Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 Hey dziewczyny :) Chce schudnąć szybko do wakacji, a dieta 500kcal wydaje się bardzo szybką i skuteczną metodą. Co wy na to? Może ktoś się do mnie dołączy? Nie mówicie mi tylko o jo-jo itp. bo to wszystko wiem. Ale się tego nie boję, bo jak z każdej diety wyjdzie się powoli i ostrożnie to jo-ja nie będzie! Jak są tu takie osoby które mają mnie krytykować to z góry proszę aby nic nie pisały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teeeeeeki Napisano Maj 2, 2010 może i szybką, ale nie na długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 500 kalorii to będziesz wiecznie głodna i nabawisz się anemii bo nie dostarczysz organizmowi odpowiedniej dawki witamin. Dieta 1000 kalorii już nie jest taka dobra a co dopiero 500... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 A czy ja powiedziałam że na długo? Miesiąc góra dwa... Od jutra zaczynam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to daj znać jak skończysz Napisano Maj 2, 2010 bo rozpoczynało ja tu mnóstwo dziewczyn i nagle wątek zdychał (z głodu?) i żadna nie przyszła już napisać ile przytyła po pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 Powodzenia:) a na lato będą Ci włosy wypadać i będzie Ci wiecznie słabo oraz nie będziesz miała na nic siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 diabelska - a co ty tak przeżywasz? Przecież nie nabawię się anemii jak będę jadła mięsko i warzywka. Nie ma takiej opcji. A wcale głodnym nie musi się być. Jakbyś zjadła dziennie 1 posiłek to ok, ale jak zjesz 3 posiłki w których podstawą będą warzywa to będziesz głodna? Nie! Warzywa mają błonnik który zapycha i działa jak miotła na jelita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 Nie bójcie się ja na pewno nie przytyję! Bójcie się o siebie bo wredne to głupie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile ważysz Napisano Maj 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 A zresztą nie wiem o co robicie takie hallo? O to, że żadna z wams nie wytrzymała by dnia na 500kcal? Pewnie myślicie że zabłyśniecie jakąś wiedzą którą wyczytałyście w necie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 Wiesz mi to tam wisi czy coś Ci będzie. Mówię to po prostu ze swojego otoczenia. 500 kalorii to zdecydowanie za mało jak na młodą osobę. Daj linka do tej diety jak masz. Chętnie poczytam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 ważę 62kg, a co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloooo :) Napisano Maj 2, 2010 ale po co wytrzymywac mi dzien na 500 kcal jak na 150 chudne ladnie 10 kg w miesiac schudlam wiec pieknie a nie musze się katowac jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile ważysz Napisano Maj 2, 2010 Po prostu pytam z ciekawości. Ile chcesz schudnąć? i ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 diabelska jakiego linka kobieto. Bierzesz wagę tabele kalorii liczysz i masz dietę 500kcal. Też mi trudne ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 500 kalorii to nie chodzi o to że nie wytrzymasz po prostu możesz być CHORA na poważną chorobę.tj bulimia oraz anoreksja. Idz do dietetyka i zapytaj czy to dobra dieta. Napewno powie że nie. Nie błyskam wiedzą z internetu ale Twoja dieta jest pewnie z internetu i naczytałaś się że to jest super i taaaakie dobre. Jak chcesz Twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloooo :) Napisano Maj 2, 2010 na 1500 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 aloooo - ta jasne najlepiej jeść 1kcal po co więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloooo :) Napisano Maj 2, 2010 1500, pomylka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 nom a tabelka pewnie z neta... ciekawe skąd masz przepisy na jakiś normalny posiłek...obiad jakiś??? co weźmiesz sobie pęczek marchewki na obiad??? hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 A już myślałam że się mądrzysz a sama jesz mniej niż ja ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 diabelska - może ty jesz same marchewki na obiad. Ja nie jestem królik przecież ;p A rybka na prze, pierś to są małe kcal a zdrowe. do tego można kaszę gryczaną czy ryż brązowy i masa surówki. albo zupy warzywne, duużo błonnika i zdrowe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 diabelska - a to ty taka tępa jesteś, że nie umiesz sama obiadu wymyślić z prostych składników tylko musisz mieć przepis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto tu jest tępy to łatwo Napisano Maj 2, 2010 zauważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zirra 0 Napisano Maj 2, 2010 Pozdrawiam tą bez nicka bo jest jeszcze gorzej tępsza od diabelskiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 najbardziej tępe to są idiotki które ściągają jakąś cud dietę z neta np 500 kcal i myślą że świat zawojowały. tak ja wpierdalam same marchewki heheheheh dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 o kurde nie zauważyłam tego........"gorzej tępsza od diabelskiej" buehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Histeryczka213 0 Napisano Maj 2, 2010 Powiem tak. Moja znajoma jakieś pół roku temu stosowała tą dietę. Jadła praktycznie same warzywa, brązowy ryż, chude mięso i piła samą wodę i zieloną herbatę. Trzy posiłki dziennie. Chodziła głodna. I nie wmawiaj innym, że ty po takich "posiłkach" będziesz cały dzień syta. Efektem diety znajomej była utrata w trzy tygodnie około 8 kg, no i anemia, z która męczy się do dziś. I biega po lekarzach już od paru miesięcy, wiecznie badania i kontrole. Lekarz jak się dowiedział o jej diecie dał jej nieźle popalić. Twój wybór, jak chcesz to się odchudzaj w ten sposób. Ja nie będę cię opierdalać za to, człowiek uczy się na własnych błędach. Powodzenia (sceptycznie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto tu jest tępy to łatwo Napisano Maj 2, 2010 Laska nie wytrzyma tygodnia, chyba że popadnie w anoreksję. Naprawdę nie pojmuję, skąd się biorą takie panny, przy obecnym dostępie do informacji o prawidłowym żywieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska 0 Napisano Maj 2, 2010 histeryczka masz całkowitą rację. To właśnie probowałam wytłumaczyć tej dziewczynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach