Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

Gość uważaj na słodzik
okazuje się że od słodzika się bardziej tyje niż od cukru po słodziku do mózgu dociera sygnał - słodkość- i organizm reaguje wyrzutem insuliny , jak po spożyciu cukru, a wtedy od nadmiaru insuliny się tyje zrezygnuj ze słodzika, nic nie daje przy odchudzaniu i na dodatek jest trujący, jeżeli już musisz słodzić to raczej czymś naturalnym...cukier, miód, fruktoza...ale raczej nie trzeba słodzić

Jedynie czym może zaimponować kobieta mężczyźnie to jej uroda. Żadna nie ma w sobie nic wartościowego, dlatego patrzymy wyłącznie na wygląd. Kobieta chce tylko faceta wykorzystać, przedewszystkim seksualnie i finansowo. Jak tylko z czymś będzie chwilowy problem to od razu szuka nastepnego którego skrzywdzi.

A tak z innej beczki - ja niezależnie od rozmiaru NIGDY nie byłam z siebie zadowolona, po prostu nigdy. Jak już byłam szczupła to stwierdzałam, że i tak jest dramat bo mam brzydką twarz na ten przykład, jak tyłam to stwierdzałam, że w zasadzie mam przecież taką ładną twarz, więc jakbym schudła to już w ogóle git by było. I tak w kółko. :o Jestem chyba psychiczna. 😭

Ja jestem szczupła, dbam o siebie, jestem ładną kobietą i sama :(

O nie wiedziałam o tym słodziku... przerzucę się na miód :) Chłopaki, jak wam się nie podobają kobiety plus size, to wasz problem. My zawsze możemy schudnąć, ale wam fiutki nie urosną 🖐️

Gość uiok
maly odkrywca a skąd jestes dokladnie?

Gość mały odkrywca
z okolic Katowic, a dlaczego pytasz uiok?

Gość JohnWonStone
Mo Cuishle - po prostu mialas nieodpowiednie dziecinstwo, podczas ktorego nie nabralas odpowiedniego poziomu pewnosci siebie. Mozesz oczywiscie to wszystko teraz odwrocic :)

Gość mirablelka belka bum
Autorko cos sciemniasz... wez na szybko zrob fotke, nie musisz pokazywac buzi.

przykrawa p.r.a.w.d.a. dziekuje za pocieszajace slowa:) cos sie taki mily zrobil?:P maly odkrywca, mam 162cm wzrostu i dawno temu sie wazylam, bylo wtedy 80kg, wiem,z e teraz moze byc z lekka 85kg- rozmiar 44... JohnWonStone, obiecuje, ze zatrzymamy sie co nawyzej na karku :classic_cool: nizej nie bo mam faldy:{

Grube kobiety są zawsze jeszcze bardziej nie miłe i wulgarne od ich szczupłych koleżanek. Tylko kobiety stopniują ''wartość'' drugiego człowieka poprzez pryzmat wielkości jego narządów plóciowych.

mirablelka, nic nie sciemniam, aparat mam zepsuty.

JohnWonStone - afirmacją, paleniem kadzidełek i zapisywaniem w kajeciku po sto razy dziennie, że jestem wspaniała? :classic_cool: A może wystarczy dobry seks? :classic_cool: Czy jednak plastyka twarzy i liposukcja? :classic_cool:

Gość mały odkrywca
Za stara na dziewice:D no to widzę że znalazłam tu krajankę z tym samym "problemem" co ja;) A Ty ile ważysz/ wzrost?

Gość przystojniaczek23
omg to ty cięższa odemnie jesteś o_O

Gość uiok
pytam, bo może miałabym z kim wyjść na rower do chorzowskiego parku ;) , jestem z Katowic

Gość dziewczyna z zebem na przedzie
MOIM ZDANIEM SYTUACJA JEST PROSTA. I TOCZY SIE TUTAJ DYSKUSJA Z KTOREJ NIE MA ZADNYCH WNISOKOW. A WNIOSKI SA PROSTE. AUTORKA POSTU MUSI COS ZMIENIC ZEBY JEJ ZYCIE NABRALO ZNOWU BARW- JESLI CZUJE SIE ZA GRUBA- PROPONUJE DIETE PLUS CWICZENIA= ZA KILKA TYGODNI JUZ BEDA EFEKTY. ALE ZROB TO DLA SIEBIE A NIE DLA ZADNEGO FACETA. NIE JESTES WROZKA WIEC NIE WIESZ CZY BEDZIESZ SAMA. JEDEN DZIEN MOZE ZMIENIC TWOJE CALE ZYCIE ALE Z TAKIM NASTAWIENIEM DZIEWCZYNO DALEKO NIE ZAJDZIESZ. POWODZENIA.

Arek 125 Tylko zakompleksieni na punkcie swoich narządów płciowych oceniają ludzi na podstawie płci 🖐️ Idę z psiakiem na spacer, grzeczni bądźcie ;) Może znowu znajdę ślimaczki dla żółwi, będzie kolejna masakra w akwarium :D

Beauty - ważymy tyle samo, tylko ja mam 170 :)

Wzrost 166 cm. Waga obecnie 69 kg. Ale u mnie to sadło bardzo brzydko sie rozkłada. Mam małe piersi za to duzy brzuch i ogromne uda + grube, niekształtne nogi :/

ja na zdj tez mam czasami druga brode, a kurwa w lustrze jej nie widze:o

Gość 54453df
oczywscie sa tacy ktorym sie podobaja kobiety przy kosci. Pytanie ile ich jest ? Z pewnoscia niezbyt duzo

Gość 54453df
Wzrost 166 cm. Waga obecnie 69 kg. to wcale nie tak duzo . Nadwaga niewielka .

Gość mały odkrywca
uiok oł do Chorzowa mam daaaaleko. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej. i taki mały szczegół: nie umiem jeździć na rowerze:D i wcale nie żartuje:O łatwo mówić: ćwiczenia i dieta a będziesz wyglądać jak modelka:O jak się nie jest zmotywowanym, żarcie jest jedyną przyjemnością twojego życia a ćwiczenia przyprawiają cię o palpitacje serca to choćbyś staneła na rzęsach to ni cholery nie schudniesz. W dodatku wszystkie diety można sobie wsadzić w ucho bo nie da się na nich być do końca życia. Poza tym łatwo mówić jak jest się szczupłym i w życiu sobie niczego nie odmawiało.