Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywnie prosze

czy jestem materialistka?

Polecane posty

Gość obiektywnie prosze

czy jestem materialistka, skoro lubie gdy facet wychodzi z propozycja, ze zaplaci? nie chce byc na utrzymaniu faceta, ale milo jest, gdy zaproponuje, ze postawi mi to piwo. kiedys nie podobalo mi sie to, ze facet chce za mnie placic, lubilam byc niezalezna, ale chyba tylko wydawalo mi sie, ze tego nie lubie, bo jednak faceci wychodzili z propozycja, a ode mnie zalezalo, czy przystane na nia, czy nie. a ostatanio poznalam pewnego chlopaka, ktory liczyl sie z kazda zlotowka i co mi sie nie podobalo, wygodniej by bylo chcoiaz placic na zmiane, staralam sie unikac sytuacji, gdzie musielibysmy za cos placic, bo placenie kazde za siebie po 2-3 zl zaczelo mine wkurzac:O

Gość obiektywnie prosze
zawsze szczery, pytam, bo potrzebuje obiektywnej oceny. Ty jestes zajebiscie inteligentny, obrazac tylko potrafisz🖐️

zawsze szczery, pytam, bo potrzebuje obiektywnej oceny gdybys byla choc odrobine inteligentna, to wiedzialabys, ze nie sposob inaczej ocenic takie banialuki, ktore tu wypisalas jak - KRETYNIZM :-)

Gość buahah zawsze szczery
jak zawsze elokwentny do bolu :P Nie potrafi odpowiedziec na zadne pytanie tylko obraza kazdego jak popadnie :O Zenujacy patafian

Gość buahah zawsze szczery
jeszcze nie widzialam zeby wypowiedzial sie na jakims poziomie i sympatycznie. Lepiej zmien nicka na "zawsze ci dowale"

Gość obiektywnie prosze
dobra, nie interesuje mine Twoje zdanie;) wycofaj sie z tego watku;)

niektórzy to chyba z nudów musza spie**olić każdy nowy wątek hola hola, najpierw ktos z nudow musi zalozyc kolejny kretynski watek, ktory pozniej mozolnie trzeba topic :-)

Dwa złote to nie tak dużo. jakoś można przeboleć.

kurde, ale gościu ale po cholere w ogóle włazisz, skoro temat Cie nie interesuje/nie dotyczy? Musisz zostawić te swoje 3 grosze po grzyba komu potrzebne? Od kiedy to decydujesz, co jest kretyńskie a co nie, moż ektoś ma podobny problem i chętnie się wypowie? Tak ciężko przeczytac i ewentualnie wyjść bez wpierdaszania się jesli uważasz temat za głupi ?

Sękata - autorka ma węża w kieszeni. Uważaj, bo może ci nie zapłacić za adwokacenie :)

Gość trafiła kosa na kamień
dobrały sie dwa skrudże i teraz marudzisz!

pozwolę sobie zacytować pewien tekst z jednego dzisiejszego tematu ;) na marginesie całkiem mądry " istnieja tematy, ktore przyprawiaja o zarwot glowy swoja naiwnoscia, infantylizmem, proba wpedzenia innych w poczucie winy lub zaklopotania. a napisanie prawdy staje sie dla co niektorych obrazaniem i wszystkim innym o czym autorka napisala. tymczasem chodzi o pokazanie wyraznie gdzie tkwi blad w mysleniu danego autora tematu po to, zeby wreszcie na tym forum i calej kafeterii nie legly sie tematy, ktore z dobrym smakiem, kultura slowa, pokretnymi wyobrazeniami, infantylizmem nie pojawialy sie jak grzyby po deszczu. kazdy czlowiek dokonuje wyborow, kazdy czlowiek piszac, zakladajac nowy temat takze. dlatego wszyscy zastanowcie sie nad obraniem sposobu takiego pisania na forum, zeby nikt nie czul sie dotkniety odpowiedzia. nikt nie jest taki sam, kazdy ma prawo do napisania o swoich uczuciach, w wypadku tego forum ale to co niejednokrotnie tu sie czyta wola o pomste do nieba. zastanow sie wiec, co chcesz napisac, zanim uzyskasz odpowiedz, ktora nie przypadnie ci do gustu. jesli zas chodzi o zycie i wymienione przez autorke wady, to przemysl dobrze, jaka jestes sama dla ludzi, a dopiero pozniej placz nad swoim losem. ludzie dla ludzi sa tacy a nie inni bo odbieraja przede wszystkim sygnaly, jakie sama im wysylasz. " :D 🖐️

ale gościu ale po cholere w ogóle włazisz, skoro temat Cie nie interesuje czy aby na pewno zastanowilas sie nad tym co napisalas?:-) interesuje mnie by zatopic taki kretynski temat, w przeciwnym wypadku bym nie wchodzil, to przeciez oczywiste :-)

"interesuje mnie by zatopic taki kretynski temat, w przeciwnym wypadku bym nie wchodzil, to przeciez oczywiste" Mnie z kolei interesuje, zeby ktoś topił kretyńskie topiki, bo mam z tego fun (sama samodzielnie i osobiście decuyduje, ze mnie to bawi) :-)

no i zgadzam się, ale ludzie sa różni i nie każdy przemyśli najpierw swoje zapytanie, tylko po prostu napisze, pod wpływem emocji cyz brkau czasu nad dywagowanie o poprawności stylistycznej czy wazności tematu. Jak kogoś problem NIE INTERESUJE to po co zaśmieca komuś topik swoimi bzdurami? Na bzdurny temat sie nie odpowiada wcale, jeśli ktoś ma podobny problem- to ok. niech udzielają się Ci, którzy NAPRAWDĘ mają coś do powiedzenia, a nie z nudów pisza jeszcze gorsze głupoty. Jest tyle beznadziejnych NAPRAWDĘ topików o dupie-maryny a jakoś nikt na nie nie reaguje, tylko wszyscy się czepiają jak ktoś chce sie wyżalić. wkurza mnie, stójcie na straży lepiej teog, by idioci nie zakładali wątków nie mających nic wspólnego z tym forum, a nie przypieprzajcie się do każdeog kolejnego topiku.

Gość Grill__
Doprawdy? Luśka? Zawsze?

Gość Psedło_
Tak Ci się, Luśka, tylko wydaje. Ja wcale nie jestem skrupulatny!

Gość obiektywnie prosze
:D kochani kafeteriusze, milo mi, ze tak abrdzo chcecie sie udzielac w mym watku:) i to zupelenie za darmo, jeszcze nikomu nie zdazylam zaplacic:D👄

Gość obiektywnie prosze
tak a za forme w jakiej ukazal sie moj watek, przepraszam. przeczytalam to po wyslaniu dopiero i wtedy zauwazylam ile zrobilam powtorzen, jednak jest juz za pozno i nic z tym nie zrobie. jednak dzieki temu macie sie gdzie wyzyc, nie?:P

Gość obiektywnie prosze
ale pomijajac zla skladnie(wiem, nie zaczyna sie zdania od "ale", nie uzywam tez wielkich liter) moglibyscie sie wypowiedziec na temat? chociaz odpowiedz jest juz pewna, nienawidzicie mnie i tak powiecie, ze jestem materialistka, wiec w sumie, to nie wysilajcie sie. 🖐️