było pozdrawiam ps. nie jesteś nimfomanką

Gość do wampira
skorzystaj z uslug psychoterapeuty. naprawde, to pomaga. moze nie uda sie zmienic tego co czujesz, ale nauczysz sie rozumiec siebie i kontrolowac to co robisz. nie jestes odpowiedzialna za swoje uczucia, za potrzebe bycia adorowana. ale jestes odpowiedzialna co z ta potrzeba robisz. terapia pomoze ci nie krzywdzic bliskich ci osob. oczywiscie jesli sie na nia zdecydujesz i wlozysz w to troche wysilku.

Gość vtftyhbyuju
widze ze nie tylko ja mam ten problem. zmienialam partnerow jak rekawiczki,"pobawilam "sie kilka tygodni i nastepny,teraz jestem w zwiazku ponad rocznym i notorycznie zdradzam obecnego partnera,niema miesiaca,abym byla mu wierna,zle sie z tym czuje ale predzej zmienie partnera niz zmienie postepowanie,z jednej strony chce sie zmienic a z drugiej nie. Do tego wiele cech narcystycznych,chyba niema ratunku,coz zycie w samotnosci mnie czeka.

zycie w samotnosci mowisz. a ja tak sie boje samotnosci. jednak zwiazki mnie przytlaczaja. chce byc wolna i niezalezna, a z drugiej strony to chce zeby faceci mnie kochali. paranoja. :o

pisalam tu o moim bylym, o tym jak mnie potraktowal ... czy on to zrobil z premedytacja? wiedzial, ze to sie tak skonczy i oszukiwal, zeby tylk o zaliczyc? Czy mogl byc tewgo nieswiadomy i wierzyc rzeczywiscie w ta swoja polowke i nieustanne moatylki...? Dodam ze ma 44 lata!

Gość taki se facet co nie lubi bab
"chyba nie jestem seksoholiczka skoro do lozka nie pojde z kazdym spotkanym. po prostu faceci ktorych wybieram musza miec to cos, musi iskrzyc, bo inaczej to nie da rady zeby cos zaszlo. nawet nie spojrze na takiego jesli nie czuje chemii." powiem Ci kim jesteś, jesteś p.ojeb.ana! :-) normalny człowiek coś takiego jak iskra albo chemia czuje tylko z jedną spotkaną osobą w życiu albo po prostu rzadko a nie wszędzie... racja, nie zasługujesz na niego, z tego co widać w twoich postach wynika że r.ozpie.rdolisz to małżeństwo , on będzie cierpiał bardziej bo ty szybko znajdziesz sobie pocieszyciela

Oni lgną do Ciebie bo wiedzą że zaliczą, że nie będą musieli długo o ciebie zabiegać. Na pewno to jest po części spowodowane niską samooceną, potrzebą ciągłej adoracji. Niestety to jest błędne koło moja droga, bo to że facet chce z tobą uprawiać seks nie znaczy że jesteś dla niego kimś wyjątkowym. Po prostu korzysta z okazji.