Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pknbb

DLACZEGO TAK OPLUWACIE KACZYNSKIEGO I PIS?? DLACZEGO..

Polecane posty

Gość pknbb
AUUUUU KATOLIKIEM TAAA, dlaczego lepera nie wsadzi, przeciez moze! nie pisz bzdur idioto

Gość wkurzona na maxaxaxaxa
pknbb - piszesz tak, że masakra. Dosłownie jakbym słyszała jakiegoś mohera.

Gość pknbb
a wiesz co mnie to interesuje co myslisz

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
nie pisz bzdur idioto Jestem kobietą i człowieku, trochę poczucia humoru, bo nie doczekasz wyborów :)

Gość Polska w potrzebie
Tak jest wybierzmy dobrego gospodarza który Polski nie sprzeda nie oszuka rozliczy komunę i przywróci ludziom nadzieje bo to co platforma ostatnio robiła to woła o pomstę do nieba.Tak podzielila naród miała to być polityka miłości a stała si polityką nienawiści.Co włączyłam tv to widziałam tylko opluwanie prezydenta pisu i Kościoła i tak na okrągło.Po podziliło narod na biednych i bardzo bogatych.Czy myślicie że skoro Tuska nie obchodził los biednych bezrobotnych ichorych to będzie obchodził Komorowskiego?

Gość wkurzona na maxaxaxaxa
Rozumiem, że stracił część rodziny w tej katastrofie, również znajomych. Nie wyśmiewam się z niego i nie szydzę. Ale nawet gdyby ktoś mi miał zapłacić grubą kasę, to i tak bym nigdy w życiu na niego nie zagłosowała. Toleruję go jedynie jako człowieka, nic więcej, nie jako polityka. A skoro tak strasznie cierpi TO NIECH DA SOBIE SIANA Z TĄ CAŁĄ KANDYDATURĄ. I niby to, że startuje na prezydenta robi dla Polski? A gówno robi i gówno zrobi i kiedyś. Takie samo gówno jak jego brat, gdy był prezydentem. Tylko ośmieszył nas przed całym światem, tyle było z tego pożytku.

Gość on sam nie potrafi uszanowac
Widziecie pisiory jak latwo was wyprowadzic z rownowagi, jak sie podniecanie, rzucanie kurwami i idiotami na prawo i lewo, bluzgacie jak ludzie spod sklepu monopolowego "źrodelko" , a wszystko to w imie Jaroslawa, waszego osobistego bostwa, krystalicznego, idealnego, madrego patrioty. Wystarczy mala iskierka i juz jestescie gotowi do boju. Powodzenia ! Przelew od Jaroslawa juz w realizacji :classic_cool:.

Gość bo jesteście IDIOTAMI
dlatego rzucam w was kooorwami! :D:D:D:D:D::D:D:D tępe zmanipulowane POkemony :D:D:D:D::d

No i to sa wlasnie wypowiedzi pisowcow i ja mam zaglosowac na czlowieka popieranego przez takich ludzi ? Wtedy to dopiero bylabym idiotka .

Gość bo jesteście IDIOTAMI
przeciez ty i tak nigdy za żadne skarby bys na PiS nie zagłosowała, więc w DOOOPIE mam co piszesz :D:D::D:D::D

Ty jako fan Pisu wlasnie nie powienies miec tego w dupie, bo wlasnie przez takich jak ty twoja kochana partia ma coraz mniej zwolennikow, a sam patriota Jaroslaw coraz mniejsze szanse na prezydenture.

Gość pknbb
nie ma z kim dyskutowac, wiekszosc to malolactwo ktore nic nie wie poza siedzeniem 24 na dobe w inernecie, glosujcie na PO i wierzcie w CUD WODZA TUSKA DONALDA

Gość pknbb
I WPSUJE POZYTYWNE OPINIE BO GRZES SCHETNA CZEKA MUSI COS ZROBIC BO JAK PIS WYGRA TO DOBIERZE MU SIE DO DUPY ZA PRZEKRETY! WIEC WPISUJCIE POZYTYWNE OPINIE NA TEMAT POPAPRANCOW!

Dyskusja to chyba w twoim odczuciu picie z dziobkow z innymi zwolennikami pisu co ? Wtedy to jest dopiero DYSKUSJA :classic_cool: , na poziomie, a nie z pokemonami i idiotami heheh. Ludzie ale wy jestescie nakreceni na to wszystko, jaka agresja z was wylazi gdy cos jest nie po waszej mysli. Najlepsza forma obrony jest atak i to w waszym przypadku pasuje jak ulal.

Gość Dżony Łejn
Kaczyński? :D On ma wygląd i mowę jak jakiś murarz albo hydraulik. Tylko mu beret z antenką i drelich sprezentować. Jakmi trzeba być tłuczkiem aby z takiego frajerka robić swego "wodza".

