Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrawa 0,0001% sodu

używałyście krem Vichy Cellu Destock? działa?? zastanawiam się nad kupnem

Polecane posty

serio? po jakim czasie widziałaś efekt?

Gość mila sowa
Dodobrawa 0,0001% sodu. Nic tak nie zlikwiduje cellulitu i nie wyszczupli jak piling kawowy. Wypowiadam się na własnym przykładzie. Faktem jest, że trzeba go dłużej stosować od gotowych specyfików, ale efekt murowany. Ten peeling stosuję systematycznie od trzech lat i ani śladu cellulitu. 1 czubata łyżka kawy sypanej zalana wrzątkiem, ale tylko tyle wody, żeby z kawy zrobiło się gęste błotko. Po wystygnięciu dodać żel pod prysznic i masować ciało zaczynając od nóg. Twarz też masować, ale oczywiście bardzo delikatnie. Spłukać, wytrzeć się i wsmarować balsam odżywczy. Można dodać też na czubku łyżeczki cynamonu, ale ja zrezygnowałam z niego po pierwszym użyciu, bo paliło mnie ciało. Pierwsze efekty zauważyłam po miesiącu. Na początku stosowałam dwa razy w tygodniu, ale kosmetyczka powiedziała, że nie można częściej niż raz na tydzień. I tak się masuję raz w tygodniu, mimo, że nie ma śladu po skórce pomarańczowej. Efekt zależy od stopnia cellulitu. Ja nie miałam dużego i jestem szczupła. Ale nie zniechęcajcie się. Jest to bardzo tani i rewelacyjny sposób. Kawę oczywiście kupuję najtańszą.

juz po 4 tyg jest efekt widoczny to dobry kosmetyk ja używam od 3 lat

ja tą kawę stosuję sporadycznie i jak już to stosowałam taką już zużytą z ekspresu i do tego dodawalam oliwę z oliwek , żeby jeszcze natłuścić skórę.. jeśli Tobie pomogło, to zacznę reguralnie ;) dzięki

a wanna sie wam sie zatyka od kawy?

ja mam taką nakładkę , nie zatyka się

Gość mila sowa
do SAE. Tych fusów jest mało, raz w tygodniu nic się nie stanie. Ja mam pod prysznicem też nakładkę.

Ogólnie kosmetyki z serii Vichy są bardzo dobre. Jeśli chodzi o Vichy Cellu Destock: http://av.pl/6018,vichy-cellu-destock-preparat-wyszczuplajacy-przeciw-cellulitowi-200ml.html to jego działanie zwalczające "skórkę pomarańczową" jest widoczne. Chociaż na opakowaniu jest napisane, że zauważalnie wygładza cellulit już w tydzień, to jednak tego typu kremy przeciw cellulitowi trzeba stosować regularnie i przez dłuższy czas, żeby osiągnąć pożądane efekty.

Gość Isia
Dnia 14.07.2014 o 18:31, małgoska1991 napisał:

Witajcie, od dłuższego czasu nie mogę kupić nigdzie tego kremu. Czy jest szansa aby go gdzieś kupić?

Raczej nie, ale niewielka strata bo i tak byl słaby. Masz na rynku o wiele lepsze kosmetyki na cellulit pokroju vialise.