Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamjsdhdjs

WOJEWODZKI&FIGURSKI JAKA ZENADA

Polecane posty

Gość mamamamamjsdhdjs

http://www.youtube.com/watch?v=FnECifsl43w jakie szambo :o :o ps. Mimo ze pierdole Jara ale zagłosuje na niego bo mam dość tej jebanej medialnej sieczki która sie nam wciska. Taaaa wiem wg onetu i "sondaży" komar bedzie mial 99,99% ale chuj, równowaga musi być.

Gość natchniony natchnieniem
chyba coraz więcej osób bedzie głosowało "przeciw" zamiast "za" no co się porobiło?

Gość mamamamamjsdhdjs
ewentualnie zagłosuje na jakiegoś niszowego kandydata, zeby ani donkowi ani jarowi nie zrobić dobrze ..... :D

Gość natchniony natchnieniem
głosując na niszowego zmarnujesz tak naprawdę swój głos tzn. spełnisz swój obowiązek obywatelski ale Twój głos niczego nie wniesie do rozstrzygnięcia wyborów

Gość dziczek okrutniczek
Faktycznie, po trupach do celu, tylko tyczy się to tych dwóch panów którzy teraz są na językach wszystkich. Nie można sobie wymyśleć lepszej reklamy... widać z PO-wcy nie mają żadnych świętości...jak ta cała partia. Komorowski nawet nie potrafił ukryć zadowolenia jak pierwszy raz występował publicznie jako "głowa państwa" radość wypływała mu uszami.... Taka to dla nich tragedia... Z tą decyzją o IPN też pokazał swoje oblicze i głupka udaje....Dla TV ważniejsze było pokazać płaczącego premiera, Jarka pokazali tylko przelotnie, takie to mało istotne, bo przecież premiar cierpiał a co tam brat... Co do sondaży, a jak było przy pierwszych wyborach? PO dużo wyjeż od PISu, bo to działa na psychikę... Nie wierzcie w sondaże, PO bardzo ładnie mydli oczy. Nie mówię na kogo głosować, proszę tylko o uważniejsze przyjrzenie się kandydatom i to nie z TV.

Gość Alexxxxxxa
A gdzie się mamy przyjrzeć? Spotkać się z nimi osobiście? Gdybym miała patrzeć na Kaczyńskiego i słuchać jego pseudopatriotycznych napuszonych haseł, to chyba bym się zerzygała. :o A to że Wojewodzki jest głupi, to wiadomo od dawni i ludzie oglądający go sami sobie wystawiaja opinię. :p

Gość byłam referentem
a co tam jest, bo nie mam głosu w pracy?

Wojewódzki zawsze był zerem, tylko te jebane pseudomądre nastolatki się nim podniecały ale teraz może się skończy, najlepiej jakby go zamknęli gdzieś, nie mam ochoty patrzeć na jego pomarszczoną gębę

Piosenka oddaje cała prawdą , nie kumam tych co sie nią oburzają?

Wojewódzki zawsze był zerem, " A pewnie Wojewódzkiego znasz tylko z jego programu i z show IDOL ? To zajebisty koleś , tylko trzeba go znać a nie wyrazac o nim opinie bo akurat czytało sie Pudelka ...

wkurza mnie to ze w taki sposób prowadzona jest walka miedzy partiami. Nawet jeśli Ci Panowie nie byli kierowani przez jakąkolwiek partie uważam ze ich zachowanie jest porównywalne z wyzywaniem sie na piaskownicy. Nawet dzieci maja więcej taktu i opanowania. Jak juz tak bardzo sa przeciwni Pis-owi to dlaczego nie poprowadzą publicznej debaty na której przestawili by swoje zdanie. Są dziennikarzami i wymaga się jakiegoś minimum szacunku. Czy ich radio jest tylko skierowane do ludzi popierających PO ? Tak walczą o słuchaczy to niech ich chociaż szanują.Można kulturalnie przekazywać swoje poglądy. To co Oni zrobili było jak zachowanie zagubionych nastolatków. Robić coś by tylko zaistnieć i zszokować.

Gość wiolak942
a wczym on taki zajebisty ten wojewódzki?? jest zwyklym podstarzałym młodzieńcem

Regres Właśnie to na jakiego się kreuje publicznie powoduje to że prywatnie nie chciałbym go znać. Zerem go nie nazwę bo żaden człowiek nim nie jest. Jednak to co sobą prezentuje pan Kuba(publicznie) wystawia mu obraz chama i prostaka. I nie mam na myśli li tylko tego utworu.

na szczęście nie znam osobiście oprócz opowiadań znajomych - "och wojewódzki był moim sąsiadem ! jaki on zajebisty a jaką ma zajebistą furkę" - to własnie poziom jego i jego fanów :o albo oglądanie mej grubej wytapetowanej koleżanki z nim na fotkach i budzenie tym respektu wśród znajomych z uczelni :O :o powinna podpisać "lizałam mu tyłek ale fajowo" :o

