Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

allaalla

garbaty nosek u dzidziusia

Polecane posty

Gość bubnbn
no i widzisz :O ..juz masz zajebiste komentarze :O córeczke masz sliczną a ty na drugi raz zastanów sie co robisz na kafe zdjecia -przeciez tu mase pojebów

Gość dlaczego wystawiasz
swoje dziecko do oceny jak jakis towar na targu? Nos jak nos. Dziecko ma mocno cofnieta zuchwe i przez to nos wydaje sie wiekszy. A tak poza tym beznadziejnie to dziecko ubierasz i przez to wydaje sie takie brzydkie . Wyrzuc te pasudne czapki i popracuj nad kolorystyka.

Gość Ale ty jestes dla niej ptrzyje
mna :o nie ma co :o Kazdy ubiera w to co ma. Puknij se w czolo. Skoordynowane kolory i markowe lachy nie sa najwazniejsze w zyciu. No ale co moze o tym wiedziec glupawa gimnazjalistka? Kup se Baby Born i se ja przebieraj do woli. :o

Gość lolamama
Hejka, wiesz moja córcia ma bardzo podobny nosek i tez czasem się zastanawiam się co z tego póki co malutkiego noseczka wyrosnia :hehe Szczerze mówiąc zauwazyłam ze jest trochę - szpiczasty- czyli garbaty, jak to Ty nazwalas, całkiem niedawno.... Nie pzreszkadza mi To w niczym bo uwazam ze jest slodziutki, a w rodzinie tez nikt nie ma orlich czy garbatych nosow, wiec nie wiadomo skąd taka "anomalia" :))) Moze odezwie się jakas mamusia, ktorej dzieciatko tez mialo taki nosek kiedys i bardziej Cię oswieci :))) Nie pzrejmuj się, dzidzia jest sliczna....

Gość moje dziecko ma odstające uszy
i po prostu ma... tez to był dla mnie dramat na początku,teraz już tego nie zauważam. Ja w przeciwienstwie do innych przyznaję ci racje-jest nosek corci troszeczkę garbaty,ale faktycznie byc moze jest to wrazenie spowodowane tym,ze mala ma cofnieta zuchwe i proporcje zostały zakłócone.Wycofaj te zdjęcia koniecznie.

Gość pytająca mamusia
takie małe noski zawsze się zmieniają po kilku miesiącach, więc nie bierz teraz do siebie wygladu tego noska :)Poza tym ja nie widzę garba, a zdjęcia obejrzałam dokładnie, prawie zahaczywszy nosem o monitor :P Sprawa cofniętej wargi - widziałam dużo komentarzy na jej temat - mój synek jak się urodził miał tak samo cofniętą, a po kilku miesiącach zapomniałam, że cos takiego miało miejsce bo "wynormalniała", jak pytałam się położnej czy lekarza to odpowiadali "proszę nie szukać problemu tam gdzie go nie ma" :) I faktycznie mieli rację. A dziewczynka śliczna, ze zgrabnym noskiem i bardzo pocieszna :)

Gość kiejfoihroivgl
bedzie chyba orli