Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sertetta

czy juz jestem stara panna??

Polecane posty

Gość Easy Man
Wiem o co Ci chodzi :) W moim przypadku to chyba i jedno i drugie ma decydujący wpływ na wybór potencjalnej partnerki. Ale na razie się nie poddaję. Wierzę, że może kiedyś będę szczęśliwy. Tobie również tego życzę. Dziękuję za miłą konwersację i uświadomienie mi pewnych aspektów. Dzięki 🌼

Nie ma sprawy;) Zresztą ja też wiele czasu spędziłam na zastanawianiu się co jest ze mną nie tak,czemu przyciągam takicha nie innych ludzi i czemu wreszcie nie moge byc szcześliwa.Ale to i tak chyba niewiele da.Może to nam nie pisane, a może to jeszcze nie czas.Nie wiem.Ja się właśnie poddaje.Nie szukam.Tym bardziej nie szukam w necie. I niech się dzieje co chce:) pozdrawiam i też się trzymaj,powodzenia:)

Ja też nie wrzucam ludzi do jednego worka. I jednak nie zrezygnuję z internetu, dlatego że jednak znam ludzi którzy się w ten sposób połączyli. Nie chcę zabierać sobie szansy, chociaż szczerze Wam powiem, że marzę o tym aby poznać kogoś w normalny czyli realny spsób. A gdzie to już jest mniej wazne, czy na wyjeździe, czy w sklepie, na imprezie czy na ulicy. Co do modlitwy, nie wiem czy ktoś tam pisał to na poważnie czy to taki żart ma być, ale ja się na serio modlę o to żeby WRESZCIE kogoś pokochać z wzajemnością. Co więcej nawet codziennie mówię, że jak to się stanie to będę za niego dziękować do końca życia i takie tam różne..... Co do mojego pana ostatniego z internetu, to po prostu póki co nie widzę powodu żeby całkowicie zrywać tą znajomość, mogę się z nim spotykać neutralnie jeśli będzie chciał, a chyba będzie bo dał mi to wyraźnie do zrozumienia (szkoda że ci co mi sie podobali tacy chętni nie byli cholera jasna)......zobaczę jak dalej się potoczy, ale chyba w pewnym momencie powiem mu, że widzę w nas tylko znajomych. Wiem, że to jest ciężkie ale bez sensu jest być z kimś tylko dlatego że on tak bardzo chce.......Z drugiej strony jendak, może faktycznie powinnam w ogóle dać sobie spokój skoro od początku nie widzę w tym przyszłości.....jeszcze to przemyślę:O Na razie też uciekam spać, dobranoc wszystkim 🌼 Easy man z Ciebie to jakiś porządny facet, współczuję na serio tych dziwacznych spotkań z dziwacznymi dziewczynami, bo wiem dokładnie co to znaczy:O

Gość Easy Man
"Easy man z Ciebie to jakiś porządny facet, współczuję na serio tych dziwacznych spotkań z dziwacznymi dziewczynami, bo wiem dokładnie co to znaczy" Nie wiem czy porządny, nie mnie to oceniać. Po prostu na prawdziwą miłość będę musiał jeszcze poczekać, o ile to się kiedykolwiek ziści. Ale pozytywne myślenie i nadzieja są najważniejsze. Ja też zmykam pod kołderkę. Rano trzeba wstać. Pa.

Gość droga autorko...
mam 24, straciłem prace na dodatek nie mam studiów, i podobnie jak ty zawsze bylem sam.czuje sie okropnie, ale sie nie poddaje

a propos użalania :p to też mam małociekawą pracę w dodatku łapie mnie masakryczna nerwica, nikomu nie polecam....samotność to tylko jeden z problemów......ale nie nie, nie chodzę z nosem na kwintę, wg znajomych jestem zawsze wesoła, roześmiana itp:D

Gość Easy Man
"Easy Man, Aggie85 oboje jesteście wolni - to może się wybierzcie na jakąś kawę?" A co to za 'swatanie', hm? ;)