Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

appelsin---oczywiście,że ja tak miałam i pewnie reszta ekipy też:)myślę,że teraz byłoby mi właśnie szkoda każdego dnia,gdybym znów zaczęła... jovik----zdrówka....:) ano,poukładało się w miarę,ale wiesz ,że licho nie śpi.....;/ co do chodzenia do łózia,to ja właśnie z lapkiem do niego chodzę,ale Ty masz "coś" lepszego,to nie musisz;) dobranoc kochani.....jutro kolejny pracowity dzień:)

podpisuję listę w dniu 13 października. Dobrze , że to nie piątek. appelsin brawo , że zaczęłaś już 2 tydzień. Ale nie próbuj nawet cygara nie warto. Moja pachnąca bużka wygląda ładnie jeszcze za 2 tygodnie idę zrobić resztę. zapłaciłam mniej niż za tydzień fajek, to poprostu się opłaca inwestować w siebie. Kiedyś mnie nie było stać nawet na dobrego fryzjera, a teraz proszę.! Zmykam do roboty z pełnym uśmiechem nie pożółkłego uzębienia. Nara.

spalam do poludnia" lorika mam nadzieję że to literówka :P bo juz sie wystraszyłem :( miało nie być spalam ;) no czym , no czym sie zajmuje? :) Jak masz pomysł to daj odpowiedz na maila bo powiem tak szczerze że nie chce sie chwalić na forum publicznym gdzie pracuje :) a poza tym ciepło i wieczornie pozdrawiam moją całą kochaną załogę od czystych płuc :) NIE PALCIE , BO PALENIE TO NIC PRZYJEMNEGO !!! 🖐️

Witam i na dzień dobry macham . a łapka już dawno nie trzymała fajki i jak mózg mi podpowiada nie będzie jej trzymać. No ale będę trzymać się WAS, życzę miłęgo słonecznego i pachnącego dnia.

ze przemklo mi przez mysl dzis, ze mam ochote na papierosa" lorika mnie tez ostatnio przemkło ale jak szybko przyszło tak szybko odeszło Ja nie zapalę na 100 % :D ps.odpisałem ci na maila dla całej załogi Miłego Dnia

hej witajcie mi ciagle mysli o fajce kłebia sie po łbie ale zapalic jest bez sensu ... u mnie dzisiaj szaro buro i ponuro jak mlody wstanie to zabiore go na małe zakupy potem kwiaciarnia dla starszego kwiatki na dzien nauczyciela i juz bedzie pewnie południe potem obiadek i bieg do przedszkola a potem jakis spacerek i tak dzionek zleci ;) jejku a jutro basen ale to uwielbiam no i weekend oczywiscie BP bo fajki sa syfiaste :( całuski

a dzisiaj moja siostra leci na weekend do Włoch i boję sie trochę o nią bo w Pyrzowicach straszne mgły :O

a mnie przemknelo przez mysl ze zapale :P spale ta cholerna kupe zlomu ;/ 4 dzien jezdze z zepsutym ogrzewaniem i juz jestem chora ;/ wszystko mnie boli buuu chyba pora rozejrzec sie za jakims innym czterokolowcem,bardziej jezdzacym jak ta konserwa podpisuje tylko liste i ide sie polozyc ;/ masakra jakas buuu :( trzymajcie sie kochani ;*

Witam pozdrawiam całe pachnące grono wszystkich BP życzę miłego wieczorku :D basiek1 🌼 jovik 🌼 lorika 🌼 mamuska44 🌼 farbowana_lisica 🌼 dodob 🌼 appelsin 🌼 Grace R 🌼 zabka 🌼 vonk 🌼 pachnaca aga 🌼 sadny dzien 🌼 gosa78 🌼 Regres 🖐️ graba pozdrawiam tez tych, co przez omyłkę nie wymieniłem i tych, co nas po cichu podczytują 🖐️ bp za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP 🖐️ 🖐️ Nie palę już 2014 dni (+ 23g30m10s). Ilość niewypalonych papierosów: 120898. Będę żyć dłużej o 923 dni (+ 12g46m19s)! Zaoszczędzone pieniądze: 40 501,08 zł! 🌼 bo nie palić to jest cos pięknego 🌼

Gość appelsin
mile grono tu macie tak jak sie poczytuje:) wolna od nikotyny po raz pierwszy od ponad 5 lat:) jest mi zle. a moze przerzucic sie tylko na imprezowe popalanie? jest tu KTOS taki? imprezowy popalacz:D

witam z wieczora:) ja właśnie się zajadam pyszną zapiekanką z makaronu,jarzynek i sera żółtego:D polecam na te nasze chłodne wieczory:D a Regres sprzedajesz klimatyzacje-prawda?:D jovik-a jak zdrówko? lorika-zazdroszczę tego spania do południa:) żabka,madzia :( gdzie Wy???? całej reszcie 👄 na dobranoc:)

