Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

No i trzeba umieć o siebie zadbać, ładnie uczesać, pomalować, ubrać odpowiednio do figury (przecież osoba przy kości w wyobciskanych ciuchach i mini wygląda groteskowo, a ubrana odpowiednio wygląda seksownie i kusząco). Balsamy do ciała ujędrniające, peelingi i takie tam :)

moja rodzina twierdzi, ze mma wysokie poczucie wartosci :classic_cool: chyba to niskie poczucie pojawia sie tylko w kwestii damsko-meskiej, ale to tak naprawde realizm... widziecie mojego nicka.. wlasnie to dzis uslyszalam na ulicy od jakiegos ciapatego:P

Gość Maria Śmiechulińska1
nie szukaj podkarmiacza broń boże, bo przytyjesz!

Beautiful, ważę o 20 kg za dużo, więc nie mów mi że nie jestem gruba :) Po prostu u mnie dużo poszło w piersi i w tyłek, dlatego się to nie rzuca w oczy - tylko mówię, trzeba umieć się ubrać, uwierz mi ja jak chodziłam na imprezy jak byłam sama miałam większe rwanie niż szczupłe koleżanki :) Ja po prostu WIEM że nigdy nie będę chuda, polubiłam siebie i nie mam kompleksów, kupuję normalne ciuchy w sklepach - dobrane do figury, jestem wiecznie uśmiechnięta i wesoła, do tego potrafię rozmawiać z każdym człowiekiem, ludzie do mnie lgną :) Jak jesteś z Krakowa to się możemy na kawusię umówić i rajd po sklepach ;)

jesli chodzi o fryzure, ciuchy, makeup to jest ok. po prostu jak bym sie rozebrala, nie uczesala, nie umalowala, to masakra:o

Ona... o z Krakowa:) mialam jechac na wknd majowy ale nie wypalilo:( jestem z Poznania:)

ja waze o jakies 30kg za duzo...

u mnie niestety przede wszyskim w brzuch:o cyce i dupe tez mam.. ale to bym jeszcze zniosla.. i jeszcze okropne plecy i ramiona

Gość mały odkrywca
"czy jest tez tu jakas dziewczyna, ktora jest sama ze wzgledu na tusze?" Ja też! ja też! Chociaż nie, nie jestem sama ze względu na tusze tylko ze względu na moje kompleksy bo wiem że kiedyś nie ograniczały mnie aż tak bardzo jak teraz. Nie jestem szczęśliwa ale wiem że gdybym schudła nie wpłynęłoby to na moje zadowolenie z życia bo kiedyś byłam chuda i tak samo zdołowana jak teraz;)

Gość Przykra p.r.a.w.d.a.
Niestety grube maja rozciagniete i szerokie pochwy i kazdy chlopak to wie a jak nie to sprobuje i sobie pojdzie, ale niektore chude tez maja cipy wiadra i potem sa same lub uda im sie znalezc wieeelka paaale, Niestety taka prawda

To kurcze trochę daleko ;) Ale macie np. tesco? Ja od 2 lat kupuję tam naprawdę dużo ciuchów, mają pełną rozmiarówkę, a ciuchy jakością i wzorami nie odbiegają od HM czy C&A - podjedź, pooglądaj, powybieraj ;) Ja na co dzień maluję się lekko, podkład, róż na policzki, czarna kredka i tusz, na wieczór w zależności od rodzaju wyjścia ;) Przy moim jak siedzimy w domu to mam zakaz malowania się, bo po co :P Kremik i tyle :) Uwierz w siebie a od razu będzie lepiej!

masz zle podejście do tematu pomimo, ze większym powdzeniem cieszą cie szczupłe osoby, to te z nadwagą też mają stałych partnerów po drugie błędnie zwalasz wszystko na wagę, bo ilez to osób rozczarowało się kiedy wreszcie schudły, niby przyblizyły sie do ideału a nadal były same.. to czy potrafisz kogoś zainteresować czy nie nie zależy tylko od sylwetki, ale od całości, od tego jaka jesteś, z jakich detali się składa Twoje ciało, umysł i dusza

jestem dziewica i moja gin mowi, ze jestem ciasa :classic_cool::D

Ona..alez w POznaniu mamy wszystko, kupuje glownie w C&A, H&M, Camaieu, czasami Reserved lub Mohito. w tesco z F&F tez mi sie zdarzylo cos kupic. ale jeszcze raz powiem- ubieram sie ok, mam mase fajnych ciuchow i ale to nie zmienia faktu,ze jestem "too big"

Gość przystojniaczek23
to rusz tłustą dupe z przed monitora i pobiegaj!

Gość mały odkrywca
beautiful lady- you're too big a ile masz lat? Byłaś kiedyś w związku?

od jednego biegania od razu nie bede laska, proces taki potrwalby dlugo, nie mam sily na taka walke ze swoimi slabosciami...

Gość mały odkrywca
Ona patrząc na Twoją fote ze stopki w życiu nie myślałabym że masz 20kg nadwagi. Czy Ty aby nie ściemniasz;)?

mam 25lat, bylam ale to bylo dawno i bylam wtedy szczupla.

Gość mały odkrywca
"od jednego biegania od razu nie bede laska, proces taki potrwalby dlugo, nie mam sily na taka walke ze swoimi slabosciami..." o to to! ja kocham jeść i nienawidzę sportu w żadnej postaci:O A że mam dziedziczne skłonności do tycia to wyglądam jak wyglądam. Problem w tym że ja nie wyobrażam sobie że kiedyś tam mogłabym mieć rodzinę(faceta, dziecko/dzieci) także chyba nie mam się co dołować że nie mam faceta bo jestem gruba. A Wy? Marzycie o rodzince? Ile macie lat?

fdes, wierz mi ze tu tzreba nie tylko odrobiny checi,ale sily psychicznej, silnej woli, samozaparcia... a kiedy w pracy jestem na najwyzszych obrotach psychicznych, to pozniej mam tylko ochote na lozko i jedzenie:o

Gość Przykra p.r.a.w.d.a.
Noto jak jestes "ciasa";) ciasna! To znajdziesz tego jedynego Ja ci to mowie Znawca Prawdziwego Zycia! Chlopak ktory bedzie sie lubowal w okraglych ksztaltach ,bo sa tacy! Cierpliwosci ciostko bo wkacu ktos cie zje!!!

Grube kobiety mają zawsze brzydkie piersi. Co z tego że duże jak ksztalt jest tragiczny. Tylko szczupla kobieta może być seksowna. Co nie zmienia faktu że wszystkie bez rożnicy ile ważą są ludźmi nie zdolnymi do uczuć wyższych. Każda kobieta zdradza.