Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pknbb

DLACZEGO TAK OPLUWACIE KACZYNSKIEGO I PIS?? DLACZEGO..

Polecane posty

Gość mnkjiuybm
wazwcia włącz radyjko

Gość A JA BĘDĘ.............
"BO ŻYCIE TO DAR,NIE ZMARNUJ GO NAM" dlatego głosuję na Kaczyńskiego. To człowiek dzięki któremu krew mi w zyłach szybciej płynie .

Po co opluwac PiSobolszewie, skoro ona sama sie pluwa, i to eni slowami a czynami. Jarek na trumnie brata zamierza wjechac do palacu, tylko kompletny idiota nie zauwazy, jak wykorzystuje do tego celu smierc swojego brata. To jest tak obrzydliwe i niesmaczne, ze na sam widok jego mordy mam ochote wymiotowac. PiS kiedy rzadil, sklucil narod, podzielil udzi, niszczyl gospodarke, o czym dopiero teraz sie dowiadujemy (jak np. ulgo podatkowe na wykonanie euro 2012 mistrzostw, przez co skarb panstwa traci miliardy zl, ale kaczka wam o tym nie powie, kiedy swoje komitety tworzyla i tak decydowala). Dlaczego wole PO? Bo dziala bardziej rpzejrzyscie, ich pseudo afery, okazuja sie nic nie wartym spektaklem "niskiej" opozycji. Zwolennikiem PO tez nie jestem. dla mnie to taki sam (ale bardziej kulturalny i cywilizowany) socjalizm jak w PiS. Ale z tych 2ch partii, PiS jest zdecydowanie bardziej grozny dla kraju. Osobiscie nie bede glosowal ani na jednych, ani na drugich.

Gość pknbb
schatyn cokolwiek napisze tobie i tak przymulonego mozgu nie rozjasnie ! zacznij mzslec czlowieku , siedzisz na tzm forum , ogladasz tvn i tak ci mozg przestal funkcjonowac

Gość dokładnie............
A JA BĘDĘ............. JA NIE OPLUWAM!!!! DLA MNIE KACZYŃSKI JEST JEDYNYM ODPOWIEDNIM KANDYDATEM NA PREZYDENTA I JUŻ

Gość dokładnie............
A JA BĘDĘ............. JA BĘDĘ............. GŁOSOWAŁA NA KACZYŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!! I proszę więcej takich tematów,bo ludzie sa przekorni i lubią robić na zlość Dlatego przysłużacie się PIS-owi...ha...ha. DZIĘKI!!!

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Za rządów Pana Prezesa chciano w oświacie zmniejszyć pobory, czyżby wykształciuchy w czymś przeszkadzały Panu Jarkowi . Wiem, że nawet takie pismo znalazło się w sejmie. Na szczęście przegrał wybory. Mam koleżankę nauczycielkę, więc byłam na bieżąco, nie mówiąc o szykanowaniu członków Związku Nauczycielstwa Polskiego. Prawdziwy patriota kocha wszystkich Polaków , a nie dzieli ich na lepszych i gorszych.

Gość pknbb
tak chyba mu sie plyta zaciela! zapewne juz wyszukal cos w necie i wklei to jego madrosci!qwa

wawcia pisze, co by inektorym osobom rozjasnic pare rzeczy, chociazby wykorzystujac takie prowo kiepskiej jakosci ;-) Ale duzo ludiz pisze, wiec warto cos dodac od siebie. Tak wiem, nie zrozumiesz tego, nie musisz, i nie interesuje mnei Twoje zdanie, amen :)

Kłamstwa kaczyńskich: - Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) - Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem - Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną - My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy - Nie będzie koalicji z Samoobroną. - Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu, lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS - Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami - Nie podniesiemy akcyzy na paliwo. - V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 - Trzy miliony mieszkań - Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa - Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD - Niższe podatki - Tanie państwo i redukcja administracji - Marcinkiewicz - premier na całą kadencję - Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld) - Afera bilboardowa - Zredukujemy administrację państwową - Chcemy koalicji z PO - PO jest w koalicji z SLD - Nie bedzie TKMu - "Moja teczka jest sfałszowana" - W rządzie nie będzie przestępców! - Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB - Wycofamy wojsko polskie z Iraku - Kler nie ma wpływu na politykę PiS - Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski - Obniżymy ZUS - W rządzie nie będzie byłych członków PZPR - Falszywe upsrawiedliwienie lekarskie za nieobecnosc w sejmie, wywolana wyjsciem dzialaczy PIS z sali, by wyludzic 300zl dniowki Cudowne przypadki z życia Kaczyńskich 1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR. 2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce. 3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV. 4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany. 5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalkii, jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989. 6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji, ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy. 7) Cud siódmy to cud zagadka. Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym? Kto wie? Czym aż tak bardzo mógł zaimponować władzy ludowej żołnierz AK Rajmund Kaczyński, że władza otoczyła jego samego, jego żonę z AK i dzieci szczególna troską. Opowieściami o wykańczaniu bolszewików? Kto wie, czym mógł zaimponować oficerowi SB Jarosław Kaczyński, że ten po odmowie podpisania lojalki wypuścił go wolno i nigdy już nie nękał?

