Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santana_

monice zaczyna odbijac....

Polecane posty

santana niekarzdy jest walikonikiem jak ty lub blachara i niekarzdy napisze dobrze ale pisownia to mniejsze zlo niz bycie obojniakiem

jeszcze kilku analfabetow i z kryzysu nigdy nie wyjdziemy....a tatus sznownemu gejowi zamiast kompa powinien korepetycje zafundowac....

chyba ze normalny jest twoim ojcem ....jednakowo smierdzicie...:D

santana jestes prymitywem ja twoimi rodzicami nie przygaduje ale jak chcesz to ci powiem chyba nawet twoi rodzice niewiedza jak prymitywny jestes no cuz milosc rodzicow jest slepa

sory jak gey moze miec dziecko ....aaaAAAAAA! ty jestes ten experyment ze szklanego naczynia....gdzies o tym czytalem jak to bylo ....nieudacznik nie nie nieudany experyment ....dziecko ze szklanki wszystko jedno jak to bylo pewnie nieudacznik ze szklankiHAHA:D

:D:D:Ddzik juz placzeszHAHAHA:D:D:Dczy jeszcze ci dowalic tepaku:D:D do szkoly kurwa i do nauki matole bo tatko wiecznie zyc nie bedzie

Gość adwokat wrog degeneruchow
santana ty pógłowku spiertalaj stont:D

tak osle wlasnie tak to sie nazywa....masz u mnie plusa:D kurwa jaki inteligiiiiijjjjeeentny:D:D:D

ale ale chopaczki od tematu odbiegamy wlasnie czy monisia tez ma swoje korzenie zaczynajace sie od szklanki:D:D:Dczy bardziej ambitne:D:D:D o fac!!!:D:D

pewno w czyjes dupie sie zaczela rozwijac:D:D:D jak to geye:D

santana tylko madry jestes jak ktos ci cos podpowie bo sam niewiele tam w czaszcze masz gdyby twuj mozg wlozyc do kurzego jaja to by byla grzechotka

brawo smarkaczu ....ale bardziej z jajcem !!!!!jesli na tym juz stoimy... no dawaj....tylko nie becz!!!!:D:D:D bo monisi tu nie ma i kto ci oczka wytrze.....:D:D:Dfac!

Monika to intyligentna kobieta tez jestem jej fanem szkoda ze nie jest wolna

tak tak normalny juz norrrrmalnie tez beczyyyyy!!!:D:D:Dfac

santana ja nieplacze jest mi dobrze ze taki walikonik lub taka blachara jak ty sie wkurwia

oboje w dupke monisi .......tfu moze tak losy zrobicie ktory pierwszy jej wsadzi w kakao:D:D

dzik cioto do wk****nia jeszcze daleko a moze i dalej :D:D doskonale sie bawie waszym kosztem geje pieprzone ...myslalem ze jeszcze dopie***ole monisi ale sie poddala ....:D:D

widzisz santana jestes gejem bo myslisz o kakale ha ha to juz wiesz walikoniku ze jestes gejem ukrywajacym sie a wynurzajacym sie w nocy

ej santana co juz konczysz temat acha ksiazke piszesz o swe glupocie i tytulu ci brak

no to walikonik poszedl do lazienki ha ha i bedzie ej moj koniku malenki 100razy i zmiana reki

Gość wsciekly dz ik
monika_32 to stary kurwielec

Gość Anonim...
Monika to stary pedał, który tutaj siedzi od rana do nocy i wali konia czytając wasze bzdety.

Mialabym sie podniecac tym co piszecie???ale wy nic romantycznego ani podniecajacego nigdy nie piszecie:/nawet nie potraficie podniecic kobiete a co dopiero dogodzic nam pisaniem:) nie wiecie co nas podnieca nawet i tego sie tez nie dowiecie:)

02.05.2010] 21:55 [zgłoś do usunięcia] Mr dzik (kat88@poczta.onet.pl) no jak jest monika to ja zglaszam sie na chetnego ha aby juz walikoniki i blachary mnie nie zglaszaly 21:57 [zgłoś do usunięcia] wsciekly dz ik monika_32 to maksymalny zj**.