Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaEli

Jakie macie cele

Polecane posty

są ludzie bardzo szczupli osobiście znam wiele dziewczyn takich i żadna z nich nigdy nie była na diecie a wręcz przeciwnie jedzą co chcą i nie ma co się przyczepiać że wychudzenie to wszystko jest zazdrość ze strony pasztetów

sory za liczbe mnoga. mowie glownie o autorce. bo ta druga dziewczyna widac ma taki juz urok.

ale ja nie pije do ciebie i do osob szczuplych z natury. ale do tych co maja nie pokolei w glowie i uwazają,ze jakas tam wymarzona waga da im "szczescie" :D tak wlasnie mysla osoby chore

Gość husky jesli ty bedziesz
psychologiem - psychiatra to współczuje twoim pacjentom doprowadzisz ich do jeszcze gorszego stanu

ja nigdy nie trafię do szpitala z przyczyny wychudzenia czy wyniszczenia organizmu jem normalnie tylko że zdrowo i tyle ja nie mam zamiaru ważyć znów 60 kg więc zrozum mnie prosze chce być szczupła i tyle

to oblicz sobie BMI i dolna granice normy i jesli musisz to takowa chcij osiagnac. 40kg to juz jest niestety zagrozenie zycia. ale rob sobie co tam chcesz

wierm że da mi szczęście , chyba że będe szczupła a 50 kg to też może być :))

Gość przestan pieprzyc husky
ja naprawde nie wyg;ladam chudo,owszem szcuplo ,ale nie chudo.nikt nie wierzy,ze tak malo waze.cienkie kosci mam i nie mam miesni,moze dlatego ,ale wygladam normalnie.w nadgarstu mam 13 cm :D

bmi kłamie bo niby mam idealnąś wage a i tak w niektórych miejscach mam za dużo ciała

a to BMI to o kant dupy rozbic,bowszystko zalezy od budowy ciala i genetyki

no to na te miejsca cwicz i tyle. nie trzeba sie wychudzac

no wlasnie dlatego przedzial BMI jest taki duzy :o

Gość do małaEli
szkoda tylko ze masz taka banie zryta :o 🖐️

i jeszcze cos.mam kolezanke ktora jest mojego wzrostu i wazy o 15 kg wiecej,ale tego az tak bardzo nie widac .tak na oko to kazdy mysli ,ze wazy jakies 5 kg wiecej ode mnie :D ale ona ma miesnie,bo duzo cwiczy,a wiadomo,ze miesnie duzo waza.

a co ty myślisz że nie ćw owszem ćw a przy pozbyciu się tego czy owego trzeba się odchudzać

do małaEli ----------- sam masz banie zrytą idź spać lepiej zamiast mnie obrażać

wiem, ze cwiczysz. to napisalam, ze wystarczy tylko cwiczyc i nie trzeba sie drastycznie wychudzac. i moge sie zaozyc ze twoje kompleksy są wyimaginowane. znajdz sobie faceta to cie moze troche podbuduje.

Ja się nie wychudzam jak będe miała takie chciało jakie chce to mnie nie będzie obchodzić waga i tyle :)

kończe te pisanie , bo o 6 idę biegać trzeba się przespać dobranoc :)

jak chcesz byc taka zdrowa i zadbana to wiedz, ze wysypianie sie jest koniecznoscia. a sen od 20-24 jest najkorzystniejszy.

Aktualnie? Jeden cel jest w moim topiku (stopka), drugi... schudnac nabyte przez zime kilogramy, chyba jednak sie jeden z drugim troche gryzie :D