Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo....

po czym poznac dziewice??

Polecane posty

Gość pytam bo....

czy one sie jakos zachpwuja? nie piszcie ze po tym ze bedzie krew bo nie zawsze jest. chodzi mi raczej o zachowanie kobiety i to co mowi. czekam na odpowiedzi!

Gość
po zachowaniu tego nie poznasz, sa nieśmiałe niedziewice lub rozrywkowe dziewice

Dziewice są brzydkie, grube, śmierdzą potem, nie potrafią się normalnie ubrać. Po za tym są głupie dla tego milczą w towarzystwie. Chyba że szukasz wśród 15 latek wówczas kryteria są inne.

Gość mają czerwone oczy

Gość blackpearl20
jak mi powiesz po czym poznać prawiczka, to ja ci powiem po czym poznać dziewicę :P

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
Mam 20 lat, jestem ładna, szczupła, studiuję, lubię się dobrze bawić. Jestem dziewicą - po prostu nie oddam się byle komu. Miałam już miliony okazji, żeby być z kimś i stracić dziewictwo - nie chciałam. Czekam na tego jedynego, może niekoniecznie męża, ale kogoś, kogo pokocham z całego serca, kto będzie dla mnie wyjątkowy i ważny. Dziewice takie jak ja poznasz po tym, że nie są łatwe, trudno je poderwać, jeśli facet im się nie podoba, to nie zgodzą się na randkę. Nie są jakieś oziębłe - po prostu mają do siebie szacunek, nie prowadzają się z byle kim.

Gość któśśśś
kolega stwierdzil ze mozna poznac po reakcji dziewczyny po polozeniu dloni na pupe podczas pierwszego (choc tez niekoniecznie) spotkania. jesli dziewczyna jest dziewica to bedzie zdejmowac jego dlon. ja osobiscie sie z tym nie zgadzam- kazda szanujaca sie dziewczyna nie pozwoli na macanie na pierwszym spotkaniu:)

Gość hej kooksyko
a ja wczoraj dalam sie macac facetowi na imprezie, jestem porzadna i jestem dziewica :D

Gość bo to ja xd
ladne moga byc dziewicami uwierzcie :] ja zgadzam sie z kolezanka.. dziewica nie da sie latwo poderwac...

Dobrze, że nie było tu odpowiedzi "po błonie" bo bym się chyba zaśmiała nieźle. :D