Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Moja to że cię wkurza zachowanie przyjaciółki to chyba normalne Ja też bym tak reagowała . Jestem jestem Basiu i nigdzie się nie wybieram po prostu moj charakter nie daje mi spokoju łapię każdą sytuacje i strasznie przezywam każdą tragedie a że w moim otoczeniu taka sytuacja ma miejsce to jakoś taki nastrój wisielczy. Listę nie długo zaktualizuję :) pozdrawiaam i trzymajcie sie bp

sadny dzien----to mialas niezly pierwszy dzien po urlopie i to przy poniedzialku oby nastepne dni byly lepsze czego Ci zycze :) monamas ---Tobie tez niezle sie zaczal poniedzialek ---mimo takich sytuacji jakie masz to pamietaj nie siegaj po smierdziela bo on Ci niepomoze :) jutro bedzie lepiej :) mamuska----jezeli trzeba unikac slonca to trza wazniejsze zdrowie :) Dobranoc wszystkim milych snow :)

Witam , u mnie leje jak z cebra, tego było nam potrzega, po upałach. Życzę miłego chłodniejszego dzio nka bp. 🌻

Gość BernadetakBER
Hejka upał straszny od samego rana. dla Wszystkich BP Nie palę :D.

Gość BernadetakBER
Ha ha :D miały być 👄

Hejka🖐️🌻 U mnie tez chlodniej troche polalo :) Milego dnia wszystkim :)

No cześć bywalcom 🖐️:D U mnie za oknem słońce,ja nie wiem gdzie wy ten deszcz widzicie? ;) Cholernie mi sie dzisiaj nie chciało wstawać do pracy :( jakiś niewyspany jestem ... ale najwazniejsze że nadal NIe palący :D pozdrawiam serdecznie ekipe i życzę tez Miłego Dnia ... ps...szczególnie ciepło chciałem pozdrowić tych którzy już sie urlopują :D a także pewną osobę która dawno już tu nie zaglądała ... JOVIK 🌻 dla ciebie :)

lorika więc jedz mniejsze porcje :P odrzuć słodycze i fast foody ;) bidula ten koleś :O

staram sie wziąć za siebie, ale coś mi nie idzie:/" lorika a co robisz w tym kierunku?

witam z pracy;p lorika dziękuję Ci kochanie za komplementy,nie powiem miłe to jest,zwłaszcza jak od facetów ich nie słyszę,a zwłaszcza od męża.... pocieszę Cię,że ja poprostu zawsze tak miałam....może nawet nie....kiedyś byłam chuda jak szkieletor.... Fakt,że teraz odkąd nie palę i brałam maskaryczne dla zdrowia i wątroby tabsy to przestałam pić alkohol,nie jem słodyczy i piję mnóstwo wody,czerwonej i zielonej herbaty... lorika może poprostu poszukaj odpowiedniego dla siebie zajęcia ruchowego?Wiesz ja np.nienawidzę jazdy na rowerze,brrr....

aha,no i super ,że spotykasz się z kimś:)trzymam kciuki:) a i polecę Ci na boczki hula-hop-REWELACJA!!!!:D tylko trzeba uważać,bo ja je wypełniłam ryżem i w pewnym momencie pękło i cały ryż w całym pokoju hehehe:D:D:D

lorika to co piszesz to tylko może ci pomóc w utrzymaniu szczupłej sylwetki ... niestety musze cie zmartwić ale dopóki nie zaczniesz ćwiczyć systematycznie np na siłowni , aerobiku itp to raczej samą dietąi tancami nic nie wskórasz ... systematycznos cwiczen połaczona z odpowiednia dieta powinna przynieśc z czasem efekty ... poczytaj na necie , wiele o tym pisza ;)

farbowana lisica 🌻:D lorika🌻 :D ps....ja nie wyobrażam sobie jak mógł bym nie jezdzic na rowerze ? Przecież to jest zajebiste :D

Regres---wiesz,od reguły muszą być zawsze wyjątki;) a poza tym ja nie jestem kompatybilna z rowerem;) hehe....stacjonarny jak najbardziej....ja lubię np.dużo chodzić:)ale to też pewnie dzięki mojej pracy,w której tyle chodzę:D

No, sytuacja wyjaśniona, nastrój urlopowy powrócił. Myślę,że w złym miejscu i czasie wydarzyła się głupotaktóra urosła dla mnie do rangi tragedii. Na szczęście wszystko już jest OK :) Najważniejsze,że w tych mocno napiętych emocjonalnie stanach nie pomyślałam nawet o papierosie :) lorika--> życzę Ci,żeby nowy mężczyzna traktował Cię z należytym szacunkiem :) Trochę przeżyłam w zeszłym roku i coś na ten temat wiem... Dokbra,koniec z narzekaniem :) Od jutra znów ma świecić słońce,więc od jutra smażę się na plaży :) Pozdrawiam z pomorza zachodniego :)

witajcie kochani Jacuniu gdzie widzimy deszcz?? za oknem :) no dzis w nocy spalam,o bozym swiecie nie wiedzialam,ale nerwy na imprezowe towarzystwo jeszcze mnie trzymaja Monia tez by mnie szlag trafial gdyby moja przyjaciolka tak sie zachowywala,w koncu czyja jest przyjaciolka?? ale dobrze ze sie wyjasnilo żabka co sie stalo??

monamas---tak trzymać:Di oplaj się za mnie na maksa!za mój nieudany pobyt w Mielnie lorika---nie,nie jestem przedstawicielem,poprostu w sklepie pracujE,w galerii handlowej,więc 12 godzin chodzenia lub stania:)ale nie narzekam,lubię to:) lorika,ja też chyba wolę takich co to mnie nie chcą...ale bez komentarza...:( mam nadzieję,że teraz akurat trafiłaś dobrze:) a męża zawsze mogę zmienić;););) żabko---nie daj się:*

dziewczynki jesli ktoras chce meza zmienic sluze rada he he mam w tym spore doswiadczenie,jestem seryjna ;) a co jeden to wiekszy psychol,tez przyciagam samych kretynow :)

sadny dzien---hahaha uśmiałam się:D ale ja też coś mam w sobie...może niekoniecznie do psycholi...to raczej ja jestem aspołeczna jakaś;) ja dopiero dugiego mam,a podobno do trzech razy sztuka:D:D:D a Ty kochana skoro seryjna,to myślę,że podobnie jak i ja:)

a tak w ogóle to mam dziś taki nastrój i tak jest urlopowo i w ogóle,że powiem Wam ,że na wszystkie troski i na śmierdziela też najlepszym sposobem jes SEKS:D:D:D amen....:D:D:D

sadny---no widzisz,ja teraz też mam ochotę zostać singielką.....moja mama psychiatrą mnie straszy,bo mówi,że powinnam się leczyć...poważnie...a ja poprostu chyba nie umiem być z nikim...albo nie spotkałam jeszcze mojej prawdziwej drugiej połówki:D

no co ty do psychiatry to ci nasi faceci sie nadaja,ale chociaz fajne dzieci zrobili :) rozmawialam ostatnio z kolega po 20-stu latach widzialas zdjecie na fb stwierdzil ze to my jestesmy normalne :)

jak ja bym czekala to bym sie nie doczekala ,zostalabym z ramzesem :) chociaz to najfajniejszy facet na swiecie a jak mruczy :)

Jacusiu deszcz u mnie za oknem pada i pada . Dowiedziałam sie, ze lubimy oboje :):):) jazde na rowerku:):) ja uwielbiam wsiaść i jechać Jak mam czas to zawsze chętnie z mężem jedziemy, syn nie chce za bardz, ale to pewnie taki wiek na złość rodzicom miłego dnia i tak to jest że po piwku jemy więcej, nio papa

Ale się najadłam, o matko kochana :) Ale postanowiłam sobie, że podczas urlopu brakograniczeń :) Dziewczyny, jak tak czytam Wasze wywody na temat facetów, to przybijam sobie sama piątkę, bo ja - na razie stanu wolnego - przyciągam albo wybieram dziwnych,moim zdaniem,facetów. Takich, którymi to trzeba się opiekować którzy lubią gdy się im matkuje,nieodpowiedzialnych i niedojrzałych... Takie duże dzieci przyciągam ;> No nic, póki co urlopuję się ;) Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować