Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

witam i na małą czarną zapraszam dziś sobota jak fajnie zamiast do pracy mozna jechać nad jeziorko hura:):):) miłego dnia

Hejka 🖐️🌻 pachnaca aga----witaj ja jak zwykle napije sie kawki -----milego odpoczynku--🌻 mamuska----jasne ze jest fajnie gdy niepalimy :) farbowana_lisica----dzisiaj ide do pracy ,ale jutro mam wolne i odpoczywam ---:) Tym co odpoczywaja milego weekendu a tym co pracuja spokojnej pracy 🖐️ Zmykam do pracy :)

pozdrawiam wszystkich weekendowo 🖐️ pachnąca aga 🌼 ja też poproszę kawę :D ja jezioro z okna widzę mam 100m :D

zlosliwiec ---- a ja solarium :) mam 20 metrow :) mialam jechac dzis nad wode ale kolezance cos wypadlo a samej mi sie nie chce ;/

ja mam soboty i niedziele wolne :) i mam nadzieje ze to sie nie zmieni,ale kiedys pracowalam przez 8 lat w systemie 4-ro brygadowym swiatek piatek i niedziela arbait

ja tez mam od stycznia wolne soboty i niedziele Ale tak wcześniej nie było praca w centrum handlowym nie daje wolnych weekendów. Ciesze sie teraz tymi wolnymi oj bardzo wykąpałam se opaliłam i zaraz szykuje sie na grilka do znajomych aj woda w jeziorku cieplutka było super miłego i pachnącego wieczorku moi kochani Wam życze

żyje i pachnę dalej.. maly melduneczek zloże... Nie palę już 547 dni (+ 02g20m06s). Ilość niewypalonych papierosów: 16412. Będę żyć dłużej o 125 dni (+ 09g02m06s)! Zaoszczędzone pieniądze: 6647,23 zł! oraz pozdrowionka... złośliwiec---👄 farbowana---🌻👄👄 basiek1---🌻👄👄 mamuśka---🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻oby bylo więcej takich pachnących dni w Twoim życiu...👄 zabeczka---co u Ciebie kochanie...🌻👄👄 i dla reszty niewymienionych 👄👄👄

witam niedziela zapowiada sie super Pododa cudna. Zapraszam na kawkę Życzę miłej niedzieli, dobrego humorku i dużo uśmiechu, niech śmierdziel dziś o nas zapomni

Dzien dobry pachnidelka 🖐️🌻 Dolaczam ja tez do kawki :) Taki gorac to nie dla mnie chowam sie do cieni :D jak narazie u mnie 40 stopni :) Milej niedzieli grilujcie,bawcie sie tylko mi niepalic :D madziuchna----witaj i tak trzymaj odzywaj sie czesciej ❤️👄❤️ zlosliwiec ----fajnie ze czasem cos napiszesz bo jakos bez Ciebie tu pusto 🖐️ Pozdrowka 🖐️

i ja witam :D byłem wczoraj nad wodą,dzisiaj zdycham i siedze w domu :O jeden czerwony skwarek jestem :O spaliłem sie doszczętnie .... taki stary a taki głupi :P w ruch poszła maślanka i płyny na poparzenie skóry ;) mam nadzieje ze za pare dni przejdzie :O 🖐️ Miłej niedzieli dla całej ekipy :D

Jacusiu przejdzie a jaki będziesz opalony potem ja wczoraj bawiłam nad wodą cały dzień dzis skromniej do 15 już mam dość TRzeba odpocząć troszke bo jutro do pracy hihi miłej niedzieli nie opalajcie sie za dużo a Jacku myśle że ,ma kto maślanke nakładać :P

No i niedziela minela spokojnie ( powiedzmy ) :) Jutro nowy dzien i nastepny BP do pokonania--jest coraz lepiej ale....... Pozdrawiam cale Pachnace Grono 🖐️

witam po pracy...umyłam się i zaraz spać,bo jutro znów do pracy... fajnie mieliście,pewnie większość opalona na czekoladkę:D oprócz Dżeka,co skwarkiem sam sie nazwał:D ja za tydzień o tej porze wyjeżdżam do Chorwacji ,więc i ja będę sieę smażyć:D A na razie :praca,praca,praca.... miłego poniedziałku kochani...

a Jacku myśle że ,ma kto maślanke nakładać " pachnaca aga no własnie zatrudniłem do smarowania moja narzeczona wczoraj :P ale że oboje za długo przebywaliśmy na słoncu to smarowanie było obustronne ;) mówie wam jaki skwarek jestem ,szok :P ale minie ... upały maja być nadal a tu człowiek musi w pracy siedzieć ale z drugiej strony to i dobrze ( przynajmniej dla mnie) bo oszczędze plecy i ciało , wygoją sie szybciej ... farbowana lisica fajnie masz z tą Chorwacją , mam nadzeje że podczas pobytu tam pomyślisz o nas chociaż trochę ;) dla wszystkich pań🌻 dla panów 🖐️ no i Miłego Dnia oczywiscie NIE PALIMY !!!! Pachniemy :D

basiek kapelusz na głowe , wodę w torebkę , okular na oczy ... i powinno byc dobrze ;) nie przejmuj sie , chyba wszedzie gorąco ... ci co wybrali sie nad polskie morze maja super ... ja tez planuje na poczatku sierpnia uderzyć nad bałtyk ale znajac życie nie bede miał pewnie pogody :O

