Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy próbujecie byc inne

jeden dres sfotografowac 10 razy

Polecane posty

A mnie się podobają. Ale tyle pieniędzy bym nie dała. Ale uważam, że ubranka są ładne. Najbardziej mi się ta disneyowska piżamka podoba.

mi się też podobają, a cena fakt wysoka troche. Ale dla tego co kupił musi byc ok.

Gość gergerge
Gdybym miała tyle pieniędzy, nie kupowałabym dziecku ubranek po kimś. To bez sensu. A liczba zdjęć jest śmieszna. Najpierw myslałam że to wina nieobycia z Allegro i niechcący tyle się wkleiło ale to jednak takie założenie. Niemniej rzeczy mi się podobają.

mi też się podobają :) jednak nigdy bym takich nie kupiła (większości) bo niemowlę, to nie lalka! i najważniejsza jest wygoda :) ale gdyby moje córki dostały taką paczkę ubranek dla lalek, byłyby przeszczęśliwe :D

Gość czy próbujecie byc inne
powaznie-wam sie to podoba masakra :O

Gość to pokaz co ci sie podoba
a my to ocenimy :P

Gość pikipiku
fajne ciuchy o co ci chodzi??? chyba o to ze cie nie stac..

bardzo mi się podoba a to dlatego,że wszystko jest czyste odprasowane,łądnie dobrane,ubranka nie leza na ziemi ,wygniecione itd,...jak widac sukces lezy w odpowiednim wyeksponowaniu,tez tyle nie dalabym bo na tym etapie wolaalm bodziaki ew pajace ale kazdy ubiera jak uwaza,jedyne czego zazdroszcze to umiejetnosci w robieniu takich aukcji,mam mnostwo firmowych ciuszkow a kiedy je wystawie perwnie dostane 1/5 tej ceny

Gość mnie sie nie podoba
bo większość tych rzeczy jest na maksa nie praktyczna w tak małych rozmiarach - co innego jakby to były rzeczy na 92 czy 110 ale jeansowa spódnica i płaszcz z duzymi guzikami na 68??? KPINA .... ktoś kto kupił na pewno nie skorzysta z tych rzeczy - chyba że planuje ubierać lalkę a nie dziecko.

masz dziecko to juz wiesz ,ze niepraktyczne:D a osoba która to kupila pewnie myśli ,że maluszek tylko leży i ładnie wygląda,wiec dajmy szanse się przekonać.zresztą dopiero dojdzie do tego,ze najlepsze sxa bodziaki i skarpetki lub dla kogos co innego... jedno jest pewne ,od czasu do czasu ubierze jakas kiecke czy dresik akurat moze byc wykorzystany za sam dres w sklepie trzeba byloby dac przeszlo 100 zl,jakas z tych sukieneczek z dodatkami tez przeszko 100zl ,jak ktos nie zna sie ,nie ma w okolicy fajnych sklepow i woli isc na latwizne,to juz nie nasza sprawa za tyle kasy wolalabym inna wyprawke ale powtarzam,ciuszki podobaja mi sie

dlaczego dla taty dresa??mysle ,ze jestes niesprawiedliwa akurat te dresiki sa słodkie:p

Gość g hjmhghhjdthn
ubranka sa sliczne, tylko co do praktycznosci? dziecko nie tylko lezy i ladnie pachnie.... Troche przegiecie wg mnie te ubranka nike adidas... fotografowane z kazdjej strony jak wszystkie.... za drogo wg mnie ! bym nie kupila :D

Gość Aaaby
Toś się zareklamowała. :P A co to wyprawka dla małej dresiary? :P Żartuję oczywiście... ale szczerze, to poza dresami i kilkoma koszulkami, cała reszta jest mega niepraktyczna dla małego dziecka. Szczególnie te sztywne kurtki, płaszcze, rajstopy i sztywne sukienki i spódniczki. To się nadaje do założenia raz, góra dwa razy na jakąś elegancką okazje, ale na co dzień to dzieciak miałby przekopane jak nic... :P

Gość mnie sie nie podoba
tak mam dziecko i do wykorzystania to tylko te dresiki 0 choc zapięcie pod szyje na zamek tez do najwygodniejszych dla takiego malucha nie należy :O a rzeczy typu sukienka czy płaszczyk najlepiej kupić w ciuchlandzie z 3 zł :P zazwyczaj tego typu rzeczy sa w ogóle nie zniszczone bo jak słusznie zauważyłyście można je ubrać co najwyżej na jakąś okazję i to dosłownie na chwile - bo dziecko zazwyczaj zaraz się denerwuje! ja jestem mama synka co prawda - ale mam rzeczy typu koszula elegancka- jeansy - własnie z ciuchlandów- kupione praktycznie NOWE i za grosze - mały miał na wigili czy na sniadaniu wielkanocnym na sobie dosłownie na pół godziny - fotka pamiątkowa z babcia i szybka przebiórka :P bo co to za frajda pilnować marudzącego i wiercącego sie niemowlaka?

Gość jak mówie zebym
nie wzieła to bym nie wzieła no chyba zeby sprzedac ;) w zyciu bynm nie ubrała dziecka w dres rózowy chodby niewiem jaka to firma była mam całkowicie ale to całkowicie inny gust

Gość olabogaaaa
do osoby wyzej... o gustach się nie dyskutyje ale kwestionowac wszystko i nazywanie wsiurstwem czyste i fajne rzeczy swiadczy tylko o twoim braku kultury..... " w zyciu bym nie ubrala dziecka w dres rozowy"....ubieraj w co chcesz, twoja sprawa, twoj problem.....

Gość jak mówie zebym
DLACZEGO PROBLEM ?:o

Gość jak mówie zebym
SWOJĄ drogą wielkie halo ze gosciu wystawił ciuszki czyste :D normalnie szok :D ino brać! ...to ze cos jest czyste to nie znaczy ze ggustowne ...

Gość olabogaaaa
robisz afere z niczego i przezywasz jak potłuczona.....

Gość jak mówie zebym
nie robie afery ...po prostu nigdy nie uwierze jacy ludzie mogą byc durni :D a sprzedającemy życze,czemu nie :)

Mi się osobiście zestaw podoba :) Ale....tylko by nacieszyć oko na wieszaku :) Osobiście tego bym nie kupiła z 2 powodów.Pierwszy to moim zdaniem strasznie nie praktyczne i nie wygodne niektóre częsci garderoby a po drugie dla mnie to duża kwota za ciuszki używane.Oczywiście nikt nie da za darmo,ale wolałabym za te 500 zł kupić dziecku coś nowego,nie koniecznie orginalnego ;)