Gość pknbb
Zbliżają się wybory prezydenckie - okres najgorętszej walki politycznej. Jednak w każdej walce obowiązują pewne zasady, których nie powinno się łamać. W internecie można spotkać się z informacjami, iż szef parlamentarnego klubu Platformy Obywatelskiej - Grzegorz Schetyna - polecił swojej młodzieżówce wypisywać pozytywne komentarze dotyczące Platformy Obywatelskiej.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kopię maila zaprezentował m.in. portal indymedia.org. Mimo, iż wiadomość dotyczy informacji sprzed dwóch lat, ponownie budzi kontrowersje. "Praca grupy ds. monitoringu sieci miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych portalach (tu wymienione są portale, na których ma być przeprowadzona "akcja", w tym Wirtualna Polska) komentarzy życzliwych Platformie Obywatelskiej. Nie wdawajcie się w dyskusję i prowadzenie programowych dyskusji" - instruuje mail. Część internautów sugeruje, że możliwy jest powrót "nieczystej kampanii". LUDZIE SCHETYNY DZIALAJA I TU! .

Gość on sam nie potrafi uszanowac
Ta jestem "ludziem" Schetyny :classic_cool: :D .

Gość pknbb
CIEKAWE ILE IM ZA TO PLACA,

Ojjj duzo placa, duzo, wlasnie czekam na przelew od Grzesia :D :D

Gość pknbb
TO WIDAC GNIDO

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
tyle co starym babkom za podpisanie poparcia dla Jarka :)

Co widac ? :D Gnide :D czy wesz :D ?

Gość pknbb
A TO NATURALNE , PRZEKUPSTWO TO WASZA DOBRA STRONA, TACY WLASNIE JESTESCIE

Gość pknbb
WIDAC GNIDE

Gość pknbb
TAK WPISUJE JAK NAJWIECEJ POZYTYWNYCH KOMENTARZY BO GRZES WAS ROZLICZY

Ciekawe ile pisiory zaplacily Lepperowi i Giertychowi w 2005 zeby ich elektorat poparl Pis ? A moze wysokie stanowiska zalatwily sprawe ? Niewazne kto byle poparl, niewazne ze Lepper z wyrokami i "gumiokami" na nogach, a sloma z nich wylazi bokami, wtedy stal sie krystalicznym Andrzejem , no i stolek mu sie nalezal, jak pod jego tylek robiony :classic_cool: .

Gość pknbb
WPISUJCIE ZAKLAMANI POPAPRANCY IM WIECEJ WAS TERAZ NA NECIE TYM SZANSA POPAPRANCOW ROSNIE ! WPISUJCIE!

pknbb a tobie Jaroslaw przelewa kase po pierwszym, czy dopiero dziesiatego :D ?

Gość pknbb
TOZZZ TERAZ TUSK MA WLADZE MOZE UDOWODNIC LEPEROWI JEGO PRZESTEPSTWA , DLACZEGO TEGO NIE ZROBI,

Gość wkurzona na maxaxaxaxa
Bo za dużo nasłuchałam się o nich złego, nic nie słyszałam o nich dobrego. I pierwsze skojarzenie z PiS to - Radio Maryja i te wszystkie mohery. Przecież to Rydzyk kazał tych wszystkim starym babkom głosować na Pis i dzięki temu wygrał Lechu. No, oczywiście normalni ludzie w PiS też są, ale to mniejszość. Kolejnego Kaczyńskiego nie przeżyję jak go wybiorą. Boże Broń żeby prezydentem był ktoś inny! Tylko nie kolejny kaczor!

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
pknbb- bo Tusk jest prawdziwym katolikiem i kocha bliźniego swego :)

Gość pknbb
MI NIKT NIE PLACI, A SCHETNA MA I TU LUDZI, WSZEDZIE GDZIE SIE TYLKO DA BZLE BZ POZYTYWNE OPINIE, ALE ZALOSNE

Zdaje sie ze przestepstwami Leppera zajal sie sad, a jego juz od jakiegos czasu w sejmie nie ma, ale moze Tusk ma zrobic aplikacje sedziowska na tajnych kompletach w ciagu 3 dni roboczych i sam ma skazac Leppera :D ?

Gość pknbb
pomagam PiS-owi bezinteresownie, ale mam jedno marzenie - chciałbym aby prezes Jarosław Kaczyński przysłał mi swoją dziurawą przepoconą skarpetkę abym mógł się nią wieczorami zaciagać i w ten sposób byc bliżej mojego Pana dla mnie Jarosław to wielki człowiek, kocham go i pragne się nim opiekować

Na pewno ci nie placi ? Mnie sie zdaje, ze placi i to niemalo.