Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca_Kafeterianka

Pytanie odnośnie Waszych faceów

Polecane posty

Powiedzcie mi drogie kolezanki, czy Wasi mężczyźni mają kolegów? Jak często się z nimi spotykają i co wtedy robią? Pytam bo nie wiem czy mój z tym nie przesadza. Z góry dziekuje za odp :)

Gość liljawodna
mj nie ma,ale wczesniej mial.

???

ma kolegow,grupka liczy chyba 12 kolegow,ale maja zony i dzieci.spotykaja sie pograc w karty raz w miesiacu i chodzimy tam na urodziny.rowniez raz w roku na karnawal,odpust i raz na 2 lata robimy przyjacielski wyjazd.chodzimy na dowiedziny,gdy komus rodzi sie dziecko.bez okazji spotkania bardzo rzadko.

liliawodna- a stracił ich z Twojego powodu?

moj jest generalnie zdania,ze jak juz jest okazja,to woli ja spedzic ze mna :) musze go czasem wrecz wypychac,bo nie chce zeby sie od nich separowal

tak szczerze- czyli masz wymarzona sytuacje dla mnie. też bym tak chciała. wspolni znajomi, wspólne wypady, super :) Moj wlasnie ma zwyczaj takich wypadow bez okazji. potrafi cztery razy w tygoniu isc do kolegow ot tak, pograc na kompie, obejrze mecz, wypic piwo...

Gość martishaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mam faceta i problem z glowy heheheh

Gość
Tak ma kolegów z którymi najchętniej grałby dniami i nocami na playstation 3

wredniak paskudny - wierz mi, spotkania z kolegami też potrafią się odbic na związku. Wolny wieczór, a on zamiast go spędzić ze mną idzie do kolegów, a potem pisze że tęskni. Szlag mnie trafia

Alicja w krainie czarów- najchętniej by grali i grają? Jak często się z nimi spotyka? Bo mój często poświęca Nasz wolny czas na spotkania z kolegami :(

To zadaj sobie pytanie, dlaczego go do Ciebie nie ciągnie? Nie sugeruję, że jesteś do niczego, ale może go nie podniecasz, rzadko się kochacie (w ogóle)? :(

Gość
Ogólnie online cały czas gra jak ma czas...

moj byl dlugo kawalerem,wiec juz sie wybawil.jak zaczelismy byc razem na powaznie,to powiedzial,ze czas zmienic zycie.ograniczyl palenie,bardzo sie stara w domu,nie lata po barach,a jak raz na jakis czasto wypchne i wroci pijany,to potem sie tlumaczy przez 3 dni,choc wcale nie wymagam tlumaczenia.po prostu poznalismy sie,jak jego znajomi juz dawno mieli dzieci i udane zycie rodzinne,dlatego facet wie czego chce. z drugiej strony znam pary,ktore lubia takie "wspollokatorskie" zwiazki,gdzie sie ze soba mijaja miedzy imprezami.ja jestem domownikiem,moj facet w sumie tez,choc on "niby" jest w domu,ale zawsze przy czyms grzebie,naprawia itd...wiec tam tez troche spokoju:)

Gość coś ciekawego ^^
a ty co biedulko, nie masz swojego życia i najchętniej uwiesiłabyś się na nim... tak to jest, jak się ma zero znajomych i zero zainteresowań :(

Gość
Mój to jest akurat uzależniony od grania online.

*mam tez caly czas nie da sie siedziec ze soba.wazne,zeby na weekend byl z toba.ja bym chyba szalu dostala tak caly czas pupa przy pupie...ale wieczorna herbatka i filmik razem musza byc...i co najwazniejsze-wspolne kladzenie sie spac.nie potrafie zasnac sama,czuje jakis niepokoj.

wredniak paskudny - no wlasnie sęk w tym ze jak jest ze mną to fajnie spędzamy czas i to w pełnym znaczeniu tego słowa. On po prostu ma jakiegos hopla na punkcie kolegów. wie ze mi wtedy przykro, wiec sie stara ograniczzac ale robi to dwa trzy tygodnie a potem znowu codziennie lub co drugi dzien koledzy.

Gość
Oczywiście że nie da się cały czas siedzieć razem i robić wszystkiego razem bo to chore.

ale ja nie kaze mu codziennie sie z mna widywać. niech sobie dwa trzy razy w trakcie tygodnia spotka się z kolegami i wtedy nie spotka ze mną. ale w tym tygodniu np widział się z nimi przez cztery dni i dziś znowu. niedzielny wieczór, długii weekend a nawet nie mozemy sie zobaczyc bo poszedl do kolegow

a i jeszcze jedno, my nie miszkamy razem takze nie ma opcji zebysmy caly czas siedzieli razem. prace tez mamy oddzielną.

Gość mieszkamy za granica
i nie mamy zbyt wielu znajomych. jesli juz to mieszkaja w innych miastach i widzimy sie raz na miesiac srednio. ma kolegow z pracy z ktorymi gdzies wychodzi raz na 2-3 mce, plus grupa z nurkowania z ktorymi wypada na drinka po kazdym nurkowaniu, czyli raz na tydzien. jak dla mnie to dosc rzadko wiec jak ma jakis nieplanowany wypad, np z kumplem na tygodniu to nie robie problemow.

kurcze,nie wiem..moj po prostu chcial siedziec ze mna...az mi czasem bylo glupio.zabronic mu nie mozesz,bo jak sie bedziesz czula wiedzac,ze wolalby teraz siedziec z nimi...trudna sytuacja :(

czyli goólnie rzecz biorąc Wasi mężczyźni potrafią oddzielić sobie rzeczy ważne od mniej ważnych. Ja rozumiem jeszcze chłopaków w wieku 20m- 22 lat. Tacy jeszcze mogą poświęcać wiekszość czasów kolegom. No ale facet któremu bliżej trzydziestki niz dwudziestki i myslaący o życiu poważnie powinien chyba skupić się istotniejszych sprawach, takich jak jego związek.

Mój ma kolegów. Studiują dziennie poza naszą miejscowością więc w tygodniu spotyka się z nimi sam, to na piwo to na kawe u znajomych, ale jak przyjeżdżam to każdą chwilę spędzamy razem i wszpólnie chodzimy do jego/naszych kolegów/znajowych ;)

sytuacja bardzo trudna. Tym bardziej że te facet planuje ze mną przyszłośc. Ja go kocham, ale nie zamierzam zostać jedną z tych zon co siedzą w domu z dziecmi podczas gdy ich mężowie bawia się z kolegami.