Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludomiłoła

Chłopak i skate/gangsta stajl - jak oceniacie??

Polecane posty

Gość Ludomiłoła

Dokładnie jak w temacie, jak oceniacie tego typu ubiór u chłopaka? :P W skrócie są to: - buty "skejty" z dużym jęzorem, czarne, - ciemne spodnie (mogą być jeansy albo czarne jakieś), nisko opuszczone nogawki, - dłuuuga biała koszulka (tak nieco nad połowę ud), - czarna rozpinana bluza z kapturem (krótsza od koszulki o około 10-15cm), - jakiś łańcuch fajny (ale jeden i nie jakiś trzydziesto metrowy ze złota.. taki posrebrzany 60-70cm z np. nieśmiertelnikiem), - no i czapeczka oczywiście, czarna, odwrócona do tyłu i troszkę w bok. Mi osobiście podoba mi się taki ubiór, szczególnie wśród chłopaków między 15 a 20 rokiem życia. :P

Gość mischka...
Nie znam takowych smarkaczy :o

Gość i łazi w tych porach, jakby
miał jajca powiązane hahahahahaha ..... Uwielbiam takich małolatów :D:D:D:D ciacha :D mniam ;)

patrzenie na dzieci mnie nie kręci:P ale pewnie 15 latki szaleją:D

a mi to przypomina bezrobotnego, śmierdzącego meksykańca nielegalnie przebywającego w juesej - godne naśladowania

Gość nie ma obowiązku lubić
bardzo szczegółowo rozpisany styl luzacki. naturalności i własnego pomysłu zero. typowo gimnazjalny sznyt- podobnie jak u dziewczyn, które wyglądają jak klony

Gość Ludomiłoła
Ale mi o chłopaków chodzi. :P Na moje oko, to takie upodobnienie się do gangsterów z Kalifornii z przed paru lat. Luzackie i budzi u niektórych respekt (o ile osoba tak się ubierająca nie jest jakąś ciotą..).

Gość hania1234
respekt :D hahahhaha no nie wiem czy u kogos budzi to respekt, dla mnie to zabawne ;) jestem młodą osobą ale chyba staroświecką bo dla mnie męski styl (dobry styl) to klasyka, klasyka i jeszcze raz klasyka. żadnych duperelkow typu napisy, nadruki itp a już takie "luzactwo" jest niedopuszczalne :P zero męskości, zero klasy. dzieci to dzieci jak sie ma nascie lat niektore rzeczy przejdą ale jak dla mnie nawet młodziki powinni wyglądać schludnie. A tak na marginesie słowo "gangster" kojarzy mi sie raczej z czarnym gajerem od armaniego, a te wielgachne portki i za wielkie koszulki,z kims z kim wstydzilabym sie przejsc ulicą :P

Gość kilili
Mam 17 lat, nie podoba mi sie taki styl ubioru. Widząc chłopaka tak ubranego po prostu pomijam go wzrokiem, unikam kontaktu.

Gość kilili
Hania1234 użyła dobrych określen : zero męskości, zero klasy. Szkoda, że większość facetów w wieku do 22 jeszcze się tak ubiera. Pośród ludzi w których się obracam, taki styl się nie podoba, a dziewczyny zwracają uwagę na tych którzy noszą np. prostą koszulę, jakiś prosty blezer. Nie wielgaśne bluzy czy portki z krokiem w kolanach - to nie dodaje mężczyźnie powagi i atrakcyjności.