Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezapominajka jestem

co sądzicie o facecie policjancie?

Polecane posty

Gość boys & girls
sądżę, ze ma pokaźną pałę :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Są, nawet przystojny i mądry, na pewno nie taki jak z kawałów :)

Gość nMARIANKKAA
PO PIERWSZE ZAPOMNIJ O RESTAURACJACH A JUZ NAPEWNO O KLUBACH-KAZDY KTO ZOBACZY CIE Z PSEM ZACZNĄ SIE WYZWISKA ZACZEPKI. PO DRUGIE MAJĄ ZRYTĄ PSYCHE ZAPOMINAJĄ SIĘ W DOMU ZE NIE SĄ W PRACY MPO TRZECIE UMIEJĄ BIĆ TAK ZE ŚLADÓW NIEMA. OD POCZATKU UCZĄ SIE (SLYSZALAM OD JUZ PARU POLICJANTOW) ''JEBAC KARAC NIKOGO NIE WRÓZNIAC'' PO CZWARTE POLICJNTAMI ZOSTAJA SAME TĘPAKI KTÓRZY LEDWO SKONCZYLI LICEA BAA NAWET ZAWODÓWKI. PO PIATE WSTYD BYĆ ŻONA PSA. MOJA KOLEZANKA WYSZLA ZA PSA NA POCZATKU SZARMANCKI CZULY ZABIEGAL O NIĄ A TERAZ SZKODA GADAC HORROR

Gość radiowóz na sygnale
"PO PIATE WSTYD BYĆ ŻONA PSA" dziwne, bo ja byłam dziewczyną "psa" przez 7 lat, jego żoną jestem już 5 rok i przez te wszystkie lata nie miałam powodów ani okazji do wstydu. do restauracji i klubów chodzimy i żadnych wyzwisk nie słyszę, no ale może ja po prostu mieszkam w ucywilizowanym mieście 🖐️

Gość nMARIANKKAA
PYTAM SIE KOLZANKI ANIU IDZIECIE Z NAMI NA DISCO A ONA '' NIE BO TU WIEDZA ZE KAMIL JEST POLICJANTEM'' PRZESTALI CHODZIC WSZEDZIE. W KAZDYM MIESCIE ZNAJDA SIĘ OSOBY, KTORE NIENAWIDZĄ PSÓW.JA DO NIC NICH NIE MAM ALE UWAZAM ZE POLICJANTAMI ZOSTAJA TACY FACECI KTORYM W SZKOLE SPUSZCZANO GLOWE DO SEDESU

Gość nMARIANKKAA
A co skonczyl? historie? politologie? socjologie? bo raczej nie politechnike

Gość nMARIANKKAA
przeciez jak cie bedzie ostro ruch ał to dasz sie zabic za niego wiec po co piszesz na kafe

marianka, to bardzo wczesny etap i nie wiem co skończył, wiem tylko że jest po studiach....chyba za bardzo krytykujesz ludzi, to że ktoś skończył np socjologie nie znaczy że jest nieumiejącym się podpisać chamem, choć ja akurat na studia lub ich brak patrzę to nie każdy musi być mgr inż

Gość radiowóz na sygnale
haha, danny, może nie mam :D no pewnie, że się znajdą tacy, którzy ich nienawidzą, ale znam wiele małżeństw policyjnych i nikt się nigdy nie uskarżał na brak życia w społeczeństwie, także nie rozumiem problemu. i śmieszą mnie teksty o debilach bez szkoły. większość z tych facetów ma wyższe wykształcenie, nie wszyscy, ale jednak 🖐️ większy plebs jest w straży miejskiej niestety.

Gość Maria Śmiechulińska
za mundurkiem to zawsze panny sznurkiem

jak zwykle niepotrzebnie faktycznie zajrzałam do studni bez dna z mądrościami życiowymi czyli kafe, potraficie tylko poniżać...marianka z tych ruchaniem to gratuluję Ci bardzo, od razu widać komu słoma wyszła z butów, spadam stąd

Gość niemorallna proposytion
1 na 50 policjantow ma wyzsze wyksztalcenie rreszta to zwykle chamy

Gość niemorallna proposytion
ale pewnie ostroo rżną moze byc neizla jazda z takim milicjantem

Gość byla żona już wolna
psychole i łajdaki ,mój mnie wykańczał psychicznie tak umiejętnie że zaliczyłam psychiatryk ,teraz jestem wolna i szczęśliwa i normalna