Witam już prawie weekendowo. Dziś u mnie czarno i szaro i cholerna wilgoć w powietrzu. Nie lubę takiej pogody, bo ona przypomina mi nadchodzące święto listopadowe. Jeśli jutro zaświeci słoneczko to się wybiorę tam do parku głuchych i niemych. Miłego dnia życzę i oczywiście bp. 🌻

appelsin---> co to za rzucanie i popalanie na imprezach? widzę, że dopada Cie TEN stan, który następuje po euforii pierwszych dni BP. Ale nie daj sie skusić, to smierdziel już Cie judzi, mówi "zapal":/ I co? ten szmat czasu, jaki wytrzymałas ma iśc w cholerę? Ty NIE PALISZ, TY RZUCIŁAS... za jakis czas coraz mniej będziesz pamietac o zapaleniu:D Wytrzymaj ten czas, potem to tylko odcinasz kupony od BP>:D Ja w Ciebie wierze:D

a Regres sprzedajesz klimatyzacje-prawda?" no tak lisiczko :) ale nie tylko;) więcej nie ujawniam :P 🖐️ załoga do appelsin Jovik ci wszystko skrupulatnie wyjasniła ja jedynie moge sie podpiąc pod jej wypowiedz Nie ma imprezowego podpalania,bo albo sie pali albo sie nie pali i tyle w temacie

Witam cieplutko i prawie weekendowo "stare" i "nowe" pachnidełka 🌻 Dokładnie jest tak jak mówi Regres - NIE MA IMPREZOWEGO POPALANIA!!!!! Pytałaś czy jest tu "imprezowy popalacz". Ja byłam takim dwa razy. Było to oczywiście przed tym, jak zasiliłam szacowne grono bywalców tego topiku. Wyglądałao to tak, ze przez dwa miesice "nie paliłam". Uznałam jednak że jak trafi się jakaś imprezka to kupię sobie fajeczki żeby nie opalać nikogo i czekałam niecierpliwie na sobotę. Doszło do tego, ze kiedy nie kroiła się żadna bibka, organizowałam na szybko jakies mini party u siebie, albo umawiałam się z którakolwiek z kolezanek na piwo byle tylko móc wypalic parę szlugów. A jak już imprezka była.....paczkę zżerałam w 3 godziny i zaraz biegłam po następną, a bywałay noce ze udało mi się zmęczyć niemal dwie:) Gdybym mogła paliłabym dwa naraz!!!! Potem było tak, że np szłam do kumpeli na kawę w tygodniu (załózmy tej samej z którą piwkowałam w weekend) i jak mówiłam "nie palę" to Ona : przestan, w sobotę sobie zapaliłaś i nic się nie stało więc dwie, trzy fajeczki do kawy Ci nie zaszkodzą.... Następny krok był taki że siedząc sama w domu piłam kawę i stwierdziłam "co za róznica czy palę do kawy u koleżanki czy w domu"... No i tak dalej..."od łyczka do rzemyczka..." To najgorsze co można zrobić, bo czlowiek jawnie robi z siebie idiotę przed całym światem i samym soba!!!!! Regres, jak tam w Pyrzowicach, bo moj mąż jutro rano też leci....

popieram ze imprezowe palenie jest bez sensu ja nie paliłam od 19 lutego 2009 potem ciaza dziecko a potem przestalam karmic i sie zaczelo weekendowe palenie czyli opalanie mojej siory i tak jak napisala Vonk tez szukalam okazjii zeby zapalic to jest bez sensu bilans taki sam bo spedza sie impreze na fajce to nie ma sensu ...... ja teraz jestem czysta i wiadomo ze ciagnie szczegolnie w sytuacjach kiedy sie kiedys palilo spacer piwko itd ale warto pachniec a nie smierdziec

witam,ja dziś mam seksualne podejście do pracy,czyli pierd....ją;) :D może to właśnie wpływ pogody?choć chyba jeszcze nie... tak po prostu mi się nie chce pracować:D Ale za to idę dziś na balety!!!Więc życzcie mi mnóstwa fajnych facetów do zabawy;) Regres---ja tylko napisałam to co pamiętałam z naszych tutejszych rozmów w letnie gorące dni:D mamuska44---też się muszę wybrać na cmentarz ,ale jakoś nie mogę się przemóc....:( appelsin---dokładnie!to taka reguła-albo jesteś palaczem albo nie i koniec!Innego albo nie ma... vonk,dobob,jovik,lorika 👄 miłego piątku kochani i weekendu też oczywiście:)

Regres, jak tam w Pyrzowicach, bo moj mąż jutro rano też leci...." Vonk na szczęscie sie ustabilizowało Moja siostra bezpiecznie wczoraj wystartowała ok 18.00 i wieczorem napisała że juz jest w Italii cała i bezpieczna Także Vonk samoloty startują i lądują :)

Farbowana lisiczko no tak zapomniałem że cos nadmieniałem na ten temat :) a skoro idziesz na imprę to pamiętaj wypić jednego za zdrowie regresa ;) Miłej zabawy i pamietaj o tym ze ma byc bez fajek :D zresztą co ja gadam ... Ty nie palisz juz tyle że chyba nawet o tym nie pomyslisz :)

Witam wszystkich Widzę ze nastroje dopisują :) nie palenie est po prostu super ale żeby nie było zbyt kolorowo powiem wam ze mam straszne problemy z oddychaniem nie mogę głębiej oddychać bo mnie boli w okolicy żeber :( Farbowana za mnie tez jakiegoś drinka prosze wypic :D:D:D:D miłej zabawy caluski dla wszystkich

Kochani mogę się za Was wybawić i wyhulać,ale nie pić:) Tzn.mogę,ale H2O mineralną tylko pijam:D:D:D Jak na razie to czekam i czekam na koniec pracy i nie mogę się doczekać....wrrr....

witam kochani.... Przepraszam że Was zawiodłam i siebie...obiecuję że jak wszystko się pouklada i stanę na nogi to napewno wrócę do Was...ale na dzień dzisiejszy niemam siły na nic... Dziekuję za wyrozumialośc z waszej strony.... Wiem że smierdziel nic nieda.... Ale ja zapominam o bólu,głodzie,problemie...choć wiem że to tylko wymowka... Znowu zetknełam się ze smiercią,koncem pracy(dobrze platnej),facet,zdrowie mamy oraz rodzinne problemy itd. Ile bym dała by cofnąc czas i wogule niebrać śmierdziela do ust,ale stalo się i niechce Was oszukiwać... Obiecuję że jeśli wszystko poukladam sobie napewno wrócę dowas... Dlamnie na chwilę obecną życie straciło sens...zyję z dnia na dzień z minuty na minutę... Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i przesyłam dla kazdej z Was 👄 oraz dla naszych chłopaków 👄

Gość appelsin
jovik regres vonk farbowana_lisica dzieki za Wasze slowa, widze wiele w tym prawdy... niestety. nikomu pewnie nie bylo i nie jest latwo. mnie jeszcze dodatkowo trapi fakt, ze u mnie w domu jest nas dwoje co od ponad 2 tyg nie mialo fajki w gebie. i to boli czasem:D zzremy sie o wszystko, o to ze zjadl cala paczke chipsow, kiedy ja robilam co innego, ze kawa w nie tym kubku co powinna, ze sie spoznil, ze pewnie obiad mu nie smakowal bo zjadl za malo(nie znosze przygotowywania jedzenia), ze za dlugo przy kompie siedze.masakra. ale nie palimy:D juz 18 dzien i to sie liczy:) madziuchna 04 dasz rade, wybierz na spokojnie date, kiedy chcesz sprobowac rzucic i wtedy zacznij, wyposaz sie w nicorretty tylko:)

madziuchna04 wiem że wrócisz Trzymam kciuki mocno za Ciebie i pisz co Cię trapi. Smutno mi, ze masz tyle problemów i wiesz jak czytam Twoją wypowiedź to wiem , że jesteśmy słabi , że d\fajka tylko czeka. Trzymaj sie dzielnie i wracaj do nas. Pamiętaj PAPIEROS w problemach nie pomaga. Ja lece na uczelnie, dziś wykłady do 18 . Trzymajcie się pachnaco

madziuchna04 i ja czekam tutaj na ciebie ... zaczniemy wszystko wspólnie od początku. Tylko musisz zacząć chcieć ,czekamy :) appelsin wielkie brawa za te 18 dni :) super,tylko nie daj sie skusić, to długi okres w którym nie palisz Jak dałaś radę tyle nie palić to teraz już pójdzie tylko z górki :) trzymam kciuki , zagladaj tutaj codzien, zdawaj nam relacje jak ci idzie pachnąca aga ładnie zauważyła że papieros w problemach nie pomaga ja dodam od siebie że je bardziej pogłębia bo dochodzą straty finansowe i zdrowotne w naszym organizmie dla wszystkich bywalców Miłej Soboty 🖐️

ja tylko na chwile,przywitac sie,potwornie zle sie czuje,jakby mnie tramwaj przejechal :( dalo mi to pudlo na koniec w kosc oj dalo ale jutro jade obejrzec inne autko (oby bylo niezawodne) jak mi sie spodoba to kupie :) na sama mysl o kolejnym dniu w tej zimnej konserwie dostaje goraczki :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować