Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabajona83

jak inicjujecie sex? jakieś fajne sposoby?

Polecane posty

podzielmy się nimi:) ja np. patrze zalotnym spojrzeniem i mowie wprost "kochaj sie ze mna" ale to nic wyszukanego

Gość robie striprtease
wchodze mu do lazienki jak sie kapie jak slysze klucz w drzwiach otwieram, poczekam az umyje rece, po czym sciagam z niego wszystko i ciagne do pokoju :) macam

bardzo bardzo roznie: - jak lezy to klade sie obak i zaczynam sie o niego ocierac, czasem cos szepcze - jak ja leze karze sie polozyc obok i jak wyzej - jak bierze prysznic przylaczam sie - po prostu mowie mu na co mam ochote - wchodze znienacka nago albo w kusym ubraniu - jak spi zaczynam go obmacywac - wcale nie musi spac zebym zaczela to robic - dobieram sie do niego, nie wazne, co robi tak na szybszko przyszlo mi do glowy a to wszystko tylko i wylacznie z moim mezem

Nie dyskutuję z facetem na co ma ochotę i czy w ogóle ma ochotę.....biorę za poły garniaka, rzucam na łoże i facet traci na oporze:D

Unm....nie ma to jak gwałt na facecie:D...mniam:D

Mr brrrr , nie przejmuj się:D....nie ty pierwszy drżysz z niepokoju..:D:P Na szczęście facet to takie zwierzątko które nie wzbrania się przed małymi i kruchymi dłońmi:D

Gość Villy
Fev ,może i to ciekawe co egzotyczne ale gwałt to stosunek ,którego ofiara ("zwierzątko" -trzymajcie mnie) nie chce.Nie mogę sobie tego wyobrazić jak zdominowałabyś faceta ,który nie chce?Choć Wy diablo-aniołki jesteście do niejednego zdolne.Ale i na Was są sposoby.

Gość idealna kochanica
a ja rzucam sie na faceta i dobieram sie do niego

Gość oh pegi brown
up

To chyba temat dla tych, którzy kopią się w łóżkach małżeńskich, bo już nie wiedzą jak tą starą namiętność, chodź trochę ożywić. :O

Gość ilona12345
upupup

to temat dla normalnych,otwartych ludzi, którzy lubią urozmaicenie :))) i szukają nowych pomysłów...

to zalezy czy mam chec na ostro czy lagodnie:) jesli na lagodnie to: - mowie "kochaj sie ze mną" jesli na ostro to: - mowie "zerżnij mnie" jesli na lagodnie to: - w lozku go zaczynam calowac po szyi i namietnie w usta, oparta o jego klate i jedna raczka schodze nizej i nizej i pieszcze penisa delikatnie i zmyslowo, od czasu do czasu dotykajac skorki na jego jajeczkach jesli na ostro to: - albo siadam mu pupą na twarzy i robimy 69 - sama schodze z ustami na dol i robie mu zajebistego lodzika - robimy to w roznych pomieszczeniach, gdzie po prostu patrze na niego zalotnie, dochodze do niego chwytam go za pupcie, albo odwracam sie tylem i on mi sciaga dol, albo kladzie mnie na blacie kuchennym i zaczyna posuwac:) - zaczynam gryzc jego szyje i kark jak siedzi przed kompem albo siadam tylem na jego kolanach i ocieram sie pupa o jego penisa to tyle co mi narazie przyszlo do glowy

Jeszcze mam taki perwersyjny sposob ze delikatnie lize go po twarzy jezykiem: policzki czolko, oraz lize jego wargi, uszy, nakreca sie niesamowicie Lubi tez jak caluje Jego sutki. Czasem tez wystarczy usmiech - bo dobrze sie rozumiemy. Albo takie pomrukiwanie:D

Gość ja zakladam takie sexi obcisłe
skorzane spodnie i jemu zaraz staje i leci do mnie ;)

Po jego powrocie zawiązujesz opaske na jego oczach. i tu dalej rózne wersje: -bądź to przywiązujesz rownież jego ręce do łóżka i zabawiasz sie nim (oni to lubia) -możesz bawić się z nim w zgadywanie smaków, a potem po jakiejś ilości smakołyków dać mu skosztować siebie samej -leżysz w łóżku, udajesz że śpisz, on przychodzi z pracy a tu niespodzianka (o seksi bieliźnie nie muszę chyba mówić) - Kiedy masz pewność że może gadać przez tel, dzwonisz do niego (np do pracy) wzdychasz, mówisz na co masz ochotę, w co jestes ubrana- przyleci jak na skrzydłach itd.... itd.. Dużo tego:0

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhehh
:( czemu zadna kobieta nie robi mi tak jak wy opisujecie? jestem zalamany :(

Ja jeszcze mam taki sekretny sposob na zainnicjowanie mojego mezczyzny, mowie mu ze mnie boli kark po calym dniu siedzenia w biurze, no i plecy tez i prosze go zeby zrobil mi masal oliwką. I prosze go zeby zdjal koszule bo sie ubrudzic moze, ja tez sie rozbieram do naga ze niby tylko na masaz, a jemu juz staje, jak mnie naga widzi zaczyna masowac a ja mu mowie gdzie mnie najbardziej boli, a dalej to juz mozecie sobie wyobrazac:)

Gość gość
a ja wkładam swojej zonie obie rece w jeansy , jedna z tylu a jedna z przodu i tarmosze jej krocze, wkładam jej jezyk do ucha i mowie chciałbym zebys mnie pozadnie w*******a

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://www.sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Ja ubieram seksowną bieliznę i tańczę przed mężem :) Oboje to lubimy, świetnie się wtedy bawiamy :) Czasem też ubieram różne stroje :) Teraz czekam aż przyjdzie nowa bielizna stąd https://zmyslowo.com/ :)