Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala ignaja

w ktorym tyg. ciazy baz ile po zaplodnieniu mialyscie objawy ciazy ?

Polecane posty

Gość mala ignaja

witam jak w tytule ? jestem barzdo ciekawa :) w ktorym tyg badz dniu po zaplodnieniu mialyscie objawy ciazy ? a moze zadnych nie mialyscie ? zapraszam do tematu

Gość ewelina318
w 2 tygodniu zrobiłam test- dwie kreski. Objawów żadnych nie miałam

ok tydzien po terminie spodziewanej miesiaczki, non stop spalam i bylam zmeczona w obydwu ciazach

Gość dziewczyny ale pytanie
przepraszam za blad w tytule mialo byc badz * rozumiem prosze o wiecej wpisow :) kazda jest indywidualna .

Gość layrencja1976
5 dni przed @ pojawiły się mdłości(myślałam ,że zaszkodziły mi jajka) i nie mogłam dotknąć piersi-nawet dziecko nie mogło do mnie się przytulić,taki miałam ich ból-to było bardzo podejrzliwe!Bolały tak inaczej.% dni przed @ robiłam test i wyszły 2 kreski:)

Gość layrencja1976
5 dni przed @-miało być......

Gość ojojjjjjjjjj
2 dni przed terminem @ wyszła blada kreska a objawy pojawiły się tak 5 - 6 tydzień i pogarszały się - rano super a wieczorem mdłości i zmęczenie - od 8 tyg zawroty głowy - niechęć do warzyw miesa i mnóstwa rzeczy - wrażliwość na zapachy, ból piersi itd

Gość mala ignaja
dziekuje podnosze :)

Gość fota32
ja 4 dni po terminie @ zrobilam test ale objawy dopiero gdzieś ok. 6 tygodnia ciazy wystapily... spanie... i na wszystko było bleee lodówka byla wrogiem smakowala jedynie kanapka z dzemikiem.... bleeeee i tak do 3 m=ca ciazy cycki obolałe ale tak 2 tygodnie po terminie @

Gość arletttka
moje pierwsze objawy jeszcze przed okresem to zgaga i wzdecia nigdy ich wczesniej nie mialam....ale robilam test i negatywny..a po terminie dwie mocne kreski i kolejne dolegliwosci - bolace piersi i wrazliwosc na zapachy. Ale nudnosci nie mialam ani jakichs smakow

Gość jkhksjhskhsd
a ja mialam objawy od dnia spodziewanej miesiaczki, bzudry pisza ze mdlosci nie moga wystapic od poczatku, ja zygalam, nic jesc nie moglam, zreszta tak jest do tej pory..masakra, 9 tydzien a ja zdycham, ide dzis do lekarza po zwolnienie chociaz na tydzien , bo juz psychicznie nie wyrabiam..

Gość gryczka
W okolicy spodziewanej miesiączki lub krótko po miałam kłucia w dole brzucha i ciągnięcie, które trwały dosyć intensywnie do końca 6 tygodnia (od OM, nie od zapłodnienia), od tamtej pory zdarzają się coraz rzadziej (obecnie idzie mi 9 tydzień). Mdłości pojawiły się bodajże na początku 6 tygodnia, podobnie wzdęcia i zmęczenie. Wtedy miałam tylko lekka tkliwość piersi, wyraźne powiększenie i ból pojawiły się w 7tc.

Gość arletttka
aha ja jeszcze mialam wlasnie takie klucia ale to okolo terminu miesiaczki i po terminie ale później przeszly, jeszcze mialam plamienie raz 2 dni po terminie takie malenkie a póxniej dalsze tygodnie to moglam ciagle spac :) zmeczenie wieksze i ciezko mi bylo w pracy stac po 8h ale nie chcialam rezygnowac z pracy

Gość mala ignaja
dziewczyny /kobiety wielkie dzieki :) oczywiscie poczytam z mila checia wiecej wpisow :)

autorko a ty w ciąży? ja jeszcze nie bylam u gina ale zrobilam test i jest pozytywny takze wybieram się.....a jesli chodzi o objawy to bolą mnie cycki jak cholera:O

Gość ciezarowka30
w 16. tygodniu brzuch mi zaczął rosnąć :-) i to tyle objawów

Gość mala ignaja
kiedy u was nastapily

Gość czy czy czy czy
tez poczytam z mila chcecia wiecej wpisow :D no i zapraszamy autorke na topik zaplodnienie wszystkie czekamy w maju na czy zaciazylysmy :D

Gość czy czy czy czy
poczytam sobie jeszcze wiec w goree:D:D

Gość taka ta czarna
Dwa dni po spodziewanej @,czyli dwa tygodnie od zapłodnienia,miałam objawy.Powiększone sutki,mdłośći,zaparcia, zgaga i ciągle bym spała

Gość ii223
w okolicach miesiączki po proostu osłabienie. czułam się jakbym była chora, ale "troszkę inaczej" no i 2-dniowy ból brzucha w terminie miesiączki, a krwawienia niet

Ja dzisiaj sie dowiedzialam ze w ciazy jestem...6 dni spoznial mie sie okres i mialam straszny bol glowy:) na tescie byla jasna kreseczka ..jednak doktor potwierdzil ciaze:/

Gość molekk21
Dziewczyny...jezeli mialabym byc w ciazy to bylby to dokladnie poczatek 3 tygodnia(23 dzien)....dzisiaj zauwazylam pobolewania w podbrzuszu.. lekkie skurcze i klocia w jajnikach.. oprocz tego zawroty glowy...brakuje tylko 5 dni do spodziewanego @. Czy moge wykonac test ciazowy czy jescze nic by nie wykazal..?

Gość rumianek dzbanek
Jak masz wysokie stężenie gonadotropiny, to może test wykazać, ale to musiałabyś mieć super szczęscie. Równie dobrze możesz być w ciąży, ale zbyt wczesnej, żeby test domowy ją wyłapał.

Gość retana
Mnie dzien przed spodziewana @ przestaly smako9wac papierosy. Mdlilo mnie, jak zapalilam. Pozniej byl bol piersi i sennosc.

Gość mama6mZuzy
na 2-3 dni przed oczekiwana miesiaczka bol w pobrzuszu, straszny bol piersi jak nigdy oraz ogolne zmeczenie i rozdraznienie.