Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
+RC+

Czy mi się wydaje, czy działa już JavaScript?

Polecane posty

9 minut temu, Lewakitosąspokochłopaki napisał:

Jeszcze 3 lata temu szukali tutaj moderatora społecznego

W ktorym miejscu bylo ogloszenie?

5 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Tutaj jest kilku blokerów i nie jest to tylko Filip.. 

To była taka sytuacja że w starym pc Windows 95 padał dysk twardy ja byłem stwierdziłem usterke prosila żeby zrobić bez wymiany hdd meczylem się z programami do ignorowania bad sektorow 4h wyszedłem 0zl. 

Znowu się zaczelo sypac ja odmowilem bez kasy na nowy hdd wezwala informatyka bo leżak to pewnie nic nie umie. No i wszedł zobaczyl ze stary pc. Nawet go nie wlaczyl. Powiedział trzeba kupić nowy komputer. 80zl. A ciotka ile??? Przecież pan nic nie zrobil. A on dojazd 30, diagnoza 50. Zmarnowalem godzinę zanim wrócę itd.

I zamiast tam ~300 na hdd wydała 3000 na nowy komputer. 

Taka historia huh

18 minut temu, +RC+ napisał:

No już lecę Darku... 😆 

juz go Melodiaaa zaczela wyjasniac, czekam kiedy mu odjeeebie i zacznie jej raka zyczyc

• Haha 1

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Leżak te twoje wieczne dylematy i ciągle brak kasy 😅Zrób coś w końcu z tym, bo się zestarzejesz i co wtedy? 

Ja już przestałem doradzac bo później do mnie pretensje. Np doradzilem kino domowe sony 5.1 to ból dopy bo nie było mp3/divix i trzeba było nagrywac płyty dvd lub audio. Tylko że do dzisiaj sony by ktoś kupił na allegro za dobry hajs a takie kino domowe lg czy co tam mogli to śmietnik.

5 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Leżak te twoje wieczne dylematy i ciągle brak kasy 😅Zrób coś w końcu z tym, bo się zestarzejesz i co wtedy? 

Ostatnio ciotce doradzilem obligacje skarbowe 4 latki 5% to nie ona woli lokatę w pko 1,75%. Szkoda nerwów. 

Ludzie chcom przeplacac mieć szajs byc biedni świata nie naprawie lepiej odmówić bo potem jestem tyrany że cham bo doradzam ipada pro 11 m4 oled a som tansze...

I mój ipada pro 13 m1 po 5latach ma lepszy cpu niz najnowszy macbook neo którym każdy się jara bo 2999...

Przed chwilą, VenusHorizon napisał:

Ludzie chcom przeplacac mieć szajs byc biedni świata nie naprawie lepiej odmówić bo potem jestem tyrany że cham bo doradzam ipada pro 11 m4 oled a som tansze...

Ja nie wiem czy kobieta która jeździ kilka razy w roku na wycieczki po świecie jest taka strasznie biedna... A jeszcze cię poratuje szynką i serem. 

2 minuty temu, VenusHorizon napisał:

Ja już przestałem doradzac bo później do mnie pretensje. Np doradzilem kino domowe sony 5.1 to ból dopy bo nie było mp3/divix i trzeba było nagrywac płyty dvd lub audio. Tylko że do dzisiaj sony by ktoś kupił na allegro za dobry hajs a takie kino domowe lg czy co tam mogli to śmietnik.

Nigdy bym nie dała kasy na kino domowe, którego i tak nie obejrzę w domu. Ja tam wolę co innego, bo mam inne priorytety. Ciuchy, perfumy, nowe buty, obiektywy do aparatu itd. 😆

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Ja nie wiem czy kobieta która jeździ kilka razy w roku na wycieczki po świecie jest taka strasznie biedna... A jeszcze cię poratuje szynką i serem. 

Jak chcom marnować zyski i produkty ja doradzam ponadczasowo ludzie chcom chwilowej mody 

Co byś dzisiaj korzystał na 5.1 mp3 czy audio cd kopie 1:1 lub oryginalne 

No właśnie... 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

No ale faktycznie racje ma wlozyc w obligacje 

Przed chwilą, VenusHorizon napisał:

Albo znajdź dzisiaj divixa dużo łatwiej skleic dvd video 

Pamiętacie format RMVB? Gdy internet był jeszcze nie tak szybki jak dziś, ten format ratował nie jednego, dzięki zmiennemu bitrateowi oszczędzało się od groma miejsca na dyskach.

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Pamiętacie format RMVB? Gdy internet był jeszcze nie tak szybki jak dziś, ten format ratował nie jednego, dzięki zmiennemu bitrateowi oszczędzało się od groma miejsca na dyskach.

Ja już się boję nawet dziewczynie własnej doradzic chce różowe 3x droższe niech bierze ona ma być zadowolona 

18 minut temu, pyszny2 napisał:

juz go Melodiaaa zaczela wyjasniac, czekam kiedy mu odjeeebie i zacznie jej raka zyczyc

Zaraz tu fifi przyleci z płaczem do nas 

18 minut temu, pyszny2 napisał:

Zaraz tu fifi przyleci z płaczem do nas 

12 minut temu, Lewakitosąspokochłopaki napisał:

W dziale Redakcja a ogłoszenie napisane przez jednego z moderatorów. 

To strasznie szkoda, ze wtedy mozna bylo a teraz juz nie.

30 minut temu, VenusHorizon napisał:

Ale Sony to od zawsze był syf zobacz na jakoś wykonania ps5 typowa tani chińszczyzna za 200 zl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się