Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pknbb

DLACZEGO TAK OPLUWACIE KACZYNSKIEGO I PIS?? DLACZEGO..

Polecane posty

Gość pknbb

nie potraficie zrozumiec ze dla tego czlowieka ta kampania nie jest latwa, pomimo tego ze stracil bilskei osoby w swoim zyciu i jest mu zapewne bardzo ciezko to dla dobra Polski kandyduje by ci zlodzieje z Po nie sprzedali Polski , to wielki Patriota , dziekuje mu za to!

Gość pknbb
Nie potrafie zrozumiec, zlosliwych ludzi ktorzy nawet nei potrafia uszanowac tego iz komus w "sekundzie" ginie tak bilska osoba, opluwaja i wysmiewaja sie z niego,!dlaczego?

Gość dgbzxcsdasdad
Pewnie PiS górą , won z PO złodziejami

Gość pknbb
arti a ci twoji popaprancy, aferzysci ? grzes schetyna? to kto ____

Gość mnkjiuybm
nie ma to jak pytać o OPLUWANIE i samemu innych OPLUWAĆ !!!:-0 🖐️

Gość on sam nie potrafi uszanowac
" nie ma to jak pytać o OPLUWANIE i samemu innych OPLUWAĆ !!! " Dokladnie ! Samo sedno !

Gość pknbb
to nie dziki ped do wladzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie opamietajcie sie! on to robi dla dobra polski!!

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Człowieku, a co to jest według Ciebie patriota? Patriota to osoba przywiązania do swojej ojczyzny, kochająca ją i naród, jednocześnie łącząca te uczucia z szacunkiem dla innych narodów. Pamiętamy wszyscy jaki szacunek miał do innych narodów, gdy był premierem. Narodu tez nie kocha, bo szkaluje ludzi, którzy mają inne zdanie i poglądy.

Ta jasne robi to dla Polski, niech jeszcze wypowie wojne Rosji, z jego rusofobia to calkiem realne.

Gość pknbb
jesze przjdzie czas ze Po wzjdzie wam bokiem ! schetyna i cala banda zodzieji!

trzęsi jebana dupa obsrana ktora sie boi ze nie wygra PO i ludzie w koncu otworza oczy na ta szerzaca sie propagande polityki milosci z ktorej maja gowno

Gość mnkjiuybm
wawcia_powraca2 - witamy nastepnego porabanca pisofana Jak temat o PiS tam zawsze wawcia :-Di chore argumenty

Gość Nie interesuje mnie co też
shatyn pisze na innych topikach, ale tego co wkleił tutaj i jeszcze w paru miejscach nikt rozsądny podważyć nie może, bo są to słowa nikogo innego, jak Kaczyńskiego i jego partii :O A Ty wawcia_cośtam jesteś typowym przedstawicielem elektoratu PiS- wulgarna kreatura, potrafiąca tylko wszystkich obrzucać inwektywami :O

proste trzeba uswiadamiac ludzi a szczegolnie takich debili co sie naogladaja filmikow w necie i mysla ze maja wyrobione zdanie na jakis temat., ja ci tylko chce pomoc chodzacy idioto

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Wawcia, a Ty jesteś reprezentantem/tką Jarka i tak samo zachowujesz się, nie masz szacunku dla kogoś kto ma odmienne zdanie. Nie trawię takich ludzi i nie chcę by podobni rządzili moim państwem. Bardzo lubię Cymańskiego, to jedyny mądry facet w tej partii. Zielińskiego znam osobiście, to typowy karierowicz.

Gość pknbb
schatyn , a chocizby afera hazardowa ci dupku nie wystarcz! schetyna zlodziej teraz umoralnia innych! nie moge na to dziadostwo patrzec! smieje sie narodowi w twarz i cala banda popaprancow!

Lorafen :classic_cool: :D:D " Lorafen działa na centralny system nerwowy. Zmniejsza napięcie psychiczne, uspokaja. " :D

Gość Nie interesuje mnie co też
Jasne, tv wrzuca w usta Kaczyńskiego tekstów, których nigdy nie powiedział :D tvn kłamie, a tvp i pospieszalski to jedyni prawdomówni w świecie :D Być może nie da się wybudować 3 mln mieszkań w 2 lata, ale nie zdążyć, a nawet nie zacząć to jednak zasadnicza róznica. Przecież ludzie ich kochali, wiec czemu oddali władze i przegrali wybory? :D A idąc tropem tej argumentacji Irlandia tez nie doszła do takiego poziomu w 3 lata

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Ale i w Po i PISie są popaprańcy, przecież każdy to wie, to tylko ludzie. Tu chodzi o człowieka, a nie partię. Zawsze mnie uczono, że osoba nie mająca argumentów krzyczy najgłośniej i wyzywa, więc proszę o kulturalną dyskusję.

Gość pknbb
media osmieszaly Prezydenta! i jego malzonke dopiero po tragicznej smierci pokazali ich w pozytywnym swietle! zalosne!

za kazdym razem ten sam denny argument ze ten kto wyzywa ten z pisu albo nie ma argumentow:D jak juz mowilem dalej lizcie sie po odbytach w imie polityki milosci cioty.

Gość pknbb
AAA "Tajne gry Schetyny" - wraca brudna kampania? przeczytajcie sobie POPAPRANCy! na wp wstyd!

Gość A JA BĘDĘ.............
JA NIE OPLUWAM!!!! DLA MNIE KACZYŃSKI JEST JEDYNYM ODPOWIEDNIM KANDYDATEM NA PREZYDENTA I JUŻ!!

Gość rajtkowe podkolanówki
ciekawe dlaczego taka histeria i strach przed Jarkiem i PIS.Liberalne rządy nie sa dla średniaków i biedaków ,między innymi nie pasuje mi praca całe życie na dziwnych umowach ,wymuszanie dodatkowych nadgodzin bez zaplaty itd tylko Jarek i pis może coś z tym zrobić ,liberałowie i lewicowcy tego nie ruszą .dlatego zagłosuje na Jarka a mochery cóż każda partia ma taki swój beton