Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja kombinuujee

co kupujecie na dzien dziecka dla swoich małych pociech ?

Polecane posty

Gość bo ja kombinuujee

Gość 43r243r
Raczej nic nie kupię bo dziecko jeszcze jest małe (będzie miało 7 miesięcy) ale na pewno coś wymyślę. Może pierwszy wypad do ZOO, może na basen, może ciekawą wycieczkę.

Gość Aaaby
Moje jest jeszcze za małe, żeby cieszyć się wypadami gdziekolwiek, zabawek też ma już trochę i na razie z nimi basta, pojęcia o dniu dziecka nie ma na 100% (ma 2 miesiące), ale myślę wykorzystać tę okazję, żeby kupić mu jakiś ciuch na wyrost, taki na lato. Może i bez sensu, ale chcę mu coś podarować choćby symbolicznie, w końcu mam go tylko jednego. :) Upatrzyłam w ubiegłym tygodniu w H&M-ie takie fajne pasiaste gatki z koszulką na ciepłe, letnie dni i strasznie się na nie nakręciłam. Zresztą sami zobaczcie, bo słodziuchne są: http://files.hm.com/media/products/836/DXL836_76645_10100_99_9999.jpg :) Do tego może jeszcze ewentualnie jakieś zwykłe bodziaki i portki, bo tego nigdy dość: http://files.hm.com/media/products/805/DXL805_73143_94020_99_9999.jpg http://files.hm.com/media/products/825/DXL805_73233_07000_45_7761.jpg PS Nie piszę tego absolutnie po to żeby się tu komukolwiek chwalić stanem posiadani, bo tak się składa że żadnej z wymienionych rzeczy nie mam, a raczej po to że a nuż komuś wpadnie coś w oko, albo ogólnie podpatrzy ideę. 🖐️

Gość werkaa
jezuuu znowy ta jełopka Aaaby...a idzzesz juz kobito.....

Gość Aaaby
Słuchaj młoda, daruj sobie naprawdę. Ja też mogę napisać: Jezuuu, to znowu ta pusta laska, co wkoło tylko jęczy, klnie i wyzywa ludzi od najgorszych. Mogę się tylko domyślać kim jesteś, bo mam pewien trop... (Ten kto ci nie przyklaskuje nie jest twoją koleżanką. Zgadłam? :o Jakie to typowe.)

Gość werkaa
choojowy z ciebie detektyw leniwa larwo....caly dzien na kafe przesiedzialas czy choc na chwile zajelas sie dzieciakiem????

Gość Aaaby
Nie cały, nie bój się. Wygląda na to, że z ciebie jeszcze gorszy detektyw, bo zatracasz poczucie czasu. :P Dziecko ma się jak najbardziej dobrze. Dziękuję za troskę.

Gość Aaaby
A ty co robisz na Kafe cały dzień, że masz czas na statystyki? Zaraz zaraz, to kto tu jest na prawdę leniwy? :P Wygląda na to, że ty.

Gość olabogaaaa
wyglada na to Aaaby, ze wkurzasz mnóstwo osób na kafe moze zastanów się dlaczego :O

Gość Aaaby
Ciebie jedną pod wieloma nickami. Wybacz, ale nie jestem naiwna. :) Góra jest was dwie, choć w to wątpię.

Gość tak 1,5 - 2 latka
aaby ską wziełas takie foty ? ja własnie potzrebuje czesto z hm i nie wiem gdzie ?!!!

Gość Aaaby
Teraz wybacz, ale nie mam już na ciebie czasu. Idź pomęcz kogo innego. Ja uciekam. Paps.

Gość Aaaby
Wzięłam je z online shop-u H&M. 🖐️

Gość tak 1,5 - 2 latka
aaaby --nie odchodz a jaka jest stronka zeby było wiecej ubranek dzieciecych ? plis...

Gość tak 1,5 - 2 latka
no gdzie??? http://www.hm.com/pl/#/startns/ jak wkleje to to mi sie gówniana strona tytułowa otwiera a ja chce tylko dzieciece