Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuioplkjhgfdsa

Czy ten facet mnie testuje?! HELP

Polecane posty

Gość qwertyuioplkjhgfdsa

Od niedawna spotykam się z mężczyzną, problem w tym że jest to typ ,,przystojniaczka'', wszystkie plastikowe tipsiary na niego lecą. Nawet miałam kilka razy taką sytuację że razem spacerowaliśmy, a tu nagle idzie jakaś jego znajoma i z wielkim piskiem i podnieceniem biegnie do niego i rzuca mu się na szyję, mnie to strasznie irytuje i nie potrafię sobie z tym poradzić, mówię mu że mnie to wkurwia bo zawsze jestem szczera, gdy mi się coś nie podoba, ale on widocznie nie zwraca na to uwagi... w każdym razie typek przyzwyczajony do tego, że zawsze panny są na jego zawołanie i zawsze jest tak jak on chce, a ja jestem osobą która twardo stawia na swoim i nie mam ochoty mu ulegać, niesamowicie mi się on podoba, może nawet czuję coś więcej ale wciąż udaję przed nim niedostępną. No i ostatnio mieliśmy się spotkać a on do mnie wyskoczył z takim warunkiem: spotykamy się na studni albo wcale (to jest takie miejsce, cholernie daleko od mojego domu, od jego zresztą też) , a ja chciałam spotkać się tak jak zwykle czyli blisko nas a potem ewentualnie przespacerować się w tamte okolice. No i gdy postawił taki warunek nie rozumiem kompletnie dlaczego, bo on też ma daleko w to miejsce, nie zgodziłam się. Chciałam bardzo się z nim spotkać tym bardziej, że tydzień nie było mnie w mieście i praktycznie nie mieliśmy ze sobą zbyt kontaktu ale jemu widocznie nie zalezy, powiedział że jak nie to nie. Ja też nie ustąpiłam i nie ustąpię, powiedzie co mam zrobić, on mnie testuje, sprawdza czy też wszystko dla niego zrobię? Jak postępować z takim typem mezczyzny?!

Gość qwertyuioplkjhgfdsa
Help?!

A czemu on się tak upiera przy tej studni?;/ Nie rozumiem;/ Jak nie chcesz to nie idź,proste. Powiem tylko że jest dosyć głupi-albo przy tej cholernej studni albo nigdzie indziej.Porażka...