Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

galaretka mi w sierpniu albo w lipcu juz nawet nie pamietam stuknie rok jak wieczorem godzine dziennie deptam na steperze :) zrzucilam pare kilo z tego co przybralam jak przestalam palic,a teraz deptam juz tylko dla samopoczucia i utrzymania

....sadny dzien... też kiedys cwiczylam na orbitreku 40 minut dziennie przez dlugi czas jak sie przygotowywalam na zdobycie 4tysiecznika ale potem przestalam.... no bo czasu nie bylo wieczorem.... wieczorem trzeba bylo miec czas zeby paczke fajek wyjarac ;-) :-) ;-P a teraz mam czas to znowu ćwiczę ;-)

Właśnie dzisiaj przypałetał się dzisiaj do mnie sms od neapatora wyobraźcie sobie podpisany jako T-mobile.

Bo któregoś dnia słyszałem w radiu (z tej komórki zresztą), a pamiętam też co pisałaś.

ja pracuje w poteznej firmie ktora pomimo swej potegi ugiela sie pod naporem niemieckiej inwazji ta niemiecka firma najpierw wykupila firme z Jaworzna (galaretka na pewno wie) potem lykneli Rybnik a na samym koncu uleglo Zabrze,dlatego dupny pan prezes nie widzial problemu zebysmy dojezdzaly do Rybnika,w/g niego wszystko zostaje w wielkiej rodzinie,nie chce wymieniac publicznie na forum nazwy,ale wiecie jak ta historia sie zakonczyla,nie zmienia to faktu ze juz nie pracuje w poteznej polskiej firmie tylko w niemieckiej :/

a wlasciwie to bylo tak ze angielska firma z jaworzna lyknela polska z rybnika,potem niemcy lykneli ten pakiet a na koncu lykneli zabrze

Sądny... takie czasy, co się dzieje na rynku telekomunikacyjnym, czy w branży samochodowej, czy w produkcji sprzętu rolniczego? Niestety wielkie pochłaniają małych, a potem te niepotrzebne hale zamykają, by nie przeszkadzały w konkurencji.

Galaretka az zajrzalam na Twoje stare zdjecia, bo przypomnialo mi sie ze w czerwonych mundurkach mialas :) ale to inna firma,chyba ze tez Was juz lykneli dobrze kochani tradycyjnie jak w kazda niedziele znikam na obiadek pa pa do potem

a gdzie to wszystkich dzisiaj wywiało? cisza od rana jak makiem zasiał, czyżby forum też niemcy wykupili? ;-) .....sadny dzien.... ja dalej w tej samej firmie co trzy lata temu, nikt nas nie przejąl a raczej odwrotnie to my kogos połknęliśmy ;-) w temacie BP to jakby lepiej, ataki krotsze i udaje mi sie skutecznie mysli odwracac od śmierdziela dziś tylko raz poległam i mój mózg skutecznie przejeło UFO = wciągnęłam 3 gałki lodów z bitą śmietaną i polewą toffi ;-) a jak Wam minął weekend????

dzień dobry! na moim liczniku 10 dni 400 niewypalonych papierosów 216 zł oszczędności niniejszym oświadczam ze jestem w stanie wojny z papierosami i zbędnymi kilogramami;-)

Witam Was Kochani serdecznie. Ja nadal jestem wraz z lokomotywą BP. W pracy zapieprz więc nie mam czasu do Was skrobnąć parę słów. Miłego tygodnia życzę.

Witam Was moi mili w piękny dzionek.Wreszcie weekend był słoneczny i człowiek mógł wypocząć nad wodą. Nie dziwię się,że nikt nie pisał ,bo kto myśli o pisaniu w taką pogodę? Dziś od nowa zaczyna sie praca,dom,praca,dom i tak w kółko.Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

to i ja wpadne sie przywitac :) wyglada ze za jakas chwile zacznie padac ;/ duchota potworna a ja dzisiaj jak to bywa przy poniedzialku polprzytomna chodze buuu

dzien dobry, uff jak goraco, co za weekend co za poniedzialek.. upal na mazurach da sie zniesc ale dzis powrot do pracy i 29stopni ciezko wytrzymac

i już po burzy przyjemnie przyjemnie nie powiem i wciąż BP i jakoś lepiej, myśli mniej natrętne i dają się w miarę szybko spuścić na drzewo ;-)

ojojoj coś czuje że ufo atakuje ;-( trzeba by mózg czyms zajac na orbitreka wskakuje sie pomeczyc moze ochota na smierdziela splynie z potem

Kochani:) Podam wam link:) Pod fotografią, po prawej stronie jest na zielono "oddaj głos" (jak nie ma to odświeżcie stronę). Kliknijcie- zagłosujcie na mojego siostrzeńca:) Proszę. Mozna klikać raz dziennie, bardzo mi zależy na tych Waszych głosach. Moze to troche nie fer, ale przecież Wy to jak rodzina:D http://czasdzieci.pl/galeria/obrazek,14836d41.html Z góry dziekuje za głosy:) 🖐️ mariola18- ćwicz, cwicz, jak masz siły i checi ale nie pal:) już masz dwucyfrowy wynik:D mamuśka44---> podziwiam Twoja Lokomotywe, bo moja poległa po 3 latachBP. I ani mysli rzucic:( xx444---> kobiece chwile- praca, dom, zakupy, dzieci....byleby tylko bez papierosa:) linoletka--->moim marzeniem jest przyjechac na Mazury na piknik :) U mnie ani widu ani słychu burzy:( Ale pochlodniało, to fakt. Złosliwiec,żabko, woooołam Wassssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie wszystki👄 Zagłosujcie- proszę:)

Sadny, jak mogłam pominąć:( Pozdrawiam serdecznie- podziwiam za upór na steperze:)

jovik Grzesław ćwiczę, wytrzymuję, nie palę, z dwucyfrówki się ogromnie cieszę ;-) czasem to nawet tak się cieszę że tyle wytrzymałam że zapominam po co rzuciłam to całe palenie .... a rzuciłam bo nie chcę palić 40 papierosów dziennie! kurna to ufo wieczorem upierdliwe jest nawet mnie na orbitreku atakowało sadny dzien zlaz z tego stepera i napisz cos swojej galaretce ;-)

4 m-ce BP u mnie i 2 m-ce BP u mojej Mamy :) Świętujemy :):):) Zapraszam na ciacho i kawę o smaku cynamonu :) Jejejejejejeje :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować