Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejonsee

Mój facet wczpraj był na imprezie!!!!!

Polecane posty

Gość bejonsee

na imprezie urodzinowej koleżanki, ktorej nie znosze i o ktora jestem zazdrosna. nic mi nie powiedzial zebym sie nie burzyla a ona go zaprosila i poszli sobie do knajpy. sami! kurwa mac. a mowi ze miedzy nimi nic nie ma. zerwac to????

Gość no przeciez oczywiste

Gość zdecydowanieee
tak

Gość to była impreza tylko we dwoje
????????

Gość bejonsee
w stresie jestem wiec to nie byla impreza, tylko jej urodziny. ona pozarla sie z facetem i ponoc prosila go zeby poszedl z nia na piwo chociaz w urodziny. dodatkowo kupil jej prezent (podoabl jej sie zawsze taki mis i ona ponoc upominala ie przed urodzinami zeby jej dal prezent). baba wie ze on ma dziewczyne ale sie nie znamy. mieszkamy od siebie 500 km wiec ciezko jest :O podobno nie podoba mu sie wizualnie ani fizycznie, a jednak ciagle utrzymuje z nia kontakt. koncze z tym :(

Gość zerwac z kobieciarzem
niech zabawia dalej kolzanki, a Ty sobie znajdz prawdziwego mezczyzne

Gość to była impreza tylko we dwoje
popieram poprzednią wypowiedź. Niestety. Dasz radę, nie marnuj czasu na kogoś takiego

Gość bejonsee
:( a za 2 miesiace planowalismy razem zamieszkac. zrobilam mu wczoraj awanture jak wrocil. awantura przez telefon i tak wielkiego skutku nie miala, dzis wyje caly dzien. czuje sie cholerne oszukana. 3 kurwa pipeprzone lata na niego stracilam!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

lepiej teraz niz po slubie albo z dzieckiem

Gość bejonsee
on ciagle dzwoni, boje sie ze wsiadzie w samochod i przyjedzie sie tlumaczyc i zmiekne :( nie chce szukac tllumaczen. wiedzial ze jej nie lubie i boje sie ze mi go chce odbic a jednak poszedl z nia na piwo, kupil jej prezent! :( kurwa, czuje sie tak oszukana :(

Gość kopnij w dupe gnoja
i to natychmiast!!!

Gość bejonsee
napisal mi wlasnie maila ze to tylko kolezanka i gdyby mial cos do ukrycia to by mi sie nigdy nie przyznal o tym :O ale wiedzial kurwa ze jej nie cierpie!!!!! 😠 ciagle wyje przez tego gnojka. :( co robic???? odpisac????

Gość kopnij w dupe gnoja
czyli sam sie przyznal? jak sam powiedzial to moze faktycznie nic zlego sie nie dzieje...

Gość bejonsee
nie przyznal sie wczoraj ze idzie na impreze, nic nie napisal ze wybiera sie z nia na piwo. wrocil do domu kolo 23 i zadzwonil do mnie i pytam sie co robil, a on ze nic takiego, a ja to czemu tak pozno wrocil i wtedy mi sie przyznal ze byl z nia na imprezie. wkurza mnie to ze wie, ze denerwuje mnie ich znajomosc a dalej ja podsyca :O cholera wie czy nic nie bylo, najciemniej pod latarnia bywa :O niby sie przyznal ale co tam robili??? to prawie jak randka!!!! sami byli!!!! 😠

Gość 987654321
Ale to byla tylko impreza we dwoje czy jak ? Poza tym bez sensu jest takie zachowanie troche, jesli mu nie wierzysz, to po co z nim jestes ? To powinien byc jedyny powod dla ktorego zerwiecie, bo takie baby ktore chca miec kogos na wylacznosc ;/ Naprawde nie mozna sie spotkac z kolega czy kolezanka bedac w zwiazku ? :/ To faktycznie daj mu spokoj. Poza tym to ze ty jej nie cierpisz tzn ze on tez ma ? Dziwne

teraz sie tlumaczy, ale pojsc poszedl :o wczesniej nie chcial powiedziec, teraz wiadomo, ze bedzie mowil wszystko zeby zbalamucic, jesli chcesz to postaw twarde warunki co do tej "przyjacielskiej" znajomosci, spotykajcie sie w trojke a nie za Twoimi plecami, ale babiarz tio babiarz i szkoda na takiego czasu i nerwow

