Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tola z Opola

Dziewczyny jakie macie i polecacie maty edukacyjne i leżaczki dla niemowląt?

Polecane posty

Gość Tola z Opola

Jak w temacie: jakie macie i jakie polecacie maty edukacyjne i leżaczki dla waszych dzieciaków? Muszę coś wybrać i pojęcia nie mam co. Z góry dzięki za sugestie i opinie.

Gość do drugiego komentarza
mata: wesoła farma z canpol lezaczek : polecam fisher price delux 3w1 - funkcja hustwaki, leżaczka i fotelika obie rzeczy mam i polecam :)

Gość kamidia
wszystko zależy czy dziecko taką matą się zainteresuje, moja córcia nie zwracała uwagi na matę, leżaczek posłuży najwyżej 5 m-cy zamiast niego można kupić krzesełko do karmienia ja mam firmy baby ono jast super bo ma 3 stopniową regulację siedziska i mozna w nim trzymać maluszki zamiast w leżaczku posłuży napewno do 3 lat

Gość kamidia
a mata jesli juz to jakaś muzyczna , takich mat z podoczepianymi grzechotkami u góry po prostu nie opłaca sie kupować

Gość Tola z Opola
Aaaby - śliczne. :) Kamidia - my już mamy krzesełko, ale czeka aż dziecko zacznie siedzieć. Szukam leżaczka i maty do zabawy a nie ze względów praktycznych. Ale dzięki za uwagi. :) Proszę o więcej propozycji. Może jeszcze jakieś mamy się wypowiedzą?

Gość Tola z Opola
Ta Wesoła Farma Canpolu też śliczna. :)

tola polecam ci bardzo ten lezaczek, mozna go dlugo uzywac o niebo lepszy od tych które mozna tak niby do 6 tego mies... http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3754229/Trail/searchtext%3EBABY+BOUNCERS.htm z tego corka mi wypadala juz ok. 5 miesiaca bokiem... http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3983722/Trail/searchtext%3EBABY+BOUNCERS.htm

Gość Tola z Opola
Botha dzięki, ale obawiam się że młodego niemowlaczka to raczej w nich nie pobujam bez baterii. I w ogóle one są za głębokie dla takich tycich dzieci. Widziałam u kuzynki podobny i dziecko było w nim w jakiejś bardzo dziwnej pozycji.

hmmm nie zastanawialam sie nad tym bo widzisz my mielismy tego rainforest na początku i jak juz napisalam corka okolo 5 mies zaczela mi sie wyginac bokiem i wypadac z niego ...:O wiec kupilam ten wlasnie glebszy i byl na prawde super! do niedawna go jeszcze uzywalam! co do bujania to nie ma zadnego problemu! :D kupilam takze bratowej ten sam model, tez byla b. zadowolona!

hyhy aaby ten BabyBjorn (model Balance) wyglada jaby mial wystrzelic malucha jak z procy przy tym kiwaniu :)

Gość Tola z Opola
Mój jest jeszcze za mały na taki głęboki leżaczek, ale dzięki za informację. :) A jak się w nim dziecko buja jak jest małe? Chyba ktoś musi mu pomagać albo baterie pewnie są w ciągłym ruchu? Ten u Abby jest duzo praktyczniejszy, ale trochę surowy jak dla mnie. Może jeszcze ktoś ma jakieś pomysły?

Gość tola te babybjorn sa najczesci
ej wybieranymi lezaczkami przez rodzicow na swiecie. Jest milion prezentacji na youtube pokazujacych jak dzialaja. poogladaj sobie botha: babybjorny sa bezpieczniejsze i wygodniejsze niz te f-p, tylko duzo drozsze. + maja dwustronne pokrowce i 3-stropniowa redulacje kata nachylenia oparcia. ktory lezak ci to zapewni powiedz? do tego zero baterii. sama mialam ale starszy model, ten 1-2-3 i byl zajebisty. tylko ta cena... :/

http://www.youtube.com/watch#!v=ASPttX2Z4qw&feature=related zobacz sobie sama filmik. obok sa inne. bomba nie lezak i zero kosztow baterii. :D

oki napisz jeszcze do jakiego wieku maksymalnie mozna go urzywac, moze sama sie zdecyduje, w kocu tez oczekuje na dzidziusia :P mam jeszcze kupe czasu ale warto sie poorientowac, cena nie gra roli, najwazniejsze jest bezpieczenstwo!

