Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka_chloe

NO TO MAM PROBLEM ... pierwszy seks i już problemy ..

Polecane posty

Gość fanka_chloe

kilka dni temu postanowiłam z nim pierwszy raz uprawiac seks ... wszystko okay, zajebista atmosfera, wielkie łóżko, świece, muzyka i już miało się to wydarzyc, kiedy mu .. no nie stanął ... męczyliśmy się jeszcze z 20 minut, żeby go postawic, ale nic ... mnie wryło, a on powiedzial mi, ze to przez to, ze ciagle wczesniej, to znaczy miesiąc, słyszał ode mnie o ciąży i tak wlasnie przez to reaguje jego organizm .. po jakichs 3 godzinach sprobowalismy jeszcze raz - wszystko wyszło świetnie, ale ... skonczyl po minucie ..? powiedzial, ze to przez to, ze byl bardzo podjarany ... po wszystkim zamiast mnie przytulic i pocalowac zaczal wsciekac sie, ze nie lubi gumek (uzylismy ich, mimo ze biore tabletki, tak sie czuje pewniejsza) i poszedl spac, mowiac, zebym dala mu odpoczac i prawie jeszcze krzyczac na mnie ... kobietki, co o tym myślicie ...? =| achh, facet jest w miarę doświiadczony, to nie był jego pierwszy raz ...

Gość fanka_chloe
słucham ...? bo co, bo wymagam seksu dluzszego niz minute ...? wez sie zastanów .! a jak dla mnie atmosfera musi byc zajexbista ! wybacz, nie jestem łatwą szmaxtą, która zrobi to po raz pierwszy na klatce schodowej . i temat się nie tyczy tego, co czytam .

Gość przelecial dziewice
i poszedl spac i co w tym dziwnego?jutro przeleci druga hahah

Gość fanka_chloe
on nie jest taki, jestesmy razem 4 miesiące i to naprawdę bardzo dojrzały i inteligentny facet ... czy wy do niczego nie potraficie podejśc powaznie ...? to żenujące ..

Gość pewnie był
zdenerwowany - nie ma co robić problemu (chyba, że będzie się to powtarzało)

Kochana :) pierwszy seks przeważnie nie jest udany :) dobrze ,że dbacie o zabezpieczenie może Twój chłopak po prostu był zawstydzony i zły na siebie i nie miał humoru później na przytulanie :) Wykaż się zrozumieniem powiedz ,że Tobie zależy na bliskości i nie liczyłaś od razu na jakieś wielkie doznania :) U mnie za pierwszym razem było podobnie a teraz seks mam jak marzenie :D

Moim zdaniem ten facet jest niedojrzały. Nie zrobiłaś nic złego. On powinien być raczej wdzięczny że pomogłaś mu osiągnąć erekcję, a nie jeszcze narzekać że musiał użyć gumki i się drzeć.

Gość fanka_chloe
wy wszyscy jesteście poojebaanii ! was trzeba leczyć! z takimi radami to widzę jaki tu poziom na forum jest !

Gość fanka_chloe
do Czarna porzeczka* ile mam lat? nie twój interes zarozumiała babo!

Gość fanka_chloe
17 . ale w ciągu tej minuty .. no nawet mniej, to bylo z 30sec, nic nie czułam .. to znaczy było przyjemnie, ale na pewno nie bardziej niż w czasie seksu oralnego .. nie wiem, co myslec ..

Gość fanka_chloe
czy tu się zawsze muszą podszywac ..? przestancie, okay .? nudni jestescie juz z tym . zbyt duzo wolnego czasu .? zajmijcie się czyms pozytecznym .

Gość moze i dojrzaly i inteligentny
ale facet ,ktory sie drze na dziewczyne po jej pierwszym stosunku,jest niestety smarkaczem ,egoista i zwyczjnym gnojkiem.

Gość fanka_chloe
10:17 [zgłoś do usunięcia] fanka_chloe wy wszyscy jesteście pooj**aanii ! was trzeba leczyć! z takimi radami to widzę jaki tu poziom na forum jest ! 10:17 [zgłoś do usunięcia] fanka_chloe do Czarna porzeczka* ile mam lat? nie twój interes zarozumiała babo! te wpisy nie są moje ..

Gość fanka_chloe
=) i dziękuję za nie . ale, jak widzę, a jestem częstym gościem na tym forum, tu ciągle można znaleźc tylko podszywy i obelgi - czy ludzie naprawdę nie mają co robic, czy są tak puści ..?

Gość fanka_chloe
No może troszkę jesteś zarozumiała ;) Ale na tle tego debilizmu na forum wypadasz całkiem dobrze ;)

Gość fanka_chloe
Ten wyżej wpis to nie mój, ja na szczęście nie przegrałam życia :)

Gość fanka_chloe
ten dwa wyżej jest mój, ktoś znowu się podszywa !

Gość fanka_chloe.
Mam nadzieję że on mnie nie zacznie bić następnym razem, moja koleżanka dostaje wciery bez przerwy, boję się trochę bo ten krzyk to objaw agresji.

albo porozmawiacie oboje albo zmien tego swojego na lepszy model

10:25 [zgłoś do usunięcia] fanka_chloe No może troszkę jesteś zarozumiała Ale na tle tego debilizmu na forum wypadasz całkiem dobrze 10:26 [zgłoś do usunięcia] fanka_chloe Ten wyżej wpis to nie mój, ja na szczęście nie przegrałam życia 10:27 [zgłoś do usunięcia] fanka_chloe ten dwa wyżej jest mój, ktoś znowu się podszywa ! 10:30 [zgłoś do usunięcia] fanka_chloe. Mam nadzieję że on mnie nie zacznie bić następnym razem, moja koleżanka dostaje wciery bez przerwy, boję się trochę bo ten krzyk to objaw agresji. no i znowu ..

Gość to , ze skonczył
po minucie jeszcze bym przezył ale to ze sie wsciekał to juz cos z nim jest nie tak

Gość fanka_chloe.
Ten zaczerniony nick nie jest mój ! ktoś mnie uprzedził !

Gość kotecki jan
do fanka_chloe no i będziesz dostawać potem wpierdo..l, tak to jest jak sobie pozwalasz żeby ten cham darł mordę na ciebie :)

więc co ja mam robic ..? =| on ciągle twierdzi, że wszystko to moja wina: że po co gumki, jak mamy tabletki że się za długo opierał i on stał się za bardzo podjarany i dlatego szybko skonczyl że po co chce sie przytulac i zeby okazal mi trohe czulosci po, jak on chce odpoczac co ja mam robic ...? =|

Gość moze i dojrzaly i inteligentny
fanka chloe właściwie to po co piszesz na o tym ? jakiej rady oczekujesz? to nie ten adres