Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienką 25ss

mamusie proszę o rade w sprawie testu

Polecane posty

Gość kasienką 25ss

Okres spoźnia się się 13 dni, zrobilam test po poludniu - nie z porannego moczu- wyszła jedna kreska główna ciemna a druga bledsza ale widoczna! zastanawia mnie to ze nie była taka ciemna jak ta główna a to juz 13 dni po okresie, niektore mają bledziutke ze nic nie widac ale np przed terminem miesiaczki, a ja juz tyle po terminie i mam średnio bladą, widoczną ale nie bardzo intensywną jak główna. co myslicie?

Gość mama dwoch chlopcow
jesli byla druga kreska widoczna to jestes w ciazy:) to nic ze jest blada...ale jak ja widac to test wyszedl pozytywnie:) GRATULUJE!!!

Gość hkjhkjhkj
jestes w ciazy,ja przed 2 dni przed terminem @ mialam jedna kreche,w dniu spodziewanej @ byly juz 2

Gość ja myślę żeee
powinnaś powtórzyć test za kilka dni

Gość kasienką 25ss
no wlasnie dwa dni przed terminem dwa dni po, a ja juz jestem 13 dni po terminie i jest bledsza ale widoczna. mam sie martiwc??>

Gość czy czy czy czy
w ciazy raczej jestes na 98% idz na bete zobacz czy wzrasta itd oczywiscie moze tez zalezec od tego ze test byl wykonywany popoludniem a nie z porannego mocza moze kup jeszcze jeden wykonaj jutro z samego rana i umow sie na bete :) powodzenia

Gość kasienką 25ss
jak się robi taki test beta? trzeba skierowanie? jak to wyglada?

Gość kasienką 25ss
:)

Mogła ci się przesunąć owulacja i wcale nie jesteś 13 dni po terminie tylko np 5 albo 3. Na betę nie potrzeba skierowania. W prawie każdym laboratorium w godzinach jego pracy robią to badania. Pobierają krew i na 2 dzień masz wyniki. Tzn jak pójdziesz dziś to pewnie we wtorek będą chyba ze masz gdzieś lab. całodobowe.

nic innego ci nie zostaje jak kupic kolejny test . taki wynik moze byc dwu znaczny i nic ci nie mówic nie słuchaj rad tylko zasuwaj po nastepny i moze zrób sobie go jutro z rana

Nie spotkałam się z tym, żeby dwie kreski obijętnie jakie by były NIE OZNACZAŁY ciąży. Tym bardziej jak to nie było z porannego moczu. Wynik może kłamać jeżeli byłaby jedna kreska, a ciąża bardzo wczesna to może jej test nie wykazać. Chyba, że jest jakaś inna przyczyna która podwyższa betę?

Gość kasienką 25ss
a teraz tak: okres nie ten co mialam dostac w tym miesiącu, tylko jeszcze poprzedni spoźnił się o 10 dni ale dostałam go, w tym przypadku kiedy mogla nastąpić owulacja :O ja niewiem mial być 7 marca- był 17 i bylo ok. następny zgodnie z liczeniem myslałam ze 17 kwietnia bedzię no i teraz ciąża. pogubilam się :O

Gość kasienką 25ss
czy w ogolle ma cos do tego ze okres poprzedni sie spoźnil??

Gość kasienką 25ss
jak myslicie

Gość mi test pokazal blada kreske
taka ledwo widoczna juz tydzien przed terminem miesiaczki. w drugiej ciazy zobaczylam dopiero blada w terminie miesiaczki. ale dwa razy zdarzylo i sie ze zostawilam test i pogodzinie byla blada kreseczka (test tak jakby sie zalał) wtedy nie bylam w ciąży