Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Też facet

Jak facet może sprawdzić czy kobieta jest dziewicą, moje dziewcze wiem że kocha

Polecane posty

mnie ale czuję że klamie, poza tym przypadkiem spotkałem jej byłego. I tak się sklada ze jedziemy na 4 dni do Kazimierza oczywiście planujemy wspólny pierwszy raz

Matko żeś Jedyna Święta......... A po co ci to?????????? Spotkałeś jej byłego i co? Może razem domki z klocków budowali a Ty zaraz myslisz Bóg wie co. Nie łatwiej jej uwierzyć, tylko doszukiwać się oszustw???????????

No nie oszukujmy się, jak widzi że Ci na tym zależy to kobieta może klamać..(ja bym tak zrobiła)....Jeżeli błona dziewicza jest pęknięta to na 99% ktoś już ją wianka pozbawił....

poza tym przypadkiem spotkałem jej byłego. I tak się sklada ze jedziemy na 4 dni do Kazimierza " z byłym? :P

Gość nikilta i tez facet to jedna
osoba. to znany maniak dziewictwa co pisze tu pod roznymi czarnymi nickami, czesto jako kobiety

A czy autor ma zamiar bawić się w ginekologa i sprawdzać, czy ta owa błona tam jeszcze jest?

Nie jesteśmy tą samą osobą...to można zobaczyć podczas robienia minetki czy gry wstępnej zresztą zabawa w ginekologa nie jest zla...

jest problem bo mi przeszkadza fakt że nie jest dziewicą a kłamstwa do niczego dobrego nie prowadzą. Dziewictwo jest zależne od seksu hehe

To sprawdź...ona nawet nie zauważy...że oglądasz nie tyle jej szparkę a błonę dziewiczą.....

Gość akfdkkdkfskd
A wiecie glaby ze to ze laska nie ma blony wcale nie musi oznaczac ze sie juz z kims kochala? :o Pozatym niektore kobiety maja takie blony,ktore nie sa jednolite i maja rozne otwory. Takze chociaz uprawiaja seks, to blona nie zostaje przebita. Podsumowujac autor jest zalosnym zakompleksionym dzieciakiem. Dorosly czlowiek nie robi afery z powodu braku dziewictwa.

Gość Annonim
ten byly mogl ja posuwac w du pe i tego autorze nie sprawdzisz, ale jezeli masz co do niej watpliwosci to pewnie bylo tak jak myslisz - ludzie rzadko sa paranoikami

Gość do też facet
ty prawiku zakompleksiony. wypierdalaj na pole, bo robota czeka :classic_cool:🖐️

wątpie czy zaczynali od seksu analnego nawet doświadczone kobiety raczej niechętnie uprawiają sex analny a dziewictwo to ważna sprawa dla wielu mężczyzn

Gość meme chose
Niedziewica nie jest warta zainteresowania i milości. Kazda dziewica powinna przedstawić facetowi urzędowy certyfikat dziewictwa.

Gość a dlaczego niechetnie
uprawiaja seks analny? ja tam uwielbiam wypiac tyleczek i poczuc troszke rozkosznego bolu;P a z klapsem do tego jeszcze uffffffffffffff.

Gość Annonim
poniewaz te puszczalskie maja zryte berety, wpierdala im sie to w pamiec