Gość pknbb
ciekawe jaki ty masz wzglad

Gość pknbb
tluku i frajerze

Gość maleńkaaaaczikicziki
pknbb należysz do rodziny Radia Maryja? Bo coś mi tak strasznie po gadce do nich pasujesz.

Do wyborców Pana Komorowskiego zapoznajcie sie z jego barwnym życiorysem zwłaszcza działalnością w WSI, przekrętami w przetargach, długoletniej praktyce działajaćej na szkodę Wojska POlskiego, a także tajemniczej śmierci szyfranta Zielonki i aktach które były w gabinecie Prezydenta Kaczyńskiego a potem jeśli jesteście prawdziwymi Polakami a nie potomkami wermachtu czy "narodu wybranego " zagłosujcie na Kaczyńskiego ps po tym co mozna znalezc w tej teczce nie dziwie sie ze Tusk chce cenzury internetu

Gość Cyganeczka ...
A czy patriota prowadzi politykę haków? To nie są jego bracia? A czy patriota szkaluje swój symbol narodowy, jakim jest Lech Wałęsa? Świat przyznał mu nagrodę Nobla, a PIS za nasze pieniądze wydaje książki pisane przez jakichś chłopaczków ... itd. W jakim celu starał się ośmieszyć Wałęsę? W jakim? A wiadomo... Z zazdrości ... z zawiści ...

Gość Cyganeczka ...
Jaki człowiek wykorzystuje trupy w kampanii wyborczej? Chyba tylko hiena cmentarna może handlować w taki sposób, aby wymieniać zdjęcia za podpis ...

Gość Monika do Shatyn
To ja napisze o jakie afery chodzi, dzięki 'elicie' PO moi rodzice i Wasi też stracili dużo pieniędzy. Nocna zmiana - zdradjca Tusk i Pawlak Afera "Kwidzyńska" - dzięki Tuskowi Afera "Stoczniowa" - Tusk afera hazardowa - nadal aktualna , powiązany z nią jest TUSK Afera "Uczelniana" - Bronek Afera "Gruntowa" - Komor Bronisławowski Afera "Offsetowa" - Komor Afera "Marszałkowa" - Komor a wiedzę możecie uzupełnić z tej strony www. Ponadto w gazecie polskiej pisali o tym parę lat temu... http://teczki.obserwowani.pl/8561.html#top Tylko przeczytajcie.

Trzeba być debilem, żeby poważnie podchodzić do czegoś takiego jak ww. teczka. Ale czego wymagać od ani.

Gość Don Presss
Szatyn,skończ z tym swoim pustosłowiem. Z tym swoim nie merytorycznym wytykaniem gaf i lapsus'ów słownych bo się kompromitujesz. Nikogo inteligentnego nie złapiesz na te twoje cytaty ex gratia dei a tylko sobie przyspożysz wizerunku człowieka pustego i zacietrzewionego. Prawda jest taka,że kampania nie może być antykampanią a taką niestety platforma czyni. Nie można przekonywać do Siebie wyborców w sposób infantylny i oparty wyłącznie na formie bez treści. Każdy taki wybryk jest tylko dla ludzi rozumnym sygnałem by oddać głos na J.Kaczyńskiego a takich ludzi jak ty w ogóle w rozsądnej dyskusji być nie powinno. Ty sobie powinieneś na przykład na działce siedzieć i pielić grządki. Uroiłeś sobie,że jesteś zobligowany do przekazywania jakichś "prawd objawionych"na temat PiS. Te wszystkie twoje cytaty nie wyszły spod pióra nawet w połowie tak ogarniętych obsesją jak ty. Jesteś szkodliwy dla budowania zgody i dialogu pomiędzy ludźmi i to właśnie tacy jak ty tę zgodę rujnują. Wszystko w temacie.

Gość Alicja Cyruś
mam 18lat i głosuje na Jarosława Kaczyńskiego z czego jestem dumna! :) w ogole dzisiaj ludzie z PIs-u dzwonili po domach i miedzy innymi do mnie sie dodzwonili ,moja mama poświadczyła,ze jestesmy za J.Kaczyńskim jak cała z resztą rodzina;;) on musi wygrać bo jak nie to ten kraj spadnie już całkiem na dno !

Gość no to widac wszedzie różne
z pisu dzwonili po domach hahaha :D no a ja dostałam list od bronka i na niego zagłosuję hahah

Gość Alicja Cyruś
:]nie rozumiem co cie tak śmieszy batonie :O

Gość no to widac wszedzie różne
ty mnie śmieszysz - zauważ że nic ci nie napisalam zlego a ty juz jedziesz od batonów - właśnie takie debile glosują na pis hahahhaah

Gość Alicja Cyruś
wystarczy,ze się bezczelnie wyśmiewasz:O i juz mnie jedziesz od debili,a słowo "baton" to nawet nauczyciele w szkołach używają w stosunku do uczniów:O więc nie rób afery bo to slowo jest nieporównywalne z tym jak ty mnie nazwałas;O żal