Regres 0 Napisano Lipiec 29, 2010 ojejkujejku no fakt babiniec tu niezły :p Ze złosliwcem czujemy sie tutaj jak rodzynki w cieście :D Nie wiem jak złoslwiec,ale ja na z tego powodu nie narzekam :P zapanować nad wami? no coś ty , to by graniczyło z cudem ;) Ale spoko , wiem co masz na myśli .... w miare mozliwosci nowym i stałym bywalcom zawsze coś chętnie napisze :) Lubie ten topik ale jeszcze bardziej lubie osoby z tego tematu nie ukrywam ale w jakis sposób sie zżyłem tutaj z wami , zagladam na ten temat codziennie i sledze wasze losy :D ale to tak jak wy wszyscy ( pisze o tych co tutaj codziennie ) to na tyle ;) nieszka2000 4 dni minęły a ty nie zapaliłaś :) Inaczej tego nie można nazwać jak tylko sukcesem :) aczkolwiek nie zwalnia cie to z tego by sie pilnowac :) nieszka teraz to już moze być tylko lepiej czego ci życze jolazabrze witaj ty z tego co widze tez nie palisz 4 dni ? tez gratuluje i zagladaj tutaj na topik , napisz coś o sobie i poproś naszą żabkę by cie zaksięgowała :P dla całej załogi Dobrej Nocy ps.aha jutro jestem ostatni dzien w robocie Mam urlop 2 tygodnie , od poniedziałku pewnie będzie mnie mniej na topiku , ale nie koniecznie dużo mniej ;) W sobote mam weselicho ( Vonk też ;) ) bedzie popijawa i zabawa , w niedziele leczenie ;) Postaram sie odhaczyć jak wstane ... Tymczasem i do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Witam Was kochani weekendowo. Co niektórzy szykują się na weseliska więc im życzę wspaniałej zabawy i wyśmienitego jadła i proszę mi nie palić po posiłku - jak to mówi przysłowie "każdy polak po jedzeniu nie zapomni o paleniu" - wara od śmierdzieli.! Ja chyba weekend w domku albo wybiorę się na kilka godzin na działeczkę, zobaczyć czy trawka odbiła. No bo mam nadzieję, że tak. I mam nadzieję ,że mi nic nie odbije ? ( faje) Trzymajcie się kochani zdrowo, bp. Witaj jolazabrze - z nami jest lepiej przetrzymać te ciężkie dni. Czytaj nasze forum - mi bardzo ale to bardzo pomogło i pomaga. Buźka dla wszystkich bywalców i tych co nas podczytują - może się skuszą na bycie pachnącymi ? pa. :) <stopka>"Nie płacz, w liście nie pisz że los ciebie kopnął nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno..." ks. Twardowski </stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 30, 2010 wara od śmierdzieli.!" mamuśka44 się rozumie :D deszczowo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Regres---> @ pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Hejka jalazabrze----witaj na naszym pachnacym pokladzie trzymam kciuki aby Ci sie udalo :) Milego dnia kochani :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszka2000 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Witam się i melduje z rana, że wciąż jestem pachnąca. Z dnia na dzień coraz bardziej ;) ojejku, masz rację.. czuje coś jakby małe nachylenie..może to jeszcze nie górka, ale jest ciut lżej! Na razie nie czuję specjalnych zmian w wyglądzie... no, może poza palcami (nie są zażółcone) i wyglądem języka - jest ładny różowiutki. Ale, ale.. w lustrze się przeglądam po to, żeby powtarzać sobie, że jestem dzielna i mi się uda ;) Regres - też uważam, że to sukces! ale znając podstępność wroga (i swoją niedoskonałość) nie zamierzam tracić czujności :) Fajny dodatkowy bacik w postaci wstydu przed Wami też nieźle ;) Bawcie się dobrze na weselach i działeczkach.. i gdziekolwiek sobie wymyśli reszta - oby było pachnąco i wyłącznie miło. Boję się troszkę weekendu, ale w poniedziałek chcę się zameldować wciąż pachnąca ładnie :D buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Fajny dodatkowy bacik w postaci wstydu przed Wami też nieźle" no to fakt a jak sobie jeszcze na kompie zamontujesz licznik który bedzie ci odmierzał ilość dni bez papierosa i zaoszczędzoną kasę to dopiero będzie frajda :D Zuch dziewczyna , nieszka2000 oby tak dalej ... jovik---->@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszka2000 0 Napisano Lipiec 30, 2010 mam ten licznik:D będę żyła 100 lat! ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 30, 2010 ja bym tyle nie chciał :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszka2000 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Jak mam być zdrowa i pachnąca to mogę i tyle. Wytrzymacie ze mną tyle? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Regres, nie wiem jak Ty ale ja od paru dni biegam po salonach kosmetycznych, fryzjerskich tudzież gaeriach handlowych znosząc na sobie i nie tylko coraz to nowsze "nabytki" ;) Dziś punkt kulminacyjny: spowiedz (po latach!!!);) Będzie się działo!!!! Jako swiadek muszę mieć podpisaną karteczkę zę otrzymałam rozgrzeszenie, co pewnie będzie się wiązało z wycieczką po wszystkich okolicznych parafiach i podejmowaniu kolejnych prób pt: "A nóż ten ksiądz będzie wyrozumiały" ;) Co do tematu topiku to muszę Wam się przyznać że mam mega kryzys i w związku z tym zamieszaniem które towarzyszy mojemu życiu teraz, śmierdziel wyciąga w moim kierunku swoje czarne łapska... Co prawda nie skusiło mnie jeszcze aż tak, żeby się zakręcić wokół kisoku, ale namiętnie rzuję nicorretki, choć byłam pewna że i to mam już za sobą... Ale każdy orze jak może, a ja nie chcę kusić losu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Vonk no kto jak kto ... ale tobie to nie wierzę żebyś zapaliła :D Ty taka sportsmenka i zagorzała zwolenniczka beznikotynowego życia :) Co do zakupów to nie latam po sklepach ... Jestem facetem i w takich chwilach jak ta jutro wyciagam jeden ze swoich dwóch garniturów i jest po problemie :D My faceci nie mamy problemów z ubraniem sie na weselicho ;) Buty są , koszula biała jest , gajer jest a i krawat jakis sie zawsze znajdzie ;) i nawet mi sie nie waż myśleć o szlugu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Się rozumie, szefie ;) Piszę tylko, co jest grane, zeby nie było, że ukrywam słabości ;) Nie ma lepszych, nie ma gorszych - jedziemy wszyscy na tym samym wózku.... Obiecuję Wam, ze się nie dam!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Regres---szaket,westa i galoty :) jola z zabrza witaj powiedz cos wiecej o sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 regres jest ze slaska i nie tylko jolu :) pracujesz :) moze nawet w tej samej firmie co ja :) gliwice sie klaniaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 a pochwale sie :) dawno nie wklejalam licznika Nie palę już 888 dni (+ 05g59m02s). Ilość niewypalonych papierosów: 17764. Będę żyć dłużej o 135 dni (+ 16g54m51s)! Zaoszczędzone pieniądze: 8616,01 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Lipiec 30, 2010 No to mamy weekend,lalalalaa :) Pogoda mało sprzyjająca, ale wszelkie znaki na ziemi i niebie jak najbardziej tak :) Wczoraj skończyłam, ekhm, 18ście lat,haha i jutro imprezuję z moimi znajomymi :) Będzie fajnie :) Poza tym, wczoraj przydarzyło mi się coś bardzo miłego :) Otóż za wycieraczką samochodu znalazłam liścik od wielbiciela, którym okazał się jeden z moich firmowych informatyków :) Bardzo miłe to było :) Ciekawe co się z tego "urodzi" :) A dziś kupiłam przeboskie czerwone szpilki,aaaa,są piękne :) A w zasadzie, to weszłam, żeby powitać nasze świeżynki i życzyć wytrwałości i szybkiego nauczenia się niepalenia :) Pozdrawiam i wszystkim życzę super weekendu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 monia ja butkow narazie nie kupuje za to trwam w postanowieniu o zrzuceniu paru zbednych :) i chce w tym miesiacu steper kupic :) ja liscikow za wycieraczka nie znajdowalam,mi wydzwanial w pracy taki jeden,psychol,jak go postraszylam policja to mnie zwyzywal ale sie