Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_22

16 - 22 jak myślicie

Polecane posty

Gość On_22

Czy miał ktoś z was taką sytuację być z dziewczyną 6 lat młodszą mniej więcej w takim wieku? Z waszego punktu widzenia wiekowo to duża rozbieżność jeśli chodzi o związek i wszystko z ty związane, np. sex? Chciałbym poznać wasze zdanie.

Ja miałem 27 a panna 17 ale niedługo to potrwalo. Bo i plan był żeby pare miesięcy poruchac i olać

Gość Spiq
przeciez to malolata. nie wiem jak 22 latek moze myslec o dziecku. to chore. co innego jakby ona miala juz te 22 a męzczyzna ok 28 to wtedy to się zaciera. chociaz niby teraz te malolaty wczesnie zaczynaja uprawiac sex itp. uwazam ze to nie jest normalne.

Gość On_22
nie rozmawiałem z nią na temat sexu więc nie wiem jakie ma poglądy ale ten temat się pojawi. jednak ona nie jest taka jak inne. Jest samodzielna bo sytuacja ja do tego zmusza i na prawde mi się podoba czy to aż takie złe..?

Jak poznalam swojego chlopaka to mialam 16lat a on 22. Na poczatku bylo wiele obaw i znakow zapytania. Nasz zwiazek trwal 3 lata. wiek nie byl powodem rozstania.

Gość
to jeszcze dziecko, w przyszłości moze zrozumieć ze zle zrobiła

Gość On_22
katharssis ale dogadywaliście się i nie żałujesz tego co było? Ja nie mam wątpliwości bo nie widać po nas tej różnicy i wogóle odpowiada mi ale chce poznac opinie innych

Gość Kafeterianka20
Przestań jeśli Tobie i jej to nie przeszkadza macie się ku sobie to śmiało róznica wieku nie istotna a skoro twierdzisz, że jest inna niż te roztrzepane panienki to nie odpuść tego uda się i będziecie szczęśliwi. pozdrawiam:)

Gość Kafeterianka20
nie wszystke są dojrzalsze. Niestety większość, które zdarza mi się zaobserwować to głupiutkie, różowe dziewczynki córeczki mamusi i tatusia.;p

Gość edytabe
ja miałam 17 on 25 kiedy osiągnęłam 19 stał się dla mnie stary, nudny i wkurwiający a teraz mam 25 i uważam go za pedofila wiek ma ZNACZENIE

Gość On_22
To jest pocieszające bo ona jest zupełnie inna niż te, z którymi się dotąd spotykałem.

Gość Dziewczeeeeeeeeeee
Jeśli do siebie pasujecie to wiek nie jest przeszkodą.

Gość On_22
Wiem, że jest bo widze jej reakcje na różne tematy , poglądy do tego w wyniku sytuacji rodzinnej musi mieć oleju w głowie bo obowiązki jej mamy spadły na nią.

Gość Dziewczeeeeeeeeeee
No widzisz, dojrzała z niej dziewczyna więc uważam że wiek tu nie jest przeszkodą.

Gość On_22
a jak myślicie oleje mnie jeśli po jakimś czasie rozpocznę temat współżycia>?

Gość a ty głupia dziewczynko
no tak dojrzała 16tka Wyjątek to może być - ale nie wydaje mi się, aby było ich tak wiele Chyba że ... dojrzałość to cycki, okres i chęć na seks :D ale czytam temat z ciekawością - pośrednio mnie dotyczy mój znajomy w wieku 22 lat związał się z 17latką, a w wieku 24 lat z 16latką I nie wiem jak o traktować Znając sytuację - uważam, że jest ok Ale .............. z drugiej strony .....

Gość On_22
z tą dojrzałością miałem na myśli jej psychikę a nie ciało. Narazie się spotykamy ale zapytałem czy chce byc ze mna nie odpowiedziala narazie z tematem sexu poczekam tyle ile będzie trzeba ale nie chce zepsuć wszystkiego. Co do spaceru jest problem daleko od siebie mieszkamy ale z tym sobie poradzimy.

Gość On_22
Rozsądnie wole nie ryzykować. Hmm jakies 65 km od siebie spotykamy się narazie co 2 tyg prawie po środku w pewnym mieście ale będzie częsciej bo ona tam do szkoły idzie

Gość On_22
jakoś to będzie. Podbudowaliście mnie jednak szczególnie Julcia:) Mykam trzeba się wziąć do roboty Pozdrawiam