wszystko jest na ich stronie internetowej. do 13 kilo (czyli bite 2 lata) potem przechodzi w posiadanie rodzeństwa, bo niezniszczalne to jak wozek emmaljunga :P http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Babysitter-Balance/ polecam jeszcze nosidlo tej firmy jak planujesz jeszcze male niemowle http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Original/ (jezyk na stronie ustawiasz na gorze po prawej str.) a to pelna gama produktow: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/ :D

przy okazji aaby masz fajoska mate!! :)

ja znam produkty baby bjorn, nosidelka nie kupie bo juz mam i go nie uzywalam... co do lezaczka to sama nie wiem, moaj corka tak pewnie 7 mies by z niego wypełzła,,, :O

Gość Tola z Opola
O kurde jak to daje czadu! :) A tak niepozornie wygląda! Hahaha Te azjatyckie dzieci są śmieszne :P Patrzcie tutaj: http://www.youtube.com/watch#!v=P0aU1aB-V0s&feature=related Multi zastosowanie, czy co? :)

hahah nie tylko azjatyckie sa takie szalone loco loco :D zobacz niemieckie: http://www.youtube.com/watch#!v=04Zy9VrbnPI&feature=related

Gość Geuther Swing rosnące razem
Ja maty nie mam i uważam że nie jest konieczna. Dziecko może bawić się w łóżeczku (wystarczy rozpiąć na nim pałąk, powiesić karuzelę, rozpiąć pluszową spiralę z zabawkami na szczebelkach, jakieś zabawki powiesić i na to samo wychodzi). Ja kładłam w łóżeczku albo na podłodze na owczej skórze z Ikei i nad dzieckiem rozpinałam sam pałąk z zabawkami, albo karuzelę. Leżaczek może się bardziej przydać od maty. Ja mam Bebe Confort Cocon Evolution bez żadnych bajerów, ale jest duży i solidny więc dobrze spełnia swoją funkcję. Jedynie co to wolałabym żeby miał cienkie płozy i dzięki temu łatwiej się bujał. No ale za to ma regulowany kąt nachylenia oparcia... także coś za coś.

Gość Fisher Price są
Matę mamy zwykłą bez zabawek z C&A a do niej przyrząd (stojak) gimnastyczny Taf Toys (z różnymi grającymi i wibrującymi pierdołami). Całość daje radę. :) Mamy też zwykłą chińską matę z pianki EVA. Leżaczek najprostszy model Fisher-Price Comfy Time z pałąkiem i wibracjami (cienkie płozy). Również daje radę.

Sprzedam mate edukacyjną firmy Bomiko, My Jungle Friends. Ma szeleszczące i piszczące elementy,zamiast zwierzątek z zestawu do zawieszenia dorzuce 5 takich samych grzechotek misiakow (różne kolory),bo niestety mój mały te misie poniszczył.można zawiesić coś swojego. Mata stan bdb.cena 40zł. Odbiór osobisty lub wysyłka wg cennika PP tel 726850406

Gość gość
A my mieliśmy matę Safari marki Skip Hop kupioną w sklepie bibabu.pl Bardzo kolorowa, porządnie zrobiona, z super zabawkami - jedna miała lusterko, inna szeleściła, jeszcze inna grzechotała - jednym słowem CUDEŃKO! Do tego w zestawie była taka mini podusia-rogal. Zresztą firma SKIP HOP ma super produkty. Mam jeszcze ich torbę do wózka i też jestem zadowolona :)

mata tiny love - prezent, jedna z tanszych, ale sie sprawdziła, w lezaczkach nie chciala lezec ani sie bujac, mielismy porzyczone, oddalismy.

Gość Estercia00
Oba z Fisher-Price, dobra jakość i trwałość, wielokolorowość i funkcjonalność. Ekstra Pozdrawiam

Gość gość
Mata canpol wesoła farma. leżaczek - a raczej huśtawka - bright starts. super się sprawdzają

Gość gość
Mata canpol ocean, lezaczek Fisher price