Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

ale roznie od pozostalych starych panie tudziez singielek... ja po prostu wiem dlaczego! JESTEM GRUBA!:) wlasnie dlatego nikt mnie nie chce i nie zechce )nie doradzajcie mi w kwestii odchudzania - ja to wszystkow wiem) czy jest tez tu jakas dziewczyna, ktora jest sama ze wzgledu na tusze?

Jedynie mogę cie utwierdzić w twoim przekonaniu że żaden facet nie będzie chcial grubej dziewczyny. Przykre ale taka jest prawda.

Gość uiok
wiesz, ja ważę 68kg i mam 169wzrostu i czuję się bardzo gruba i pewnie też z tego powodu nie mam. Jeśli ważysz więcej, weż się za siebie, ja jutro zaczynam biegać, w moim parku wszyscy biegają, więc nie ma wstydu. Nie ma nic gorszego niż siąść i płakać. Głowa do góry

Gość przystojniaczek23
grubasy !!

waze wiecej.. nie, nie placze, nie mam na to czasu. nawet nie wiem czy potrzebny mi do czegos facet, moze "na starosc" dopiero to zauwaze.. no nie wiem.. mam przyjaciolke, znajomych, ludzie mnie lubia.. a poza tym.. praca.. praca..

Gość zagubionaaaaaa
ja tez jestem sama, mimo ze zgrabna i atrakcyjna widzisz wyglad nie jest jedynym wyznacznikiem samotnosci

Gość uiok
Nie wymiguj się pracą.. Dobrze, że masz ludzi wokół. A mężczyzna nie może być do "czegoś" potrzebny.. wiesz o co mi chodzi. Zrób coś dla siebie, żeby poczuć się lepiej sama ze sobą.

oczywiscie, ze nie, ale kiedy jest sie calkiem inteligentynym, wyksztalconym, lubianym, ma sie dobra prace, poczucie humoru:P nawet calkiem ok z twarzy jestem;) wiem, ze jestem sama bo jestem gruba.

ale pieprzycie głupoty. Chyba jesteście bardzo ograniczeni. W moim otoczeniu jest co najmniej 10 par, gdzie dziewczyna jest pusią, a facet jest normalnej postury.Nie są to jakieś pasztety, tylko super zadbane kobiety, regularnie odwiedzaja fryzjera, robia makijaż, mają super dobrane ciuszki i niejednokrotnie są 1000000000% seksowniejsze od wychudzonego, bladego i zaniedbanego wieszaka.

a moze pozniej przytyly? zreszta nie tylko chodzi o to, ze nadwaga/otylosci sie nie podoba facetom. ale ja po prostuu nie dalam bym sie dotkanc facetowi, ktory mi sie podoba, a co dopiero mowic o rozebraniu sie, czy kochaniu.. nie mowie, ze przyczyna jest w facetach tylko..

Gość uiok
analizując Twoją wypowiedz.. to pierwsze tak- mówisz, że jest całkiem ok, nie ma ze mną tak źle.. nie chcesz wiązać poczucia samotności z tym, że masz nadwagę.. a zaraz jestem sama, bo jestem gruba.. Jedno nie wynika z drugiego, brak tu logiki.. Przyznaj sama przed sobą, że czujesz się źle z tym.. Jesteś sama, bo jesyteś gruba, ok. ale pomyśl, jak schudniesz, to po pierwsze będziesz mieć więcej energii ( na spotykanie się z przyjaciółmi, na rozwijanie pasji), poprawi Ci się zdrowie, cera. Bez kompleksu pójdziesz na basen i poopalasz się i będziesz z siebie dumna. no bo o to chodzi, czyż nie ?

alez ja wiem, ze czulabym sie szczesliwsza bedac szczupla:) choc bylam i szczupla i bardzo chuda, a nie bylam szczesliwa.. ale to zupelnie inna sprawa i bardzo dluga histora... nevermind. nie no, na spotkania z przyjaciolmi mam energie:D na szczescie nie kaza mi sie rozbierac do rosolu:P to prawda na basen bym sie nie wybrala, ale jest tyle alternatyw, ze daje rade. ja sie w sumie pogodzilam z tym, ze jesli nie schudne to bede sama. a nie wiem czy w najblizszej przyszlosci znajde w sobie tyle sily, zeby sie znow odchudzac..

