Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

Gość mały odkrywca
Suuuper że się odezwałas:) Mnie się dziś prawie stopiły cycki a inne staniki niż te usztywniane nie są w stanie utrzymać mojego biustu na poziomie:D Mam głęboka nadzieję że wkrótce wyprodukują przenośne wiatraczki którymi będzie można się chłodzić;)

Witaj :) Ja mam odwrotny problem. Pomomo wagi prawie nie mam cycków. Anomalia jakaś, normalnie :O Dlatego nosze push-upy. Ale strasznie w nich gorąco i niewygodnie. Jakbym sobie ocieplaną zbroje na cycki włozyła :/

Gość mały odkrywca
No to przynajmniej w połowie mamy to samo-zaparzone cycochy;) Na szczęscie przynajmniej na jakiś czas upały zelżały. Ja i tak tęsknie za zima i znowu mnie wzieło na diety bo następnego takiego lata nie przeżyje:O

Ja mam ochote sie za jakąś diete zabrać, ale tak na powaznie, tylko, że wolałabym z kimś bo sama bez wsparcia i dpodatkowej motywacji nie dam rady. Upałów nie znosze ale jak sobie pomysle o zimie i o tym godzinnym czekaniu na przystankach na mrozie to mi sie odechciewa. :O Odkrywco, daj maila :) Bo ja tutaj ostatnio nieczesto wchodze a fajnie by było kontakt utrzymac ;) Jesli chcesz, oczywiście.

Gość mały odkrywca
Kurcze wiesz co? Ja to bym się zabrała ale za zdrowe odżywianie i tak się zastanawiałam czy by nie dziłać zgodnie z piramidą żywienie. Coś o tym dziś czytałam tylko że maaaaało bo na razie nie mam czasu;) Jak chcesz możemy coś pokombinować w tę stronę tym bardziej że teraz łatwiej bo jest fuuuul warzyw i owoców. fantasmagoria8@wp.pl pisz, będę czekać:)

Gość mały odkrywca
Ja ja ja jestem sama i będę sama:D Przyłączasz się??