Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pknbb

DLACZEGO TAK OPLUWACIE KACZYNSKIEGO I PIS?? DLACZEGO..

Polecane posty

Gość no to widac wszedzie różne
alicja nie wiem kto cie uczy, co to za szkola ale jesli mówią do ciebie nauczyciele " ty batonie " to nic dziwnego że wybierasz pis i sie jeszcze szczycisz a smiechem ogarnelo mnie to z jaką fascynacją napisalas że nawet do ciebie z pizu dzwonili :d

Gość VauXhall
Alicja Looz. Nie daj się wkęcić. Nie ma co reagować. Napisałas rzecz bardzo ciekawą. Dla mnie to pewne novum i to mi się w kampanii PiS podoba. To rodzaj interaktywnego przekazu. Można pogadać z kimś telefonicznie wymienić uwagi deklaracje itd to fajne i lepsze moim zdaniem niż np rozdawanie broszur. Wiem też iż można z telefonu takiego uzyskać konkretne info w temacie programu prezydenckiego. To jest ciekawe. Natomiast ta Tu rozmówczyni która napisała że do niej list wysłali i głosuje na kandydata po....ok jej sprawa ale też niech nie wyzywa od debili to raz a dwa że jej post mógł być źle odebrany bo sugeruje że ludzie niby nabierają się na taką to a taką formę przekazu informacji więc niech nie dziwi się że odpisano jej tak. I do niej mogę napisać że też to nie fair pisać "wszyscy.....tacy są" z PiS bo tak nie jest.

Gość Alicja Cyruś
a ty umiesz czytac ze zrozumieniem?;O nic dziwnego,ze głosujesz na komore.. hahahaha :D nie napisałam,ze akurat do mnie tak mówią,ale do uczniów niektórych owszem ,więc nie wnioskuj pochopnie bo ci to na dobre nie wychodzi ;] a to fakt ,ze bylam bardzo zadowolona jak zadzwonili i oby tak dalej !:)

Gość Alicja Cyruś
VauXhall - :) a mnie ona nie rusza ,może mnie obrażać,ale niech nie mówi,ze tylko ci co głosuja na PIS są agresywni bo to już jest śmieszne:D a ztym dzwonieniem po domach to fakt ,bardzo dobre posunięcie z ich strony :)

Gość bo mają mentalność
ludzi z czasów w których modny byl socjalizm

raczej za patriotyzm Bóg, Honor, Ojczyzna Popiełuszko zginał też za patriotyzm Poprzez kraj poszedł okrzyk swobody, Kiedy kat podniósł znów swoją dłoń, Pozostały sieroty i wdowy, Ojców, mężów nastąpił zgon. Ojczyzno ma, tyle razy we krwi skąpana! Ach, jak wielka dziś twoja rana, Jakże długo cierpienie twe trwa! Tyle razy pragnęłaś wolności, tyle razy dławił cię kat, Ale zawsze czynił to obcy, A dziś brata zabija brat. Biały Orzeł znów skrępowany, krwawy łańcuch zwisa u szpon. Lecz już wkrótce zostanie zerwany, Bo wolności uderzył dzwon. O, Królowo Polskiej Korony! Wolność, pokój, miłość racz dać! By ten naród boleśnie dręczony Odtąd wiernie przy Tobie mógł trwać! O, Matko ma! Tyś Królową Polskiego Narodu! Tyś wolnością w czasie niewoli I nadzieją, gdy w sercach jej brak. http://www.youtube.com/watch?v=dfVcEOCBoTE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=8j5xJnoL0kg&feature=related