Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywnie prosze

czy jestem materialistka?

Polecane posty

moglibyscie sie wypowiedziec na temat? chociaz odpowiedz jest juz pewna, nienawidzicie mnie i tak powiecie, ze jestem materialistka, wiec w sumie, to nie wysilajcie sie. hahahaha, no jednak obiecanki cacanki, znow musisz przeprosic :-)

Gość obiektywnie prosze
zawsze szczery, co nie zmienia faktu, ze jestes bardzo ograniczony, dlaczego juz wiesz, nie bede sie powtarzac.

a dlaczego zadajesz takie pytanie nam sama nie wiesz ?

Lusia :D Poza tym na tej fali chwilowej uprzejmości :D

Gość obiektywnie prosze
a w czym rzecz?, bo nie czytalam waszych postow calych, jelsi widzialam, ze nie sa na temat.

bo nie czytalam waszych postow calych, jelsi widzialam, ze nie sa na temat." czytaj , niewygodne i nie po myśli ;)

'sukienko, masz jakiegos odpowiedniego pluszaka na stanie?' Produkcja na skalę masową wstrzymana. Pracuję w tej chwili tylko nad modelem dla Ciebie. Na początku czerwca sytuacja powinna wrócić do normy :)

Gość grrrrr
najpierw ktos z nudow musi zalozyc kolejny kretynski watek, ktory pozniej mozolnie trzeba topic weee takie topienie gdzie w topiku najwięcej postów ma osoba zainteresowana mozolnym topieniem jest nielogiczne. Toż to tylko temat podtrzymuje przy życiu. Zawsze szczery więcej konsekwencji albo topisz temat albo reanimujesz.

"Pracuję w tej chwili tylko nad modelem dla Ciebie. " ZS zamieści autograf i proponuję aukcję tego unikatu. Oceniam, że byłaby to jakaś zanęta dla tych forumowiczek, które mogą wybierać miedzy kafe a majową łamane przez czerwcową pogodą.

"weee takie topienie gdzie w topiku najwięcej postów ma osoba zainteresowana mozolnym topieniem jest nielogiczne. Toż to tylko temat podtrzymuje przy życiu. Zawsze szczery więcej konsekwencji albo topisz temat albo reanimujesz. " Jest topienie i topienie. Nie wiedziałaś?

Zawsze szczery więcej konsekwencji albo topisz temat albo reanimujesz. czlowiek nie krowa, a oprocz topienia i reanimacji moze byc rowniez wrogie przejecie, prawda? :-)

Gość obiektywnie prosze
zawsze szczery, zamknij juz morde, bo piszesz takie glupoty, ze nie idzie tego czytac, tak samo ten twoj przyjaciel regres, jestescie matolami tego forum;) p.s. zeszlam do twojego poziomu;) pozdrawiam

Gość grrrrr
"Jest topienie i topienie. Nie wiedziałaś? " No cóż człowiek uczy się całe życie :P. Wyciąganie czegokolwiek na powierzchnię w moim świecie retorycznym nijak pod topienie podciągnąć nie mogę. czlowiek nie krowa, a oprocz topienia i reanimacji moze byc rowniez wrogie przejecie, prawda? No to już wszystko jasne :D, tutaj zmylenie przeciwnika że to o topienie a tak naprawdę przeprowadzasz abordaż.

'ZS zamieści autograf i proponuję aukcję tego unikatu.' Lusiu, podejrzewam, że nie odda pluszaka za żadne pieniądze ;)

"No cóż człowiek uczy się całe życie . Wyciąganie czegokolwiek na powierzchnię w moim świecie retorycznym nijak pod topienie podciągnąć nie mogę" A topienie w zalewie/powodzi, hę? :-) "Lusiu, podejrzewam, że nie odda pluszaka za żadne pieniądze" Zaraz ZS będzie ściemniał, ze się rumieni ;-)

Gość oooooooooooooooooookssssssssss
PRAWDZIWY MEŻCZYZNA NIGDY NIE POZWOLI ABY KOBIETA PŁAĆIŁA ZA RESTAURACJE,KINO CZY DRINKA JA ZAWSZE PŁACĘ ZA KOBIETY,NO ALE JA JESTEM BOGATY A NIE WIEM TEŻ CZY KAZDEGO MĘŻCZYZNE STAĆ NA WYDATKI TAKIEGO TYPU.

PRAWDZIWY MEŻCZYZNA NIGDY NIE POZWOLI ABY KOBIETA PŁAĆIŁA ZA RESTAURACJE,KINO CZY DRINKA" a czy prawdziwy mężczyzna pisze z włączonym CAPS lockiem ?