Gość kolczyki zgubilaam :P
a czemu mieszkacie tak daleko od siebie?

jak wiadomo nie ma przyjazni damsko-meskiej, juz tym bardziej gdzie rozplakana laska wyciaga faceta na urodziny we dwojke w pubie

Gość kopnij w dupe gnoja
nie ma co, zerwij z nim dla wlasnego spokoju. zreszta zwiazek na odleglosc nie ma szans.

Gość bejonsee
nie chodzi o wylacznosc ale o to ze baba ewidentnie na niego poluje!!!! i nie podoba mi sie zeby razem wychodzili gdziekolwiek. nie ufam jej i tyle :O a mieszkamy tak daleko od siebie od 13 miesiecy :( moj dostal dobrze platna prace w miescie i zdecydowalismy ze wyjedzie, ze jak sie kochamy to przetrwamy, ja skoncze studia i do niego dojade. a teraz dupa :(

Gość bejonsee
ja tez nie wierze w przyjaznie damsko meskie. i nie chce zeby moj facet mial psiapsioly. ma kumpli od tego. ja tez nie mam faceta przyjaciela, a z kolegami widuje sie tylko w wiekszym towarzystwie. z zadnym kolega nie poszlabym w jego urodziny sama na piwo i jeszcze prezencik kupila kurwa mac, rycze i klne. koncze z tym :(:(

Gość 987654321
Ja bym sprobowala jeszcze raz, wyjasnilabym cala sytuacje z facetem i powiedzialabym ze jej nie ufam bo ona chyba poluje na Twojego faceta i jesli jeszcze raz wymknalby sie w ten sposob to stracisz do niego zaufanie i wtedy po zawodach, uspokoj sie ;) I porozmawiaj z nim, a nie nami.

Gość kopnij w dupe gnoja
wiesz, faceci sa strasznie glupi wiec on moze w koncu zaczac z nia krecic...

zwiazki na odleglosc sa tylko dla osob, ktore naprawde kochaja

Gość Maria Śmiechulińska
durnia se wziełaś to i durnia rzuć

Gość bejonsee
no wiem. ja daleko ona obok wiec nawet jak mu sie nie podoba w koncu baba ma przewage nade mna. widuje go codziennie, moze z nim pogadac w 4 oczy a nie przez telefon. i predzej czy pozniej spojrzy na nia jak na potencjalna.... :O:O:O nie chce znow o tym rozmawiac. ciagle o tym mowilam, ze mi sie to nie podoba, ze nie chce, on niby rozumial i co???? mowil ze ograniczyl kontakt i co???? kurwa dosc mam tlumaczenia :( niech sobie idzie do niej.

Gość 987654321
No, ale przeciez za 2 miesiace mozesz sie do niego przeprowadzic

Gość bejonsee
najlepiej jak sie okaze ze baba pogodzi sie z facetem i moj na lodzie zostanie :D smiech przez lzy :( naprawde cierpie. najlepiej wszytsko bym mu wybaczyla i dala jeszcze jedna szanse. ale jaka mam kontrole nad tym czy sie spotykaja? zadna. bedzie wiedzial ze teraz to temat tabu i tyle bede wiedziec a on moze robic ciagle to samo :(

jakby naprawde nie chcial, to by jasno postawil sprawe, nikt go tam na sile nie ciagnie :o

Gość bejonsee
no mialam sie przeprowadzac ale teraz??? skoro teraz robi mi takie akcje cholera wie co bedzie potem. mialam sie do niego przeprowadzic ale wszytsko tutaj musialabym rzucic. a jak sie nie ulozy? teraz sie boje. moze on faktycznie nie jest dla mnie :(