Witam:D Mam prośbe do ŻABKI, aby zaktualizowała licznik;) Pozdrawiam:)

witajcie w ten upalny piekny dzionek niestety w pracy skonczyla sie laba od srody bylismy na polwyspie ale czad , wiecie kiedys przed urodzeniem dzieci uwazalam ze bez pracy nie moge zyc a teraz dochodze do wniosku ze owszem moge bez niej zyc albo musze pomyslec o jakims wolnym zawodzie ;) oczywiscie BP no i oczyszczam sie z toksyn 4 dni bez miesa potem 2 dni na sokach i owocach

no no poł roku to super wynik ja narazie sie nie przyznaje bo po rzucaniu mialam kilka malych wpadek ale jest coraz lepiej bo zmienilam tok rozumowania z zazdroszczenia ludziom palenia na wspolczucie ze sa biedni ze musza kupowac te fajki bleeeeeeeeee

jovik:D:D:D witaj :) na topiku po przerwie Widziałaś to co sie dzisiaj działo na uczuciowym? Wakacje w pełni,to widać po pomaranczkach ;) dodob witaj też :D najwazniejsze ze wypoczełas :D lorika :) a widzisz ,mówiłem ze bedzie fajnie na rowerze A ak zaczniesz systematycznie śmigać to nie bedziesz chciała z niego schodzić :P "i strasznie się cieszę że w takim wspaniałym towarzystwie" lorika a ja ciesze sie że jesteś jednym z wielu ogniw tworzących to zacne towarzystwo :D

BP -13 07 201 1. Zlosliwiec ------------->1921 BP ❤️ (09.04.2005) 🌻(5lat 3 mies 4dzień) 2. Jovik-------------------->1711 BP❤️ (05.11.2005) 🌻(4lata 8 mies 8dni) 3. Sadny dzien -----------> 871 BP❤️ (23.02.2008) 🌻(2lata 4 mies20 dni) 5. Neri11 ------------------> 702 BP❤️ (10.08 2008)🌻 (1 rok 11 mies 3dni) 6. Bella 1962 -------------> 622 BP❤️ (29.09.2008) 🌻 (1 rok 9 mies14 dni ) 7. Pachnąca aga ---------->585 BP ❤️(06.12.2008) 🌻(1 rok 7 mies 7 dni) 8. Ojejkujejku ------------>584 BP❤️ (07.12.2008) 🌻(1 rok 7 mies 6dni) 9. Madziuchna 04 ------- >550 BP ❤️( 10.01.2009) 🌻(1 rok 6 mies 3dzień) 10. Regres ---------------->438 BP❤️ (01.05.2009) 🌻(1rok 2 mies13dni) 11.Vonk ------------------->310BP ❤️(05 09.2009) 🌻(10 mies 8 dni) 12 Jullka 01--------------->303 BP ❤️(13.09.2009)🌻 (10mies ) 13.Mamuska44 ---------->300 BP ❤️(16.09.2009) 🌻(9 mies 27 dni) 14. Kinja------------------->254 BP❤️ (26.10.2009)🌻 (8mies 11dni} 15.Farbowana_lisica ---->247BP ❤️(08.11.2009) 🌻(8 mies 5dni) 16 Lorika ----------------->183 BP ❤️(11.01.2010) 🌻(6 mies 2 dni) 17.Witch321 ------------->177 BP ❤️(17.01.2010) 🌻(5 mies 26dni) 18 Grace R --------------->171 BP ❤️(23.01.2010)🌻 (5 mies 28dni) 19 Kairanka -------------->147 BP ❤️(16.02.2010) 🌻(4 mies 27 dni) 20.Basiek1 ---------------->119 BP ❤️(16.03.2010)🌻 (3mies 27 ni) 21 Bronka12 -------------->114 BP ❤️(21.03.2010)🌻 (3mies 22dzień) 22.Monamas -------------->74 BP ❤️(01.05.2010) 🌻(2 mies 13 dni) 23.Caphirinia ------------->53 BP ❤️(21.05.2010) 🌻(1 mies 22dzień) 24.Veroniqueee ----------->51 BP ❤️(23.05.2010)🌻 (1 mies 20 dni) 25 Aszati ------------------>47BP ❤️(27.05.2010) 🌻(1 mies 16dni) 26.Bitch ------------------->43 BP ❤️(31.05.2010) 🌻(1 mies 13dni) 27.Żabka ------------------->41 BP❤️ (01.06.2010)🌻( 1 mies 12 dni) 28. Doo----------------------> 32 BP ❤️(11.06.2010)🌻 (1 mies 2 dni) 29.Paulina------------------>29BP ❤️(14.06.2010) 🌻 (1 mies 9dni) 30. Barnadetka------------->28 BP ❤️ (15.06.2010) 🌻 (28dni) 31 Extented----------------->21BP❤️ 920.06.2010) 🌻 (23 dni) 31. Atydea-------------------19 BP ❤️ (24.06.2010) 🌻 (19dni)

żabko dziękujemy...dziękujemy...dziękujemy....:D a na marginesie to osoby z listy mogły by potwierdzić czy nie palą dalej czy jednak poległy :O Nie mówie o stałych bywalcach ale np o tych co tu mało zaglądają A może już nie zaglądają bo palą ? ... Czekamy.... ja zmykam w obowiązki dla bywalców 🖐️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować