Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mama dwoch dziewczynek

czy jako samotna matka z dwojka uloze sobie jeszcze zycie ....

Polecane posty

czy sa tu takie mamy ??

moglabys dac mi jakis kontakt do Ciebie ...

ja wyszlam za maz w zeszlym roku po raz drugi z pierwszego malzenstwa mam dwoje dzieci:) naprawde nie bedziesz sama z dziewczynkami sa faceci dla ktorych dzieci nie sa zadna przeszkoda:)

a dlugo bylas sama ?? jak jeszcze mieszkam z mezem ale on za dwa miesiace zjezdza do Polski... zabiera dziewczyny na miesiac na wakacje i ja je odbieram w polowie sierpnia ... i bede juz wtedy sama .... z nimi boje sie bo sa za tata sa malutkie moja starsza zaczyna szkołe ...

wlasciwie dwa, lata spotykalam sie z facetami ale bez zobowiazan tak bylo mi dobrze a potem pojawil sie moj maz i juz bylam pewna w nicku masz moj adres mailowy moze tak bedzie nam lepiej pogadac.

to dobrze ze sa takie osoby jak wy ...

od naszego poznania zyjemy na odleglosc dzieli nas 800 km i nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa...

Gość za malo masz dzieciiii
co, szukasz faceta aby dorobił ci następną dwójkę,

Gość do mogę wtrącić słówko
e, widzę, że dobra jesteś, jako samotna matka z trójka dzieci dorwałaś jelenia, no to nie na darmo działasz w komitecie obrony rodzin wielodzietnych, bo drugi facet i podejrzewam, że kolejna 3 dzieci, bo z tego co widać to uwielbiasz byle komu dawać.

nie mysle o kims teraz ale tak czasami sie boje ...

eterno napisalam Ci na tlenie

Gość nanananna
ja też znalazłam z dwójką dzieci faceta a teraz mam razem znim kolejne :)

Gość ale dajaaaaa
dobre, co facet to jedno dziecko albo kilkoro

do postu do moge wtracic slowko powyzej - moge wtracic slowko zaznaczyla ze byla matka z 3 dzieci i...mezem. Czytanie ze zrozumieniem sie klania ;) Ale niektorzy tylko szukaja punktu zaczepienia coby pobluzgac :o

czasami jakos to zycie sie tak uklada ....

Gość ja tez uwazam ze trzeba zyc
ze trzeba ztyc dalej...nie mozna sie zalamywac, są faceci tez po przejsciach i mozna znalesc kogos wartosciowego :) tnie rozumiem tylko jednego, teraz jestes z mezem, potem on wyjezdza z waszymi dziecmi a potem co...dzieci wracają do ciebie a co z mężem, bierzecie rozwód czy jak?

A gdzie ja napisałam,że dorwałam jelenia? Jestem nadal szczęśliwą mężatką, z jednym facetem od kilkunastu lat. Napisałam tylko,że się przyplątał i nie mogłam się go pozbyć ;P

Gość trzeba bylo wczesniej myslec
to trzeba być szalonym aby brać sobie cudze dzieci na utrzymanie

Gość
dlaczego na utrzymanie przeciez kobiety doskonale radza sobie same i potrafia utrzymac swoje dzieci wiec co sie zmieni?

napewno dasz sobie radę, a jak tylko zechcesz to i faceta znajdziesz. jest naprawdę mnóstwo samotnych facetów wychowujących dzieci, rozwodnikó, wdowców... może się poznacie i powiększycie rodzinkę?;) napewno sobie poradzisz! jesteś mamą więc masz tą siłę żeby wszystko przetrwać:)

Gość do szlachcianka
dobre to, może się ktoś znajdzie i powiększycie rodzinkę, o następną dwójkę i pójdziecie do opiek społecznej po chleb dla tych dzieci. Dobre. Nie mogę, Nie ma to jak nastrugać dzieci.

Gość gość
Nie no widzę ze same baby barany są? Prawie :-) niech się nie wypowiadają te które nie mają dzieci lub mają a są w dobrym związku. Np. Kobieta z trójką dzieci w małżeństwie jest, mąż ją bije i znęca się psychicznie... I co takie mądre jestescie? Mialyscie wyliczane na pampersy lub mleko dla dzieci? Jeśli nie to nie wypowiadajcie się kobiety z podnoszonymi głowami... :-) sama to przeżyłam

Gość gość
jakie te głupie chłopy, żeby wsadzić to nawet biorą babę z dziećmi

Gość gość
Ja sama wychowuje i mieszkam z synkiem, obecnie chodzi do przedszkola ma 3 l., z jego ojcem mam poprawne kontakty przyjeżdza do małego co dwa tyg, na weekend na cały dzien jak jestem akurat w pracy albo zabiera go w tym czasie do dziadków. W tygodniu jak "moze" a musze coś załawić to też potrafi przyjechać. Od rozstania minęło 1,5 roku i do tej pory nie spotykałam się z żadnym facetem, chciałabym bardzo kogoś poznać, ale nie mam czasu na żadne wyjścia, praca dom przedszkole...zwariuje jeszcze trochę, naprawdę ;/