Gość papappaap
wielbiciel ❤️ 🖐️ :D tu bruschka, pamietasz mmnie? :D

wystawia mu obraz chama i prostaka." oczywiscie w twoich oczach:) Wiesz dane mi było rozmawiac z Wojewódzkim dawno temu ( jak jeszcze był prezenterem radiowej trójki w audycji BRUM) i powiem ci że rozmowa z nim był czyms zajebistym , koles nie dosc ze kumaty i obeznany w kazdym temacie to widac ze był soba .Wyraza swoje zdanie bez wzgledu na to co powie opinia publiczna ...wali prosto z mostu ... Wtedy rozmawialismy na temat kapeli Ich Troje jak jeszcze nie była znana i raczkowała dopiero co .... pamietam jak dzis ... Wojewódzki powiedział TO BEDZIE SHIT ale hit ;) sprawdziło sie ;) co do terazniejszych wydarzen , no cóz cenie go szczerosc :) i otwartosc ... To czy szokuje czy nie jest juz indywidualna sprawa Ciebie zszokował , mnie nie :)

zresztą wiecie, ten cały wojewódzki i ten drugi to tacy kosmopolitańscy karierowicze, nieważne za jaką partią się opowiadają, ważne że chcą zrobić szum i zwrócić uwagę na siebie, chcą być tacy "kontrowersyjni", obrzucają błotem byle było o nich głośno, a że teraz aktualny temat to Prezydent to wykorzystują to. Hieny. Czemu nazwałam zerem? bo oni mają coś co niekażdy ma- mają głos, mogą wypowiadać się publicznie...mogliby przyczynić się do czegoś dobrego, a to co robią to jak ktoś powiedział przypomina wyzwiska w piaskownicy :o wg . mnie znacznie ciekawszy jest profesor Miodek :P chociaż dla większości to nudziarz

Gość dziczek okrutniczek
Jak to skąd się dowiedzieć? może wejść chociażby na strony oficjalne kandydatów www.jarosławkaczynski.com.pl i bronislawkomorowski.pl poczytać... Jak też na strony ich parti. A jak jesteście inteligentnymi ludźmi, to sprobujcie czytać między wierszami i wyciągać swoje wnioski.

10:04 [zgłoś do usunięcia] kupetka Dokładnie. cham i prostak choćby nie wiem jak inteligentny nadal nim będzie.

Gość piosenka wojewódzkiego była
odpowiedzią na wcześniejszy wiersz "Poety" Jarosława Rymkiewicza. To, to był dopiero "utwór" ... Porównajcie sami "Ojczyzna jest w potrzebie - to znaczy: łajdacy Znów wzięli się do swojej odwiecznej tu pracy (...) To co nas podzieliło - to się już nie sklei, Nie można oddać Polski w ręce jej złodziei Którzy chcą ją nam ukraść i odsprzedać światu Jarosławie! Pan jeszcze coś jest winien Bratu! Dokąd idziecie? Z Polską co się będzie działo? O to nas teraz pyta to spalone ciało I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie Niech się Pan trzyma - Drogi Panie Jarosławie".

Gość rffrrfrt6t656565
piosenka wojewódzkiego była odpowiedzią na wcześniejszy wiersz "Poety" Jarosława Rymkiewicza. rozumiem ze ten caly poeta rapowal swoj wiersz w RM bądź w radiowej 1 i słuchało go kilka milionów ludzi??

Gówno, które zafundowali nam Powiatowy i Figurski obróci się przeciwko nim :P Ludzie zacznąć głosować na Jarosława. Kubę lubiłam, mimo tej akcji z polską flag,ą i antypolskimi żartamni (chyba wiadomo, skąd ten Pan jest :) ) ale są pewne granice P.S. http://www.tvn24.pl/-1,1654228,0,1,coca_cola-wycofuje-sie-po-rapie-o-kaczynskim,wiadomosc.html

{ Szefowa sztabu J. Kaczyńskiego: jest najlepszy, zwyciężymy - Mam nadzieję na spokojną, merytoryczną, nie na emocjach, kampanię; debatę... czytaj więcej - Ja natychmiast przypomniałam sobie, że jeden z prezenterów w 2007 roku powiedział publicznie, że brał udział w kampanii Platformy Obywatelskiej, że wspomagał Platformę. Głęboko wierzę i głęboko ufam, że PO nie ma nic wspólnego z tym przedsięwzięciem, z tą piosenką - komentowała Joanna Kluzik-Rostowska. Zwróciła się również do PO o to, by - "jeżeli ma jakikolwiek wpływ - powstrzymywała przed takimi sytuacjami, bo one nie służą nikomu dobrze". Kluzik-Rostkowska powiedziała, że ma "głębokie przeświadczenie, że wielki koncern, który jest sponsorem tej audycji, też nie ma zielonego pojęcia o tym, co się wydarzyło i jakby niechcący został wciągnięty w kampanię wyborczą, chociaż ten koncern znany jest z tego, że nigdy w żadne kampanie polityczne się nie angażuje".} Całość: http://tnij.org/go3p

Gość piosenka wojewódzkiego była
"poeta" ,znany i uznawany skąd inąd, nie rapował, ale był na wszystkich portalach internetowaych i w prasie, więc chyba nawet więcej osób go czytało. Więc każdy, kto czyta cokolwiek poza kafeterią, mógł się zapoznać z jego grafomaństwem

Gość rffrrfrt6t656565
piosenka wojewódzkiego była>>> pff jezeli nie bylo tego na kafe to znaczy ze nie bylo tego nigdzie :D

dziczek okrutniczek zgadzam sie z Tobą! figurski i wojewódzki to juz naprawde nie wiedza czym zaszpanowac -chca na kazdym kroku robic z ludzi debili -pokazac jacy to oni sa mega inteligentni-po prostu wyżyny!a to co soba prezentują poprzez programy i wypowiedzi to nawet szkoda komentować!przestanmy oglądac ich durne show to może znikną z anten w końcu!