Gość uiok
też mam w sobie to przekonanie, że póki nie schudnę, to nie będę szczęśliwa, nie ma takiej opcji.. chciałabym wyjść w krótkiej letniej sukience, opalać się na trawie i nie kombinować ze strojem ciągle, żeby przykrywać fałdki.. Jeśli chodzi o mężczyzn, to z doświadczenia powiem, że starsi wolą kobiety "przy kości", a młodsi lubią figury modelek..

ja nie mowie,ze pulchne nikomu sie nie podoba, ale te gwiazdy to inna "liga". one nie sa juz postzregane jak wygladaja, a kim sa.. poza tym tak jak mowilam, ja nie dalabym sie dotknac, nawet facet lubiac pulpety, nie zwiazalby sie z taka baba

Gość uiok
ok, są seksowne.. ale ich krągłości wyznaczyła natura.. niekiedy mając nadwagę figura robi się kwadratowa,albo tłuszczyk zbiera się w postaci fałd.. one fałd nie mają, tylko płaskie brzuchy. Fakt , są seksowne takie jakie są.

Biedne dziewczyny, widać, że niektórym media mózg wyprały. Naoglądacie się bab w gazetach, necie, które są kilkoma kliknięciami myszy wygładzone, opalone i odchudzone o kilka rozmiarów. Nikt tak w rzeczywistości nie wygląda. W rzeczywistości te "piękności" mają fałdki, zmarszczki, pryszcze itp, ale nikt ich takich nie pokazuje.Nad każdym zdjęciem, które oglądacie pracuje sztab ludzi: stylistów, fotografów i grafików komputerowych. Kiedy kobiety to wreszcie zrozumieją?????

za stara na dziewcie, a jestes za gruba czy za chuda?:P

Gość dsp888yt
nie wpierdalaj tyle to schudniesz :classic_cool:

a ja to wszytsko wiem:) piszac o tym, ze zwracaja uwage na to "kim one sa" mialam na mysli, to ze sa po porstu znane a nie wyfotoszopowane. ja sie nigdy nie porownuje do pan z okladek, ja mowie o zwyklych dziewczynach mijanych na ulicy...one sa szczuple, ja nie:)

A ja jestem gruba od zawsze i nigdy nie miałam problemów z adoratorami :D To od podejścia zależy, moje kochanie mówi że jemu się po prostu nie podobają chude kobiety, woli takie pulchniejsze (żadna z jego eks nie była chuda). Są mężczyźni którzy lubią mieć się do czego przytulić, za co złapać i co klepnąć :) Oczywiście nie mówię tu o chorobliwej otyłości!

"ja sie nigdy nie porownuje do pan z okladek," A ja sie porównuje i popadam w jeszcze większe kompleksy "ja mowie o zwyklych dziewczynach mijanych na ulicy...one sa szczuple, ja nie" Do nich tez sie porównuje i efekt taki sam :/

zapomniałam napisać, że niestety, ale codziennie zjadam 5kg żarcia i ciagle mi mało... ;(

Ona... bo Ty nie jestes gruba:o ja nie mowie, ze jestem zaokraglona, tylko gruba!

beautiful lady- you're too big Wydaje mi się, że problemem nie jest Twoja tusza, a niskie poczucie własnej wartości. Uwierz, że nie każdy facet lubi wieszaki. Jak juz napisalam wyżej moj brat (30l) uwielbia lekko puszyste panie i wiem, że wielu innych mężczyzn też. Sama jestem dosc szczupla, bo waze 50kg, ale podobaja mi sie latynoski z dużym biustem, pupą- są niesamowicie seksowne. O pulchne ciało też trzeba zadbać (kremy ujędrniające, czasem jakieś ćwiczenia i opalenizna) i wtedy wygląda się super i mega seksownie.