odczepil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 -łaś :) jestem kobieta z gliwic ktora w zabrzu pracuje :) tzn firma jest zabrzanska ale oddzial na ktorym jestem jest na bielszowicach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 malo tego moja szefowa ma na imie jola :) ale jest troszke starsza od ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 a ja dosyc blisko zabrza :) jesli wiesz gdzie jest stadion Piasta Gliwice to w tej okolicy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 he he he widzisz jak blisko :) gdzies rokitnica a bytom gorniki pewnie :) mamy do siebie rzut beretem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2010 ja sie z wami na dzisiaj pozegnam,pojde troche na telewizornie popatrzec a potem nyny :) dobranoc kochani jola trzymam kciuki :) powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszka2000 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Heja! Dziewczyny, ale żeście się zgadały ;) a może ja znajdę też kogoś z północnego zachodu? Czuję się odludkiem ;) hihi (choć akutrat ten weekend jestem we Wrocławiu, ale sprawdzając pocztę nie oparłam się wejściu tu do Was) Mija mi 5 dzień, tak samo jak Tobie Jola. Nie wiem jak Ty, ale ja najgorsze apogeum miałam 3 dnia i od wczoraj czuję się znacznie lepiej. Nie ukrywam, że bardzo pomaga mi fakt, że chyba właśnie się zakochałam ;) Całodzienna korespondencja i myślenie o NIM bardzo ogranicza czas na myślenie o śmierdziuchach.. właściwie ogranicza do minimum :) Niestety wiem, że tak łatwo mi się nie uda.. jestem czujna i nie rozleniwiam swojego postanowienia. Do tego poza bieganiem i rowerkiem kupiłam dziś karnet na basen - na maxa zajmę sobie czas i poprawię nastrój. Może nawet nie przytyję? ;) Dziś zobaczyłam dwie dziewczyny z mojej pracy z papierosami. W pierwszym momencie coś mnie tam połaskotało w żołądku, ale uzmysłowilam sobie, że one palą bo muszą! i zrobiło mi sie lżej - uznalam, że ja już nie muszę :D Dzialają na mnie takie pierdoły! Monamas.. te szpilki to związane z niepaleniem? Ja za pieniądze z fajek obiecalam sobie koszmarnie drogie perfumy, które uważałam za fanaberię. Co miesiąc wylewałam większość buteleczki do kibla mówiąc obrazowo/wypalałam jako fajki mówiąc wprost.. Ale się rozpisałam! Miłego weekendu Wam wszystkim pachniuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Lipiec 30, 2010 sadny dzien---ladne te osemki piekny wynik zycze Ci wytrwalosci :) nieszka i jolazabrze ---jestescie dzielne dziewczyny tak trzymac :) ja to mam kryzysy ale kazdy dzien ktory sie konczy BP to dla mnie sukces jeny kiedy to sie skonczy :) Zycze tym co wybieraja sie na wesela i imprezki udanej i milej zabawy :) moja rozrywka jutro i w niedziele jest praca niestety :) poszlabym juz sobie na jakis urlop i wyjechala gdzies ale z pewnych wzgledow to nie wiem kiedy nastapi moze wcale no coz zyje sie dalej :) jeszcze teraz dokucza mi boczek ktory byl ciety dzisiaj akurat mija 2 lata no dobra dosyc na dzisiaj :D Dobranoc ludziki kochane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 31, 2010 witam z rana przy sobotnio deszczowej kawce :) dzisiaj wyglada ze ja serwuje kawke,herbatke :) żabka ty żyjesz?? co sie nie odzywasz?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Lipiec 31, 2010 To ja tylko na chwilke bo lece do pracy :) sadny z Toba chetnie kawki sie napije :) u mnie piekny dzien sloneczko swieci :) moj leb juz nie pracuje mam metlik mimo to wszystkim milego wekendu BP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 31, 2010 Basiek dzieki za towarzystwo przy kawce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 31, 2010 Dzień dobry dziewczynki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 31, 2010 Dzień dobry dziewczynki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach